Pages:
Author

Topic: [XRP] Ripples - page 14. (Read 42373 times)

sr. member
Activity: 574
Merit: 252
December 11, 2015, 03:34:21 PM
ripple sevdiğim bir coindi rippletrade üzerinde de biraz vardı ama kimlik onayı filan yapmadım ripple yükselişleri uzun soluklu olmuyor geri çakarlar bi kaç güne

benim zamanında aldığım bi miktar ripple ım var ama kimlik doğrulama muhabbetinden dolayı ripple trade de mahsur kaldı.
nüfus cüzdanı, kredi kartı ekstresi bile gönderdim ama bir türlü validation tamamlanmadı.
bu bakiyeyi ordan kurtarmanın bir yolu var mıdır?

Kimlik doğrulama yapmadan doğrudan poloniex'teki hesabına aktarabilirsin bakiyeni.
Rippletrade üzerinde trade yapmayacaksan gerek yok hesap onayına
biraz coinin bulunduğu eski hesabımı secret key le kurtardım fakat ilk loginde kimlik onayı istiyor onay yapmadan hesaba geçiş yapmıyor.
Altlarda bir yerde küçük fontla "skip" veya "skip this step" diye bir link olması lazım. CTRL+F ile sayfada aratın skip sözünü.
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
December 11, 2015, 06:51:35 AM
ripple sevdiğim bir coindi rippletrade üzerinde de biraz vardı ama kimlik onayı filan yapmadım ripple yükselişleri uzun soluklu olmuyor geri çakarlar bi kaç güne

benim zamanında aldığım bi miktar ripple ım var ama kimlik doğrulama muhabbetinden dolayı ripple trade de mahsur kaldı.
nüfus cüzdanı, kredi kartı ekstresi bile gönderdim ama bir türlü validation tamamlanmadı.

Kimlik doğrulama yapmadan doğrudan poloniex'teki hesabına aktarabilirsin bakiyeni.
biraz coinin bulunduğu eski hesabımı secret key le kurtardım fakat ilk loginde kimlik onayı istiyor onay yapmadan hesaba geçiş yapmıyor.
sr. member
December 10, 2015, 01:29:15 PM

legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
December 10, 2015, 09:00:31 AM

legendary
December 10, 2015, 02:18:50 AM
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
December 09, 2015, 09:33:08 AM
ripple a ne olmuş öyle btc pumpına rağmen fiyatı tekrar 2000 sat üzerine çıkmış.
yeni bir haber varmı, takip eden kaldımı acaba, kimlik onayından sonra popülaritesi azalmıştı
sr. member
November 10, 2015, 11:19:28 AM
ripple trade üzerinden mi işlem yapılıyor artık ? client olayı bitti heralde  Huh
Evet rippletrade.com'dan yapabiliyorsunuz artık. Ayrıca kimlik doğrulama zorunlu hale getirildi.
member
Activity: 91
Merit: 10
November 09, 2015, 10:39:45 AM
ripple trade üzerinden mi işlem yapılıyor artık ? client olayı bitti heralde  Huh
hero member
Activity: 625
Merit: 500
June 02, 2015, 10:48:08 AM
ripple Avusturalya nın en büyük bankası commonwealth ile çalışmalara başlamış. https://www.commbank.com.au/
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
June 02, 2015, 10:17:57 AM
Kimlik dogrulamasi istedikten sonra bence tum cazibesini kaybediyor ama suda var. kimlik dogrulamasi istendigi icin bizzat para birimi olarak bankalarin taniyacaginada isaret oluyor. Buyuk ihtimalle deger kaybeder ama kucuk bi ihtimallede asiri degerde kazanabilir.sonucta bir ilk

Güzel bir ilk değil . Biz bankalardan ve merkezden kaçmaya çalışıyoruz. Dediğin gibi tüm cazibesi gidiyor işin. Bu kadar kimlik doğrulaması yapılacaksa, bankalar işin içine girecekse o artık kripto para değil kapitalist para olur Smiley
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
June 02, 2015, 10:00:38 AM
Kimlik dogrulamasi istedikten sonra bence tum cazibesini kaybediyor ama suda var. kimlik dogrulamasi istendigi icin bizzat para birimi olarak bankalarin taniyacaginada isaret oluyor. Buyuk ihtimalle deger kaybeder ama kucuk bi ihtimallede asiri degerde kazanabilir.sonucta bir ilk
sr. member
Activity: 294
Merit: 250
May 29, 2015, 07:03:28 PM
uzak durmakta fayda var. anonim kalmak isteyen çoğu yüklü yatırımcı ufak ufak p&d'lerle çıkış yapıyorlar. yüklü girerseniz elde patlama ihtimali yüksek.
member
May 29, 2015, 05:21:57 PM
ripple'in gün içindeki güzel yükselişi 0.12 btc'yi 0.16 btc yaptı. deneme amaçlı daha fazla yatırsaydım keşke  Huh
hero member
May 28, 2015, 04:55:44 AM
geçen hafta cuma ve bugün haftalık olarak dalgalanmaya devam etti. yüzde elliye yakın düşüşler ve inişler oldu. sizce yeniden can bulmaya mı çalışıyor ?

ripple artık trade için kimlik kontrolü yapılıcak. onaysız hesapların trade yapılmasına izin verilmeyecek o yüzden büyük düşüş oldu.

polo'nun kimlik onayı istemesinin bir nedeni de bu olabilir mi?

evet aynı sebepten FinCEN

Financial Crimes Enforcement

https://poloniex.com/press-releases/2015.05.19-Open-Letter
member
Activity: 84
May 28, 2015, 04:35:25 AM
geçen hafta cuma ve bugün haftalık olarak dalgalanmaya devam etti. yüzde elliye yakın düşüşler ve inişler oldu. sizce yeniden can bulmaya mı çalışıyor ?

ripple artık trade için kimlik kontrolü yapılıcak. onaysız hesapların trade yapılmasına izin verilmeyecek o yüzden büyük düşüş oldu.

polo'nun kimlik onayı istemesinin bir nedeni de bu olabilir mi?
hero member
May 28, 2015, 02:32:01 AM

member
May 27, 2015, 03:43:05 PM
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
April 03, 2015, 03:00:43 AM
bende biraz ripple alsammı diye düşünüyordum 3000 altını bekiyordum tekrar yukarı dönmüş kısmet
legendary
April 03, 2015, 02:22:47 AM
36 dan aldım ben biraz dolayısıyla her an çakılabilir

Zaten iki haftadır o seviyelerden yukarı çıkamamıştı. Şimdi hiç şansımız kalmadı Smiley
düşüş seyrine girdi artık toparlayacağını sanmam 30 unda altına çekecekler her an çıkabilirim
mum gibi eridik Cheesy

Ben dayanamadım çıktım zaten. Çok sıkıcı bir coindi Smiley
zarar 0.40 ı buldu 0,50 yi geçerse çıkarım Cheesy
zararı geri kurtardık halen çıkmadım çıkamıyorum bir şey buna mani oluyor  Grin
legendary
March 31, 2015, 02:41:25 PM
36 dan aldım ben biraz dolayısıyla her an çakılabilir

Zaten iki haftadır o seviyelerden yukarı çıkamamıştı. Şimdi hiç şansımız kalmadı Smiley
düşüş seyrine girdi artık toparlayacağını sanmam 30 unda altına çekecekler her an çıkabilirim
mum gibi eridik Cheesy

Ben dayanamadım çıktım zaten. Çok sıkıcı bir coindi Smiley
zarar 0.40 ı buldu 0,50 yi geçerse çıkarım Cheesy
Pages:
Jump to: