Pages:
Author

Topic: Xlm bir kaç gün içerisinde fırlama yapabilir. - page 4. (Read 910 times)

sr. member
Activity: 476
Merit: 250
BTC stabil hale gelse altlar bir şekilde çıkışa geçecek ama belli başlı altlar yükseliyor. Ekibi arkasında duran coin bir şekilde değerleniyor
member
Activity: 84
Merit: 10
Ripple  gibi coin sayısı fazla bir daha böyle bir artış olmaz diyenler.
Bu piyasada herşeyin olabileceğini görmüş oldu.
Xlm yi kaçırmak istemiyorum 12k 1830 dan alım yapyım hedefim 3000,4000 arası.
Bir kaç gün içinde bu seviyelere geleceğini umuyorum uzun süren yatay hareketinden sonra.
Btc stabil kalmaya devam ederse tabi

Dediklerinde haklisin ama XLM in bir kac gün icinde yükselecegini tahmin ettiren nedir. Tabi ki yükselecektir saglam projelerden 1 ay 1 sene degilde neden bir kac gün diye merak ettim sadece ?
member
Activity: 411
Merit: 21
Stellar Ripple'in eksik yanlarinin optimize edilmis, hatalarindan arindirilmis ve cok daha hizli bir versiyonu. Ripple 2$'lara ciktiysa, Stellar da cok rahat oralara cikar.

Mantığı ripple gibi mi çalışıyor ? Stellar'ın diğer artı yanları nedir peki ripple'den?

Ripple ve Stellar arasinda Edison ve Tesla gibi bir benzerlik var.

Ripple, Wallstreet'in destekledigi bir coin oldugu icin daha merkezci bir konsept,
Stellar ise kripto dünyasinin ruhuna uygun bir sekilde desentral bir konsept.

Teknik acidan dedigim gibi Stellar Ripple'dan daha iyi, cok daha hizli. Ama tabi isin bir de pazarlama ve uygulama kismi var. O konuda da süphesiz Ripple daha önde.
newbie
Activity: 83
Merit: 0
Stellar & Ripple ..coin piyasasının Iphone & Samsung'u..Yakın gelecekte ilk bankalar, havale & eft ve ödeme seçenekleri konuları popüler olacağından her ikisinin değer artışı diğerleriden yüksek olacaktır diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
Stellar Ripple'in eksik yanlarinin optimize edilmis, hatalarindan arindirilmis ve cok daha hizli bir versiyonu. Ripple 2$'lara ciktiysa, Stellar da cok rahat oralara cikar.

Mantığı ripple gibi mi çalışıyor ? Stellar'ın diğer artı yanları nedir peki ripple'den?
member
Activity: 411
Merit: 21
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
dedikten sonra 2130 seviyelerine kadar çıktı.
şimdi kendini bi saldı tekrar 1900 seviyelerinde dolanıyor.
1 hafta içerisinde nirvanaya ulaşacağını düşünüyorum.
özellikle xrp nin bu yükselişinden kendine yer edinmeye çalışacağını düşünüyorum.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Ripple  gibi coin sayısı fazla bir daha böyle bir artış olmaz diyenler.
Bu piyasada herşeyin olabileceğini görmüş oldu.
Xlm yi kaçırmak istemiyorum 12k 1830 dan alım yapyım hedefim 3000,4000 arası.
Bir kaç gün içinde bu seviyelere geleceğini umuyorum uzun süren yatay hareketinden sonra.
Btc stabil kalmaya devam ederse tabi
Pages:
Jump to: