Pages:
Author

Topic: wolwoo's page - page 7. (Read 2940 times)

legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
April 05, 2020, 12:50:36 PM
Başlığın adını adam's page olarak değiştir üstad Cool.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
April 05, 2020, 06:20:27 AM
Arada girip bizde yazabiliriz dimi @wolwoo.

Kimsenin alınmayacağı birşeyler yazıp , sonra aaa jopen'e cevap vereyim falan derdinde olmadan böyle bir sayfanın olması güzel.
Sigara olayına gelince lanet gelsin bende bırakmak istiyorum ama olmuyor yine elim gidiyor yakıyor paket bitince yine hemen bir büfede markette durup bir paket sigara alıyorum.

Çok sıkıcı bir hayat.
Ne demek üstad dostlara kapımız her daim açık🙂
Sıkıldım tartışmalardan polemiklerden

------------------
Trustliste bir ayar çektim
Multi olduğunu düşündüklerimi ve forumda pek görünmeyenleri çıkardım, bir ayar daha çekeceğim, onda da trust sistemini gerektiği gibi kullanmayanları elemeyi düşünüyorum 🙂 boşa kürek çekmenin alemi yok

-Bounty dönemi gelip bounty bitince kaybolanlara (ödül avcısı-multi),
-Bir saatte evrene bütün mesajlarını verip (!) döşeyen ve foruma olan saygısını gösterenlere,
-Yeni hesaplar arasında multi olduğunu düşündüklerime merit ve trust konusunda cimri davranmaya karar verdim
*Multiler zaten alınmaz, göz önünde olmayı sevmezler 🙂

sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
April 05, 2020, 03:53:24 AM
Arada girip bizde yazabiliriz dimi @wolwoo.

Kimsenin alınmayacağı birşeyler yazıp , sonra aaa jopen'e cevap vereyim falan derdinde olmadan böyle bir sayfanın olması güzel.
Sigara olayına gelince lanet gelsin bende bırakmak istiyorum ama olmuyor yine elim gidiyor yakıyor paket bitince yine hemen bir büfede markette durup bir paket sigara alıyorum.

Çok sıkıcı bir hayat.
legendary
April 05, 2020, 02:34:01 AM
Kendi kendine kavga etme de:))
Üniversitedeyken birgün hoca sınıfta delirmisti. Herkes kendi grubunu yapmış ders dinlemiyor. Arkada 3-5 kişi, sağda 3-5 kişi, önümde yine 5 kişi, gospodin tek başına grup zaten. Bu nedir yahu???!!! O değil de hocam sigarayı birakmamiz gerekiyor be
Sosyal mesafe koydum aga 😂
sigarayı zor bırakırım, geleceğe dair endişeler, bekleyiş vs... Sen bırakabilirsin, "ben onları oyalarım" 😉 kütür kütür öksürük var bi yandan..
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
April 05, 2020, 02:09:30 AM
Kendi kendine kavga etme de:))
Üniversitedeyken birgün hoca sınıfta delirmisti. Herkes kendi grubunu yapmış ders dinlemiyor. Arkada 3-5 kişi, sağda 3-5 kişi, önümde yine 5 kişi, gospodin tek başına grup zaten. Bu nedir yahu???!!! O değil de hocam sigarayı birakmamiz gerekiyor be
legendary
April 05, 2020, 01:34:11 AM

-----------------------------------------------------------------------------------------------

son zamanlarda pek kimseyle anlaşamıyorum, ben de kendime sayfa açtım Cheesy
kafama göre.....................relaxxx ohh beeee

-----------------------------------------------------------------------------------------------

https://www.youtube.com/watch?v=JKMLd87XGEU  Cry

Su Başında Durmuşsun
Su Başında Durmuşsun
Gözlerini Yummuşsun
Beni Benden Değil de
Beni Elden (Kimden) Sormuşsun

Yürürsün Yayasın
Hem Söyler Hem Ağlarsın
Ölümlerin En Güzeli
Beni Kimden Sorarsın
Yine de Yandı Gönlüm
Yıne de Yandı Gönlüm Vay

Su Başında Durmuşsun
Su Başında Durmuşsun
Gözlerini Yummuşsun
Beni Benden Değil de
Beni Elden (Kimden) Sormuşsun

-------------------------------------------------------------------------------------

trollerden gına geldi

Pages:
Jump to: