oda evet farkındayım bu hafta yapacagım demiş, güzelim projenin içine işte böyle sıçılır arkadaşlar
kulaklarim cinladi. ☺
neyse yorumuma geceyim...
simdi ben nadiren projelerle ilgili blog yaziyorum. worldcore icin de daha once blog yazmistim. bu sebepten takip ediyorum bounty surecini. burdaki sikayetleri okuyunca bi el atayim şu işe dedim. ince ince her konu hakkinda sorularimi sordum ve cevapladi bounty manager. simdi durun ben bombayi patlatiyorum...
bu adamin kendinden haberi yok arkadaslar. eski kampanyaya katilirken ether adresi vermemistik sadece orderbook hesabimizi biliyorlar. adama sordum ether adresimi bilmeden nasil odeme yapacaksin diye. daha once eklemediniz mi falan dedi 😅😅 bilmiyormusun bunu bi kontrol et dedim. sonra cark edip sizden ether adreslerinizi almak icin form yayinlayacagim dedi...
biraz sıkıştırdım diger konularda da ama bu adamin bu isi adil bir sekilde cozebilecegi kanaati olusmadi bende. velhasilkelam surprizlere hazir olun. eski kampanya katilimcilarinin bazi konularda magdur edilecegine eminim diyebilirim. tek sebebi ise bu adam... xeina devam etseydi kampanya bounty acisindan sorunsuz gecerdi. kadin propy bounty sini kusursuz bitirdi. vs...
iyi forumlar.
Worldcore'dan çıkıp pundix imzaya giriyorum artık. Saçma salak işler yapıyorlar.
Pundix daha güven verici ve daha sağlam bir proje en azından...