Pages:
Author

Topic: Worldcore ICO tartışma alanı - page 49. (Read 30312 times)

hero member
Activity: 518
Merit: 500
October 17, 2017, 07:34:01 AM
Arkadaşlar forumda cevap vermiyor olabilir ama telegram da aktif adam, ayrıca eski bounty yonticiside kanalda ve izliyor hatta ekipten Alex bile kanalda sürekli.
Bana en son bir FAQ hazırlayacagını söyledi, ico bitimine daha çok var rahat olun boşuna stres yapıyorsunuz kendinize

kuzen faq yayınlarlarsa burdan paylaşsan süper olur sen iyi sen takip ediyorsun projeyi
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
October 17, 2017, 06:47:04 AM
ben mevzuyu kaçırdım ne oldu şimdi ne yapmak lazım. eski spreadsheet e ulaşılmıyor yeniden mi kayıt olcaz bu kampanya için?
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
October 17, 2017, 03:19:42 AM
Arkadaşlar forumda cevap vermiyor olabilir ama telegram da aktif adam, ayrıca eski bounty yonticiside kanalda ve izliyor hatta ekipten Alex bile kanalda sürekli.
Bana en son bir FAQ hazırlayacagını söyledi, ico bitimine daha çok var rahat olun boşuna stres yapıyorsunuz kendinize
sr. member
Activity: 644
🤖UBEX.COM 🤖
October 17, 2017, 02:44:40 AM
Acaba ColorlessK denilen kişi jamal mı . Oda aynı şeyleri yapmıştı zamanında . Şu adna pundix'inde bountysini o yönetiyor.
sr. member
Activity: 359
October 17, 2017, 12:39:00 AM
https://worldcore.eu/Consultant Ana sitesindeki bu adrese girin arkadaşlar, ColorlessK denilen şahsiyetin bitcointalk imza ve diğer sosyal medya kampanyalarıyla ilgilenmediği ve bu sebeple yatırım yapmayı düşünenlerin tereddüt yaşadığı ile ilgili birşeyler yazın,  çok şikayet giderse etkili olabiliriz diye düşünüyorum. Ben şunu yazdım :

Your signature campaign manager ( on Bitcointalk.org) Colorlessk is not interested in the campaign. This situation makes people hesitant to invest. Your information.
--------
Saygılar.
full member
Activity: 490
Merit: 100
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
October 16, 2017, 06:35:52 PM
İnşallah sıkıntı yaşatmazlar bu son zamanlarda imzaları o kadar geç dağıtmaya başladılar ki. Ben artık unutuyorum geldiğinde aa bunun bountysine mi girmiştim diyorum. Worldcoreda da böyle olacağını hissediyorum
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
October 16, 2017, 03:53:02 PM
Gerçekten saçmaladılar ya. Yönetici bir türlü kontrol edemedi. Beceriksiz demek istemiyorum ama artık bu işleri yoluna koymalı böyle devam mı edecek? Öğrendiğim kadarıyla cevap da vermiyormuş mesajlara.
2-3 gun daha bisey demiyorum, hicbir açıklama yapmamaya devam ederse genelde baslik felan acicam bu herifle ilgili, yuzlerce insana ne mal oldugunu anlatayim da ondan sonra kendi bokuyla oynasin dursun forumda adi cikarsa akli basina gelir. Asil takim ile ilgili de arastirma yapicam yarin, mail adresi vesaire bulabilirsem bula bula bu beyinsizu mi buldunuz kimseye cevap dahi vermiyor diye bir yazicam bakalim nolucak.
sr. member
Activity: 1750
Merit: 293
October 16, 2017, 03:08:54 PM
Gerçekten saçmaladılar ya. Yönetici bir türlü kontrol edemedi. Beceriksiz demek istemiyorum ama artık bu işleri yoluna koymalı böyle devam mı edecek? Öğrendiğim kadarıyla cevap da vermiyormuş mesajlara.
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
October 16, 2017, 02:35:59 PM
Tokenlar ne zaman dağıtılacak kampanya hakkında bilgisi olan var mı?

icodan katıldıysan eth gönderdiğin gibi contract tokenleri gönderiyor zaten.
yok kampanyalara katıldıysan da yöneticinin sayımları tamamlaması listeleri hazırlaması ve ekibin gönderimin yapması biraz zaman alabiliyor.
ekipler reklam yaptırırken ince eleyip sık dokuyor ama ödeme kısmında işleri yavaşlattıkları çok sık görülüyor
member
Activity: 933
Merit: 10
October 16, 2017, 02:31:15 PM
Tokenlar ne zaman dağıtılacak kampanya hakkında bilgisi olan var mı?
sr. member
Activity: 364
Merit: 253
October 16, 2017, 11:50:37 AM
Şu adresten https://bitcointalksearch.org/topic/bountyico-worldcore-time-for-a-worldwide-scale-ico-2248231 Worldcore'un imza kampanyasına tekrar katıldım. Katılım için form dolduruyoruz ya işte orada "Posts at Beginning of Campaign" alanına ben şuan mevcut olan post sayımı yazdım. Acaba daha önceden katıldığım post sayımı mı yazmam gerekiyordu?

Bir de "ERC-20 Wallet Address" kısmına myetherwallet.com'daki ethereum adresimi yazdım. Doğru mu yaptım sizce? Zira myetherwallet.com'da WorldCore(Wrc) tokeninin adresi yok.

her ikisini de doğru yapmışsınız, önceki postu yazsaydınız olur da sorun çıksa diskalifiye ederlerdi. şimdilik bu iş biraz çalkantılı.

mew de belirli zaman sonra "add custom token" kısmında bazı bilgiler girilerek, WRC tokeni gözükmeye başlayacak. etherscan üzerinden kendi eth adresinize bakıp, ne gelmiş ne gitmiş öğrenebilirsiniz.
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
October 16, 2017, 11:20:38 AM
Şu adresten https://bitcointalksearch.org/topic/bountyico-worldcore-time-for-a-worldwide-scale-ico-2248231 Worldcore'un imza kampanyasına tekrar katıldım. Katılım için form dolduruyoruz ya işte orada "Posts at Beginning of Campaign" alanına ben şuan mevcut olan post sayımı yazdım. Acaba daha önceden katıldığım post sayımı mı yazmam gerekiyordu?

Bir de "ERC-20 Wallet Address" kısmına myetherwallet.com'daki ethereum adresimi yazdım. Doğru mu yaptım sizce? Zira myetherwallet.com'da WorldCore(Wrc) tokeninin adresi yok.
sr. member
Activity: 378
October 16, 2017, 10:59:20 AM
Arkadaşlar ben bunun bountysini ve resmi konusunu özellikle takip ediyorum kullanıcılara ve yatırımcıalra ilgi sıfır amaçları sadece para toplamak sanırım başka bir hedefleri yok gibi görünüyor ancak yaptıkları şey baya saçma ve sorunlu. Sadece isimlerine leke getirmiş oluyorlar.
full member
Activity: 238
Merit: 101
The Experience Layer of the Decentralized Internet
October 16, 2017, 10:23:26 AM
Ben hala ödülleri alamamaktan korkuyorum. Bounty manager aşırı ilgisiz geldi bana. Mesajlara dönüş yapmıyor ne yapmamız gerektiğini söylemiyor.

Aynen öyle tabloloları kaç haftadır güncellemiyorlar sorulan sorular havada kalıyor vevap veren bir kişi bile yok
büyük ihtimalle üstüne çökecekler bountylerin
full member
Activity: 462
October 16, 2017, 10:21:42 AM
Ben hala ödülleri alamamaktan korkuyorum. Bounty manager aşırı ilgisiz geldi bana. Mesajlara dönüş yapmıyor ne yapmamız gerektiğini söylemiyor.

Aynen öyle tabloloları kaç haftadır güncellemiyorlar sorulan sorular havada kalıyor vevap veren bir kişi bile yok
sr. member
Activity: 420
October 16, 2017, 09:46:42 AM
Scam olarak reklamları çıkmıştı zaten. Boşuna vaktinizi harcamayın sahtekarlarla
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
October 16, 2017, 09:44:13 AM
Haftalik 10 post olayini kontrol ediyorlar mi onlar bile belirsiz, ne excelde falan bir ibare var ne baska yerde. Eskiyi birakin yenide bile bisey yok, birlestiremiyorsun bari yenileri zamaninda düzgün update et, bir haftayi gecti heralde ama hala tik yok. Kontrolu nasil yapar bu gerizekali Colorlessk'i bilen birileri var mi aramızda, bu zirto ustune yatarsa bu isin hic hos olmaz
full member
Activity: 490
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
October 16, 2017, 08:33:17 AM
Bounty managera mesaj attım ancak ne yapacak ne edecek bilmiyorum. İlk spreadsheetle de hala birleştirmedi ikincisini heryer karıştı umarım düzeltir.
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
October 16, 2017, 08:06:18 AM
Bende yatırım yapacaktım 10 etherlik ama bu beceriksizler yüzünden girmedim böyle saçma kampanya mı yürütülür o yüzden girmeyeceğim
ikm
sr. member
Activity: 420
October 16, 2017, 06:01:22 AM
kampanya yöneticisinin bereksizliği ve ico yaıtırm yapılan paraların görünmemesi sorun yaratıyor proje içinbence
yatan paraların cüzdanlarını görünse millet yatırım yapcak pre sale 6k eth 500 küsür btc geldi diyorlar nereye geldi arkadaş görseler ozman para akmaya başlıacaktır ama bu noktada herkesin kafasına süphe düşünüyor benimde öyle yokse 5 eth atardım bende en azından
Pages:
Jump to: