Pages:
Author

Topic: Xlm bir kaç gün içerisinde fırlama yapabilir. - page 2. (Read 935 times)

member
Activity: 448
Merit: 10
XLM bildiğimiz str değil mi ? Adını değiştirdi. Ama karakterini değiştirmemiş. XRP nin küçük kardeşi Smiley . Niye öyle diyorum çünkü hep hareket olarak XRP yi takip eder. Şimdi XRP nin tırmanma zamanı olduğuna göre onu takip edecektir diye düşünüyorum. Ancak XRP de işler tersine dönerse tetikte olmanızda yarar var.
newbie
Activity: 252
Merit: 0
xlm yeterince atagını yaptı gerci biraz daa çıkabilir ama sonrası bence bitcoin bi atak yapıp gene alt coinler duman olacak
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
XLM güzel bir ivme kazandı . Çıkan haberlerin asılsız olması durumunu düşünmek dahi istemiyorum . Olumlu olma durumunda ise takdire şayan bir fiyata geleceği şüphesiz . Takip etmekte fayda var . IBM den net resmi bir açıklama gelmesi durumunda şu anda ki fiyatları da mumla arayacağız gibi duruyor ..
member
Activity: 378
Merit: 11
hemen hemen bütün altcoinler yükselişe geçti, bu bahar dönemi ne kadar sürecek bilinmez ama kral hazırlanıyor gibi duruyor. Kafasını şu an kaldırdığında eziyorlar ama serbest bıraktıklarında çok kötü kan akacak
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
XLM gerçektende son günlerde adından çok söz ettiriyor. Şimdiden epeyce fiyatı yükselmiş, alım için geç kaldım sanırım. Yine de takip etmekte fayda var  gibi.
jr. member
Activity: 238
Merit: 4
W12.io ▬ Blockchain protocol
Gerçekten çok iyi fırlama yaptı gözümüzün önünde kaçırıyoruz fırsatları.
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
Stellar ile ilgili her yerde böyle yorumlar görüyorum. 2017 yılının ilk yarısında alıp zarar ederek aylar sonra çıkmıştım. O zamanlar projelerine çok güveniyordum. Yeniden alsammı bilemedim.
member
Activity: 411
Merit: 21
4000'i de gecti.
Dolar bazinda 50 centi gecti.

Hedef: Ripple ATH arti 1 Cent Smiley
full member
Activity: 463
Merit: 107
Arkdaşlar herkes güzel güzel yazıyor sonra ytd diyor.  Kiss Gayet de yatırım tavsiyesidir bence. Yani sabreden holdcuların hepsi kazanacak o kesin gidişatı da baya iyi baksanıza..
member
Activity: 140
4000 i görmeden kaçmayın arkadaslar. Dinleyin burada yazılanları
member
Activity: 238
Analizleri sağlam birince ki kendisi xlmyi 14 aralıkta söylemiş hedefinin 4400 sats olarak belirtmişti aklınızın bi köşesinde bulunsun, kesinlikle ytd.
full member
Activity: 602
Merit: 118
ben hep xrp için 38 milyar adet var ve 1 dolar zor olur derdim şimdi nerdeyse 2 dolar. xlm neden olmasın. zatem benim ilk göz ağrılarımdan biri ilk alımımı 478 lerde yaptım 1200 lerde hepsini satmışyım. şimdi 1500 lerden aldım bekliyorum 3-4 bin aralığında satarım. inşallah
member
Activity: 378
xlm güzel ya bence xrpden daha kaliteli gibi duruyor. Girmeyi düşünüyorum ben de xlm ye alabildiğim kadar alcam gelişme gösterecektir bu potansiyel var görünüyor. Xrp den ayrılanların kurduğu bir projeymiş ve araştırmalarıma göre daha daha sağlam tutunacak xrpye kıyasla. xrp biraz ürkütüyor doğrusu Smiley
jr. member
Activity: 43
Merit: 2
IBM üzerinden baya bi dedikodu dönüyor yeni yılda yeni sürprizler yapabilir sanırım
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
Gerçekten nereye gideceğini çok merak ediyorum fiyat şuan 2500 de sıkışmış vaziyette. Twitterda 4000-5000ler konuşuluyor.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
gerçekten tebrik etmek lazım öngörünüzü forumda bir sürü tutmayan tahmin olunca tabi güvenip tutanlara yatırım yapabilmek zor oluyor. siz güzel kazandınız sanırım hayırlı uğurlu olsun size.
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
Güzel tahmin olmuş ve tutmuş helal olsun.Yazınızı açtığınız gün görmüştüm ama dikkate alıpta girmedim ortalığın durulmasını bekliyorum o yüzden hiç pozisyon bırakmadım açıkta ETH e çevirdim yatırımı.Çok kalmadan ethereumun 1000 dolar üstüne atmasını bekliyorum ocak sonu gibi
member
Activity: 210
Merit: 11
stellar iyi ama rippleden uyuzum, btc pıyasasını bıtırmek ıcın ethereum ve bıtcoıne rakıp olmak için buyuk fırmalar tarafından finanse ediliyor diye bir yazı vardı forumda onu okudum ve bitcoin acaba patlayacakmı dıye korkmaya başladım
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
Riplle ' ın 2.70 bandında olduğunu düşünürsek stellar ' da çok rahat bir şekilde 1.5 bandını görecektir tahminime göre .. XLM oldukça eski malumunuz . IBM ile olağan görüşmeleri netice vermesi halinde çok rahat bir şekilde 1 $bandına atar düşüncesindeyim .
full member
Activity: 994
Merit: 152
Piyasada rekabet olan coinlerden biri. Ripple ile olan rekabetleri piyasanın bir özelliği olarak ikisini de yukarı taşıyor. Her iki projede acele edilmemesi gereken projeler, değerleri zamanla anlaşılacak ve asıl değerine güncel olarak kullanılmaya başlamasıyla erişecek.
Pages:
Jump to: