Pages:
Author

Topic: Xlm bir kaç gün içerisinde fırlama yapabilir. - page 3. (Read 910 times)

newbie
Activity: 5
Merit: 0
Ripple 0,20 iken yüklü miktarda almıştım, erken sattığım için çok pişman oldum. Aynı hatayı XLM'de yapmayacağım. Bekliyorum, güzel bir artış yakalayacak, gidişat çok güzel.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Aman tanrım gece 3k yı görmüş Cheesy
3100 stop koymuştum ucuna değmiş 23 e düşmüş Cheesy
ne dersiniz daha kuvvetli gelir mi? şöyle 4,5k seviyelerine
full member
Activity: 476
Merit: 100
CAT.EX Exchange
Ripple bu seviyelere geldiyse stellar da gelir ne eksiği var ki? bence fazlası var fakat kısa vadede zarar ettirmesinden korkuyorum
member
Activity: 154
Merit: 10
Okex'e girmesi iyi olmuş. Fiyatı yükselse de hala bu noktalardan alınabilir gibi duruyor. Ripple gibi 2 doları görmese de bir ihtimal 1 doları görür diye düşünüyorum.
member
Activity: 140
Merit: 20
diptekteyken biraz alım yapmıştım şuan çok güzel artıyor ve artmaya devam edecek gibi potansiyeli yüksek bir coin ciddi bir patlama yapacak gibi uzun vadede rippelı bile geçebilir daha kullanışlı ve fee ücreti çok az
full member
Activity: 182
DIW - Decentralized Security
Düşükken toplamak mantıklı görünüyor ama bir anda ripple gibi olacağını sanmıyorum. Ben biraz alım yapacağım şu an fiyatı konusunda hiç bir bilgim yok bakayım ya alırım yada düşmesini beklerim, ama ben alacağım için düşmez artar siz alın bence YTD
full member
Activity: 322
Ben satmadım bekliyorum 1800 lerden girdik bekliyoruz daha artacaktır elde tutmaya devam arkadaşlar daha çok artacaktır bu stellar artıkça mutlu oluyorum
hero member
Activity: 1092
Merit: 520
Aleph.im
Arkadaslar burada XLM'le ilgili bir konu acilmis ama kimse resmi twitter sayfasindaki aciklamadan bahsetmiyor. Bir coin ile ilgili yatirim yapacaksaniz oncelikli olarak twitter hesabindan onemli haberlere bir bakin neler oluyor.

XLM su anda OKEx'de islem gormeye basladi. OKEx Hong Kong merkezli hatiri sayilir bir borsa. Islem hacmi olarak Poloniex'den daha buyuk.

Bir coinin asya pazarinda islem gormeye basladiginda neler oldugunu biliyorsunuz. Asyalilar insan gibi almazlar bunu bilen bilir.  Smiley
legendary
Cheesy Keyifler nasıl gençler Smiley
daha bu başlangıç arkadaşlar.
xrp giderde xlm kalırmı pehh Smiley
HODL HODL HODL
full member
Activity: 616
Merit: 108
Stellar alın satmayın mümkünse, IBM ile birlikte çok büyük bir proje işinde oldukları konuşuluyor.
member
Activity: 238
Stellar kesinlikle alacak başını gidecek 2 3 hafta daha sabredin sonra pişman olmayacaksınız.
newbie
Activity: 10
2010 btc den satın alım.
elde patlar mı dersiniz
member
Activity: 411
Merit: 21
2100'ü de gecti, hay masallah  Cheesy
Bakalim sabaha karsi Japonlarin tepkisi nasil olacak. Kar satislara yapmazlarsa yarin sabaha 2400-2500 gibi uyanabiliriz.
legendary
Pump geliyor gençler kemerleri sıkı tutun...
2000 aştı şimdiki seviye 2100 ü aşarsa destek mestek kalmıyor
direk uzaya gidiyoruz.
newbie
Activity: 252
zaten xrp le ile xlm aynı kişelerin elinde yani xlm de xrp takip eder bence
member
Activity: 234
xlm yi güvenerek bir miktar aldım beklediğim artışı yakaladı az kaldı  bu tutulmaz gibi geliyor bana
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
Dostum fırlama yapacak diye aldık bekliyoruz umarım hep beraber kazanırız ortalama cüzzi miktar yatırdım ve elimde tutuyorum Ne olur ne olmaz. Hep birlikte göreceğiz
member
Activity: 112
Ripple çok güzel bir yükseliş yaptı ve tutundu.Aynı hareketleri XLM'den de bekliyoruz.Şu an da zaten %25 yapmış durumda ama XRP'ye bakınca bunlar hiçbir şey.Umarım yanılmayız ve güzel bir yükseliş de XLM'den gelir.YTD
full member
Activity: 182
Hakuna Matata
Sana güveniyorum 5000 adet alayım diyorum ne diyorsun?
full member
Activity: 224
Xlm aslında güvenli bir yatırım olarak görüyorum.Fakat ben açıkçası kat yapacağını düşünmüyorum.Ripple yaptı fakat ripple market capi ne yüksek 3. coin zaten.
Pages:
Jump to: