Çok basit...
Hep beraber savaşalım... Ekleyin sizi ekleyenleri trust listenize. Zor mu?
Hesap mı? Sayısal değeri ne? Bana göre hiç. DT'de güçlü olmak mı olalım, her zaman destek bulursunuz.
Bak hala isim vermeyeceğim ısrarla...
Ama böyle olmuyor beni geç başkası lan banane şu @ veya bu @ den diyor. Haklı mı haklı...
Neden ekleyeyim ki? Güvenmiyorum. Ayrıca, önemli olan bir kişiye milyon tane üyenin güvenmesi değil, sadece on kişi güvense default trust üyesi olabiliyor ve
downgrade hakkı kazanıyorsun. Önemli olan distrust atabilmek ki benim distrust listemde çetedeki bütün üyeler dahil 135 kişi var. Sistemi tam olarak anlamadığınız için; onların bizim üzerimize attığı iftirayı gerçekleştirmeye çalışıyorsunuz. Bu doğru değil. Savaş stiliniz çok yanlış ve duygusal davranışlarınız bizi dibe çekiyor, heleki böyle şeyleri açıktan yazmak durduk yere senin uluslararası kredibiliteni sarsıyor. Ben de biliyorum diğer insanlar gibi hoşuna gidecek sözler söyleyip, kendime trust alıp, üstüne bir de diğer üyeler tarafından sevilmeyi. Benim yolum farklı üstad.
Bu demokratik bir seçim sistemidir, %51'i oluşturduğun anda aynı Recep Tayyip Erdoğan gibi demokrasi trenine canın ister biner, canın istemediğinde inersin. Peki sen %51'i Voltran'ı oluşturarak mı bütünlemeyi düşünüyorsun? Pardon, Voltran kim? İmzası yanacak diye her şeyi görmezden gelen Türk lokali ve bütün Bitcointalk üyeleri mi? Ya üstad savaş stillerini geliştirin, inan bana bazı savaşlar daha kurşun atamadan masada bitiyor. Bu iş sadece lokal forumla olabilecek bir şey değil. Reputation kısmında karşıdaki çetenin finansal çıkarları için default trust sistemini manipule ettiğini ve her lokal forumun default trust sistemine dahil olması gerektiğini anlatmak zorundasın. Çok istiyorsan gel Reputation'da bülbül gibi şakı, tutan yok ama bakıyorum bi Vispilio bir de ben dışında kimse yok?
Ayrıca, bazı şeyleri açıkça yazmadan problemi çözemezsin. Yukarıdaki iki mesajda da ne demek istediğini anlamış değilim. @ diye bahsettiklerini isim ver, sorunu yaz, çözülür ya da çözülmez artık size kalmış.
Hani Avrupa Birliği işkence kalkmıştı?
the dirty tactics the fake and corrupt DT cult employs to control who gets to make any money on this forum.
uzunca laflar ve karmaşık kelimeler ile sadece başkaları kanar ama kusura bakma ben kanmam.
Bir de böyle antin kuntin cümleler ne anlama geliyor, makası bana mı kaldırıyosun?
Rahatsız olduğum kullanıcılara gelince kazın ayağı öyle değil sende biliyorsun. Yok biz herkese merit attık vs vs inan gına geldi...
Ben burada imzadan imzaya gelen Bitcoinleri Paribu'ya çekip Türk lirasına geçenlerden değilim. Bizde kazanılan
BTC ölümüne olarak hold pozisyonundadır, bir şey ima ediyorsan sen iste kaynaklığı bırakıyım sıkıntı yok.