Pages:
Author

Topic: [XRP] Ripples - page 11. (Read 42373 times)

sr. member
Activity: 784
Merit: 259
May 16, 2017, 11:54:04 AM
keşke daha önce tanışıp Ripple alsaydım. büyük bir çıkış oldu ama artık bir yerde patlayacak sanırım. Roll Eyes
full member
Activity: 125
Merit: 100
May 16, 2017, 11:48:36 AM
hiç bir yerde bilgi bulamadığıma şaşırdım , 1 milyara yakın XRP piyasaya kim sürdü , piyasada dönen miktar yakın bir zamanda 37,4 milyar küsürdü , bu değerlerde olmadığına eminim çünkü daha 600 satoshi iken günlerce inceledim. Kim sürdü bu xrpleri piyasaya ? yarın bi 10 milyar sürüyorum dese biri ne olacak? Şu an bu piyasanın gördüğü en büyük milleti çarpma şansı bu Ripple Labs in parmaklarının ucunda. FUD yapmıyorum, aynı zamanda paraları belirli bir süreliğine yada anlaşmalı olarak yıllık bazda piyasaya bırakma söylentileride dönüyor hatta bunu kendi blockchain teknolojilerini kullanarak bile yapacakları söyleniyor. Bilmeyenlerin dikkatine Ripple Labs in elinde 64 milyar adet ripple bulunmakta (tabi şu son piyasaya salınımı nerden salındı bilmiyorum onlardansa değer düşmüş olabilir)
full member
Activity: 232
May 16, 2017, 11:06:42 AM
Bitcoini çok yordu. Bu denli piyasa yapması şaka gibi gerçekten.

Şaka gibi falan değil bidliğin ciddi bir balon var ripple'da. Bir yerde patlayacak ama bakalım neresi olacak o?

Şu piyasada şu ana kadar gördüğüm en saçma şey sanırım.

Artık bi-le-mi-yo-rum bu piyasada her geçen gün şaşırıyorum. Ripple kurucu şirketinin tüm dünyayı trollediğine inanmak istiyorum. nevşehir balonlarından daha fazla şişti 100 yıllık vurgunmu yapacaklar ne yapacaklar artık hiç bir fikrim yok.Olması imkansız bakılan şeyler oluyor.

Cidden doğru dedin. Sanırım senelerdir bu piyasada olanlar bile son 2 aydır gördükleri şeyleri hiçbir zaman görmediler ömürlerinde. Acayip acayip şeyler. Bu ripple kafayı yedirtir insana ya çıldırıcam bitcoin'in %40'ı değere ulaşmış nerdeyse.
hero member
Activity: 644
Merit: 504
May 16, 2017, 10:55:55 AM

Şaka gibi falan değil bidliğin ciddi bir balon var ripple'da. Bir yerde patlayacak ama bakalım neresi olacak o?

Artık bi-le-mi-yo-rum bu piyasada her geçen gün şaşırıyorum. Ripple kurucu şirketinin tüm dünyayı trollediğine inanmak istiyorum. nevşehir balonlarından daha fazla şişti 100 yıllık vurgunmu yapacaklar ne yapacaklar artık hiç bir fikrim yok.Olması imkansız bakılan şeyler oluyor.
full member
May 16, 2017, 10:24:52 AM

hero member
Activity: 644
Merit: 504
May 16, 2017, 10:18:28 AM
full member
May 16, 2017, 10:13:48 AM
Valla arkadaşlar kusura bakmayın ama ortada büyük bir balon var. Hiç öyle bankaymış bilmem neymiş falan demeyin 12 milyar dolar olmuş market hacmi. Akıl alır bir şey değil bu. Bazılarının canı çok yanacak söyleyeyim.
full member
Activity: 366
Merit: 101
May 16, 2017, 09:47:07 AM
Bakalım zaman göstericek artık XRP için olacakları, 3 ay önceki alımlarım sayesinde gayet doğal kar ettiğimi düşünüyorum seviye biraz daha yükseldiğinde bozduracağım Smiley
hero member
Activity: 1655
Merit: 600
May 16, 2017, 09:20:29 AM
Bankaların ripple lab ile çalışıp ripple blockchain kullanacağı haberi çok şişti gibi bunu ha deyince yapamayacaklar ayrıca bankalar bu sistemi kullandığında xrp kullanmak zorunda değiller, aynı sistem üzerinde USD , TL , EURO herşey transfer edilebilecek. Asıl soru şu kafama takılan 1 dolar olduğu zaman sadece xrp den 60 milyar dolarlık bir şirket oluşturuyoruz, bunu çok mantıklı bulmuyorum. sadece sesli düşünüyorum kimseye yatırım tavsiyesi olmasın bunlar. bu kadar kontrolsüz beklenti satın alımı beni korkutuyor.

tebrik ederim. bu konuları sadece ben araştırıyorum zannediyordum.  Smiley

bir banka xrp kullanmak zorunda değil, ama xrp kullanmaya karar verse dahi bir yıl içerisinde sadece bir kaç 100 xrp harcaması gerekecek (eğer büyük bir bankaysa). çerez parası yani.

banka, asıl parayı ripple şirketine danışmanlık ve network kullanım masrafı olarak veriyor zaten. bu paranın da xrp token ile hiç bir alakası yok.

şu anda xrp artık herkesin gözünün önünde olduğu için bu gerçekler ortaya çıkacak diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 594
Merit: 252
May 16, 2017, 07:57:14 AM
Ripple yolun sonuna geldi sanki. Bu en tepe nokta diyor öngörülerim 19K.
sr. member
Activity: 490
Merit: 278
May 16, 2017, 07:39:09 AM
dün bu kadar yükseliş yeter diye elimdeki xrp'nin yarısını sattım, sabah uyandığımda çok pişman etti o artışla.
full member
May 16, 2017, 07:37:20 AM
Bankaların ripple lab ile çalışıp ripple blockchain kullanacağı haberi çok şişti gibi bunu ha deyince yapamayacaklar ayrıca bankalar bu sistemi kullandığında xrp kullanmak zorunda değiller, aynı sistem üzerinde USD , TL , EURO herşey transfer edilebilecek. Asıl soru şu kafama takılan 1 dolar olduğu zaman sadece xrp den 60 milyar dolarlık bir şirket oluşturuyoruz, bunu çok mantıklı bulmuyorum. sadece sesli düşünüyorum kimseye yatırım tavsiyesi olmasın bunlar. bu kadar kontrolsüz beklenti satın alımı beni korkutuyor.
hero member
Activity: 742
Merit: 501
May 16, 2017, 07:14:04 AM
vay ripple vay
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
May 16, 2017, 06:11:05 AM
Üçe katlar yazmışsınız da 3 gün önce 9k idi şimdi 18k'larda...3 günde 2'ye katladı.Sene sonuna kadar eğer bir müdahele olmazsa 10'a katlar.Durulacak gibi değil bu Smiley

ah benim güzel kardeşim ne de güzel enterpolasyonlar yapıyorsunuz. Gidin araştırın nerde bi mağdur görsem "çok yükseliyordu bende aldım" diyor. yükselmez demiyorum kimse bişeyin garantisini veremez ama bu kendine güvenle bir gün mağdur olursunuz onu bilin.

Teşekkürler uyarın için kardeşim.Bende bir öngörüde bulundum senin gibi.Tutar tutmaz orası ayrı bir şey.15 gün önce 2k iken kimse bugün ripplenin 20k'ya dayanacağını tahmin etmiyordu.Tabi ileride ne olur ne olmaz bilinmez sonuçta hepsi risk yavaş tedbirli emin adımlarla gitmek en güzeli üzülmemek için.

heey heyy zamanında 200 bın tane vardı Smiley bı bok olmaz bundan pump dump coını deyıp satmıstım.

XRP nin uçmaya başlama sırasında 900 den sattım 600 den aldıklarımı baktım ki 2000 lere 6000 lere gitti şimdi 20 k ya geldi aq
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
May 16, 2017, 05:43:35 AM
Üçe katlar yazmışsınız da 3 gün önce 9k idi şimdi 18k'larda...3 günde 2'ye katladı.Sene sonuna kadar eğer bir müdahele olmazsa 10'a katlar.Durulacak gibi değil bu Smiley

ah benim güzel kardeşim ne de güzel enterpolasyonlar yapıyorsunuz. Gidin araştırın nerde bi mağdur görsem "çok yükseliyordu bende aldım" diyor. yükselmez demiyorum kimse bişeyin garantisini veremez ama bu kendine güvenle bir gün mağdur olursunuz onu bilin.

Teşekkürler uyarın için kardeşim.Bende bir öngörüde bulundum senin gibi.Tutar tutmaz orası ayrı bir şey.15 gün önce 2k iken kimse bugün ripplenin 20k'ya dayanacağını tahmin etmiyordu.Tabi ileride ne olur ne olmaz bilinmez sonuçta hepsi risk yavaş tedbirli emin adımlarla gitmek en güzeli üzülmemek için.

heey heyy zamanında 200 bın tane vardı Smiley bı bok olmaz bundan pump dump coını deyıp satmıstım.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
May 16, 2017, 04:49:16 AM

full member
May 16, 2017, 03:56:42 AM

sr. member
Activity: 826
Merit: 296
May 16, 2017, 02:48:22 AM
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
May 15, 2017, 07:48:43 PM
XRP den tekrar yukarı yönlü büyük bir hareket gelir mi?

$0.050'den girdim Ripple $0.273 oldu.
Ripple'ye bankalar cenneti ülkelerden çok talep var. Şu an giren sene içerisinde parasını üçe katlar.

3e katlamasi biraz zor. Marketcap 10milyar oldu.
30milyar demek bitcoinu ezip gecmek demek. Izin vermezler buna.

Ülkelerin maddi değer kaybına uğradığı ve artık orta direk insanların enflasyon nedeniyle bu yola başvurduğunu unutuyosunuz. Bu oranla market hacmide büyüyor sadece Ripple değil.
full member
Activity: 126
May 15, 2017, 07:39:52 PM
XRP den tekrar yukarı yönlü büyük bir hareket gelir mi?

$0.050'den girdim Ripple $0.273 oldu.
Ripple'ye bankalar cenneti ülkelerden çok talep var. Şu an giren sene içerisinde parasını üçe katlar.

3e katlamasi biraz zor. Marketcap 10milyar oldu.
30milyar demek bitcoinu ezip gecmek demek. Izin vermezler buna.
Pages:
Jump to: