Pages:
Author

Topic: wolwoo's page - page 6. (Read 2940 times)

member
Activity: 1106
Merit: 25
April 09, 2020, 03:28:02 PM
reputaiton'da olay vaaaarr Cheesy Grin

Ne var hocam? İngilizce tirt bende. Çeviri atma imjsnin olursa. Bu sayfanın müdavimi oluruz 😀
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
April 09, 2020, 03:03:26 PM
reputaiton'da olay vaaaarr Cheesy Grin
legendary
April 08, 2020, 08:28:14 AM
sayfam sayfam güzel sayfam, kendimi evimde gibi hissediyorum Cheesy en güzeli hajji Wink herkes kendine özel bir sayfa açsa, tüm duygu ve düşüncelerini paylaşsa!

------------------------------------------------------------------
https://tr.investing.com/indices/indices-futures

futureslar +'da... amariha yine artı açar, sonra neler olur bilemiyoruz tabii

------------------------------------------------

corona corona
sen de geleceksin sona

7.776.385.451
Şu anki Dünya Nüfusu

37.874.513
Bu yıl doğanların sayısı   

262.364
Bugün doğanların sayısı   

15.900.628
Bu yılki ölüm sayısı   

110.147
Bugün ölenlerin sayısı   

21.973.885
Bu yılki nüfus artışı

kaynak: https://www.worldometers.info/tr/

---------------------------------------

edit:

en güzeli aq kimseyle muhattap olmayacaksın
trust-feedback konusunda da kısasa kısas uygulamasını hayata geçirdim
düş lan sen de bitcoin, almam yoksa Cheesy

Edite edit: düştü, aldım, verdim, gene çıktı
legendary
April 07, 2020, 01:21:32 PM
gel hocam paralı sinyal kanalı kuralım seninle. sen bir şey satın aldığın zaman hemen gruba yazarız tam tersi şeklinde hareket ederler.  Grin
günlük 4 dolardan aylık en kötü 100 dolar. sigara parası çıktı hadi yine iyisin:)

ehuheehe  Grin ne sigarası, nedfilikis bilem alırım Cheesy
gruba hergün giriş ücreti alalım, utc saatine göre 03:00'te sıfırlayalım Cheesy

saat 02:59:59 Ben: "arkadaşlar MUHTEŞEM bir FIRSAT var, %200'e kadar....."
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
April 07, 2020, 12:50:27 PM
gel hocam paralı sinyal kanalı kuralım seninle. sen bir şey satın aldığın zaman hemen gruba yazarız tam tersi şeklinde hareket ederler.  Grin
günlük 4 dolardan aylık en kötü 100 dolar. sigara parası çıktı hadi yine iyisin:)
legendary
April 07, 2020, 11:50:53 AM
harikasın hocam vallaha iyi güldürdün moraller zaten bozuk. Allahta seni güldürsün Cheesy
4 dolar  daha ne istiyon hocam günü kurtarmışsın heheheh

ya hocam ben sattım ya şaha kalktı pzwnk  Cheesy
amaann ölümlü dünya çok da kafaya takmamak lazım Wink
ver ordan volume heheeyytt

https://www.youtube.com/watch?v=madSpFTy96o
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
April 07, 2020, 11:47:25 AM
harikasın hocam vallaha iyi güldürdün moraller zaten bozuk. Allahta seni güldürsün Cheesy
4 dolar  daha ne istiyon hocam günü kurtarmışsın heheheh
legendary
April 07, 2020, 11:25:00 AM
dün nakite geçtim
artmaya devam etti
baktım tron zıpırı fırlamamış, aldım, dakkasında düştü, gittim uyudum geldim, ızıycıh artmış, sattım

günün karı: 4 dolares Cheesy

https://www.youtube.com/watch?v=m1fI0I3oxeE

teyy teyy teyyy

sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
April 07, 2020, 09:30:03 AM
@Vispilio çok geçmiş olsun. Zor bir dönem umarım en kısa sürede karantina'dan çıkarsın.

Bu virüs artık bir an önce bir çözüme kavuşsa insanlık için gayet iyi olacak. Herkese sağlıklı, huzurlu, mutlu günler.
full member
Activity: 127
Merit: 116
April 06, 2020, 04:12:04 PM
@Vispilio geçmiş olsun, iyi haberlerini bekliyoruz, karantina ve tecrit zor işler, aslında sağlıklı bireyler için kişisel karantina uygulaması en doğrusu olurdu fakat halkımızdan belli bir kesim çok bilinçsizce hareket ettiği için ayrım yapmadan bütün uluslararası yolcuları izole etme kararı alındı, hayırlısı olsun.

BTC ve birkaç Altcoin için beklentim sert yukarı yönünde. Trilyonlarca dolar piyasaya aktarılacak sene sonuna kadar, diğer herşeyin aynı kaldığı ortamda ekonomide altın kuraldır (ceteris paribus) artan arz karşısında sabit kalan emtianın değerinin yükselmesi kaçınılmazdır.

BTC'de yarılanmadan dolayı bir yükseliş zaten bekleniyordu, şimdi bunun üstüne trilyon dolarlık finansal yardım pakedi eklendi, kriptolar üzerinde bunun geometrik etki yapmasını bekliyorum.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
April 06, 2020, 02:37:38 PM
Şimdi bu btc kafamı kurcalıyor, ağzını açan düşecek de düşecek diyor. Sadece forumda da değil birçok yerde yorumlarda okuyorum. Hodl ile trade arasında kalıyorum.
"Daha sonra ne olabilir"i düşünüyorum. Btc düşerse altlar da düşüş gözlemleriz, özellikle ani dumplanırsa...
Bir yandan da altcoinlerin satoshi bazlı düşmesi lazım diyorum. Btc, beklentinin aksine dikey artarsa da altlarda düşüş yaşanabilir. Acaba hangisini tercih edecekler? 🤔

Btc 🖕 -> altcoinler 👇
Btc 👇 -> altcoinler 👇
❔⁉️❓‼️❕❗

Parmak işaretleriyle de anlattığın gibi; şu dönem BTC arttığında da altlar düşüyor, düştüğünde de düşüyor. Her durumda düşüyor Cheesy
Ben hep şu görüşteyim: Yarılanma öncesi mutlaka büyük bir düşüş daha yaşayacağız. Yaklaşık 1,5 ay kaldı... Geçmiş yarılanmalarda böyle olduğunu gördüm grafiklerde. Yarılanmadan bir sene önce başlamş düşüşler; son düzlükte birkaç ay kala yine düşmüş. Yarılanma sonrasında stabil halde ilerlemiş, sonra da ATH gelmiş Smiley Yine aynısı olur mu bilemeyiz; ben al-sat yapmadan bekliyorum. Sadece altlardan alıyorum ufak miktarlar.
legendary
April 06, 2020, 08:21:11 AM
Teşekkürler lossnet üstad 🙂
Öyle genel yazayım diyorum şarkı, türkü, ekonomi, forum, btc vs... Bi çeşit blog yani, tabi hayatımda sizler de yer kaplıyorsunuz, belki birçok yakınımdan daha fazla muhabbet ediyoruz. Her türlü görüşe açığım....

----------
Şimdi bu btc kafamı kurcalıyor, ağzını açan düşecek de düşecek diyor. Sadece forumda da değil birçok yerde yorumlarda okuyorum. Hodl ile trade arasında kalıyorum.
"Daha sonra ne olabilir"i düşünüyorum. Btc düşerse altlar da düşüş gözlemleriz, özellikle ani dumplanırsa...
Bir yandan da altcoinlerin satoshi bazlı düşmesi lazım diyorum. Btc, beklentinin aksine dikey artarsa da altlarda düşüş yaşanabilir. Acaba hangisini tercih edecekler? 🤔

Btc 🖕 -> altcoinler 👇
Btc 👇 -> altcoinler 👇
❔⁉️❓‼️❕❗
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
April 06, 2020, 07:45:44 AM
Yeni sayfan hayırlı olsun @wolwoo üstadım :) Güzel paylaşımlarını bekliyoruz. Karantina günlerinde hayat, film/dizi, kitap/müzik tavisyeleri... Şöyle ortaya karışık bir şeyler olursa tadından yenmez!

@Vispilio hocam geçmiş olsun. Tez zamanda özgürlüğe kavurşursun umarım. Ormanın içinde bir yerde olmanız gayet iyi, hatta piyango gibi bence. Dışarı çıkmasanız bile, oranın temiz havası içerlere dolar sonuçta. İnternet bağlantısına bir sorun çıkmaz umarım. Karantinada hayatın nasıl geçtiğine dair bir başlık açıp gün gün paylaşsanız güzel olur aslında ;) İyi istirahatler diliyorum...
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
April 06, 2020, 07:26:04 AM
Geçmiş olsun @Vispilio. Ülkede herkes gergin, herkesin psikolojisi bozuk. Bugünleri kimler sağlıklı atlatabilecek merak ediyorum. Alınan önlemlerin yeterli olmadığını düşünenler olsa da ben bu kadarının bile alınmış olmasına şaşırıyorum. Daha iyi önlemler, daha iyi şartlar olsa keşke. Paylaştığın izlenimler çok değerli.
legendary
Merit: 1657
April 06, 2020, 07:00:08 AM
"memlekete hoş geldin." Grin

hocam karantina günleri adı altında burada bilgiler verebilirsen iyi olur. 3 kişi 14 gün boyunca biraz canınız sıkılacak ama hem sizler hem de bizler için en doğrusu bu.

konu başlığı: karantina günlerinde bitcoin:)

Abboww Vispilio geçmiş olsun hocam
Umarım kazasız belasız atlatıp normale dönersiniz

@Vispilio oo geçmiş olsun hocam nasıl bir yerde kalacaksınız nasıl bir prosedür işleniyor anlatırsanız harika olur.

Güzel dilekler için teşekkürler arkadaşlar, doktorundan, polisinden AFAD görevlisine kadar herkes zor durumda büyük özveriyle çalışıyor o yüzden fazla eleştiremiyorum,

skandal ötesi durumlar var, bu ama bütün dünya için geçerli, devletlerin birçok konuda ne kadar yetersiz olduğunu gösteren ve bireylerin özgürlüklerine sahip çıkması için önemli dersler var bu olaylarda.

Katar uçağından iner inmez 6 saat molasız otobüsle Çanakkale'ye geldik, polis emir kuluyuz talimatlar böyle falan filan derken insanlar artık tuvalete girmek için polise saldırma noktasına geldi, hem vatandaş mağdur hem memur mağdur, 21. yüzyıldan manzaralar...

Burada Türkiye'nin en güzel kampüsü seçilen ormanın içine gömülü ÇOMÜ Terzioğlu Yerleşkesindeyiz.

Muhteşem bir orman havası var fakat işgüzar talimatlar gereği dışarı, hatta yönetmeliğe göre yurt odalarının dışına çıkmak dahi yasak, insanlar iç mekana adeta hapis...

Türkiye insan faktörü yönünden inanın birçok ülkeye göre çok daha iyi o yüzden burada birçok zorluğu ikili iletişimle aştık o açıdan insanımıza hayranım, fakat organizasyon eksikliği ve çoğu devlet yöneticilerinin yetersizliği çok açık...

Bir insan günde en azından 30dk-1 saat güneş görmeden hep iç mekanda takılırsa birkaç gün sonra Corona olmasa bile başka sorunlar doğar... Psikolojisi bozulmuş isyan etme seviyesine gelmiş arkadaşlar var burada, milli birlik ve beraberlik duyguları içinde onları da sakin tutuyoruz  Grin

Bundan önce Malezya'daydım halk artık zombi olmuştu ne emir verilirse onu yapıyordu Asya'nın çoğu böyle Çin zaten tamamen köleleştirmiş insanlarını, o yüzden insanı merkeze koyan tam bağımsız bir Türkiye Cumhuriyeti için çabalanmalı bu medeniyetin bekasına sahip çıkılmalı diye düşünüyorum, daha rahat ortamda bu konulara devam ederiz inşallah, görüşmek üzere
legendary
April 06, 2020, 05:01:20 AM
Abboww Vispilio geçmiş olsun hocam
Umarım kazasız belasız atlatıp normale dönersiniz
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
April 06, 2020, 04:40:05 AM
Güzel bir konu forumda çok sesliliği ve wolwoo gibi özgün yazarları destekliyorum,

Katar üzerinden yurda dönerken İstanbul'a inince uçağın içinden daha yere ayak basmadan karantinaya alındık...

Umarım 14 gün sonra ablukadan çıkınca daha rahat yazacağım  Grin, herkese selamlar
"memlekete hoş geldin." Grin

hocam karantina günleri adı altında burada bilgiler verebilirsen iyi olur. 3 kişi 14 gün boyunca biraz canınız sıkılacak ama hem sizler hem de bizler için en doğrusu bu.

konu başlığı: karantina günlerinde bitcoin:)
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
April 06, 2020, 04:19:56 AM
@Vispilio oo geçmiş olsun hocam nasıl bir yerde kalacaksınız nasıl bir prosedür işleniyor anlatırsanız harika olur.
legendary
Merit: 1657
April 06, 2020, 04:18:04 AM
Güzel bir konu forumda çok sesliliği ve wolwoo gibi özgün yazarları destekliyorum,

Katar üzerinden yurda dönerken İstanbul'a inince uçağın içinden daha yere ayak basmadan karantinaya alındık...

Umarım 14 gün sonra ablukadan çıkınca daha rahat yazacağım  Grin, herkese selamlar
legendary
April 05, 2020, 12:54:49 PM
Başlığın adını adam's page olarak değiştir üstad Cool.
Yapamam, oricinal değil çünkü fikir senden çıktı, telif ödeyemem😂😉 ama korsan olarak kullanabilirim, alışığız nasılsa
V for Vendetta uleeeyyn
Pages:
Jump to: