Pages:
Author

Topic: [XRP] Ripples - page 9. (Read 42373 times)

full member
Activity: 980
Merit: 152
June 20, 2017, 03:00:37 AM
Ripple, haftalar sonra ilk defa bugün hareketlenmeye başladı, bakalım bu hareket ne kadar uzun soluklu olacak.
full member
June 17, 2017, 07:07:41 AM
Ripple'ın avantajı da orada ya, polodan cüzdanıma gönderdiğim ripple coinler saniyeler içinde cüzdana düştü. Yanlış bilmiyorsam ripple a madencilik de yapılamıyor. Ucuz maliyet oranıyla hızlı transfer, önemli noktası da bu.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
June 16, 2017, 02:39:18 PM
Bankacılık sektörü yenilik açısından tutucudur, kar yapmak üzerinde etkisi yoksa sisteme almazlar, ama kar getiren ya da zarar azaltan bir sistemi havada kaparlar. Ripple zamanla avantajları anlaşıldığında, sistemin vazgeçilmezi olabilir.

bankalar teknolojıyı alabılırler ama coınle pek ısı olacaklarını sanmıyorum. boyle oynak bır coıne bankalar gırıp rıske gırmezler. haa coıne gırerlersede fıyatının sabıt yada sabıte yakın olmasını ısterler. adam 10 mılyon dolar gondercek mesela amerıkadan avrupaya ıyı guzel ama o para gıdene kadar oraya 9 mılyon dolar olmayacagıın garantısı yok. rıpple olarak gonderırse.
full member
June 16, 2017, 02:32:21 PM
Bankacılık sektörü yenilik açısından tutucudur, kar yapmak üzerinde etkisi yoksa sisteme almazlar, ama kar getiren ya da zarar azaltan bir sistemi havada kaparlar. Ripple zamanla avantajları anlaşıldığında, sistemin vazgeçilmezi olabilir.
newbie
Activity: 34
Merit: 0
June 16, 2017, 05:18:46 AM
ripple bankalarla anlaşma yapıyor doğru ama ne kadar kullanılıyor? swift yerine geçmesi için kaç firma ripple kabul ediyor şuan? hani benim öngörüm ben kripto para birimlerini takip edip yatırım yapıp sonra kripto para olmayan bir coin kullanıyım ki ileride? neden ahmet-mehmete ripplela ödeme yapsın ?
swiftin yerine geçer 5-6 sene sonra belki o zaman görür 1-1.2 usd seviyelerini ama ötesi olacağını sanmıyorum daha doğrusu ripplein olayının zaten bu olduğunu düşünüyorum. Neticede 1 dolardan az biraz daha değerli ki böylece firmalar tercih edebilir ve yaygınlaşması sağlanabilir ama 2-3 usd olsa zaten ripplei alan firma gider direk dolara çevirir parasını.
legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
June 15, 2017, 01:37:47 PM
xrp nin market degeri 10 milyar dolara yakin markette ilk 3 te ama degeri cok dusuk.

Adamların coini 38 milyar 326 milyon tane. yani öyle 100 dolara 1000 dolara çıkmasını asla bekleme. 1 dolar olması bile çok aşırı zor..
Ethereum'un şu anki birim fiyatı 416$'ı geçerse, XRP'nin fiyatının 1$'ı geçmemesi için ortada hiçbir sebep kalmaz.
(neden 416$: 38,290 b / 92 m=416 )
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
June 12, 2017, 12:25:09 PM
xrp nin market degeri 10 milyar dolara yakin markette ilk 3 te ama degeri cok dusuk.

Adamların coini 38 milyar 326 milyon tane. yani öyle 100 dolara 1000 dolara çıkmasını asla bekleme. 1 dolar olması bile çok aşırı zor..
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
June 12, 2017, 12:14:13 PM
O coin sayisiyla alakali birsey.
member
Activity: 69
Merit: 10
June 12, 2017, 11:38:48 AM
full member
June 12, 2017, 09:41:52 AM
Ben bir miktar xrp alıp kenara attım. Bence al-sat yapılacak bir coin değil. İlk olarak Akbank haberini okuduktan sonra bu coinle ilgilenmeye başladım, şimdi yine banklarla ilgili yeni haberler geliyor. Beklentim iki yıl içinde gerçekleşmezse de öyle aman aman bir zararım olmayacak.
hero member
Activity: 698
Merit: 506
June 12, 2017, 07:45:27 AM
Zararda olan arkadaşlar elindekileri ölü fiyattan satmasın biraz daha beklesin ne olur ne olmaz coinlerin uzun vadede zarar ettirenini görmedim etheriumdaki pump'un durması halinde buna yüklenecekler olacaktır canınızı sıkmayın sabredin sadece. Öünümzdeki günlerde anlaşmalar olabilir.
newbie
Activity: 34
June 12, 2017, 07:12:02 AM
önemli olan anlaşmalar yapması değil bunun kullanılması ile alakalı olduğunu belirtmek isterim. dünyanın en iyi mobil uygulamasını yap kimse görmezse, kullanmazsa, pazarlanmazsa ne işe yarar? alakasız bir örnek ama aynı durum ripple içinde geçerli diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
June 12, 2017, 04:42:45 AM
EGerki ripple yeni ve guzel anlasmalar yaparsa neden piyasasinin yukselmeyecegini anlamiyorum?
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
June 12, 2017, 04:25:40 AM
kısa ve orta vadede ripples beklentileriniz nedir? Hatta uzun vadedeki beklentileriniz nedir? (Aşağıya mı yoksa yukarı mı gider?)

ripple artık hayatta x2 x3 yapamaz... ripple ın devri kapandı bence... bu fiyatlarda gezinir durur... para kazanmak istiyorsanız farklı altcoinlere yönelin derim. tabiki kaybetme riskiniz de aynı oranda...

ripple da kalırsanız ne cok kazanır ne de cok kaybedersiniz... (bana göre)

½100 katılıyorum arkadasa. Birdaha 2x falan yapması çok çok zor...

Katılıyorum. Ripple yi yüksek fiyattan alanlara geçmiş olsun. Baya bir uzun süre bu fiyatta gider. Kazanan iyi vurdu götürdü bu ripple nin şahında.
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
June 12, 2017, 04:16:14 AM
kısa ve orta vadede ripples beklentileriniz nedir? Hatta uzun vadedeki beklentileriniz nedir? (Aşağıya mı yoksa yukarı mı gider?)

ripple artık hayatta x2 x3 yapamaz... ripple ın devri kapandı bence... bu fiyatlarda gezinir durur... para kazanmak istiyorsanız farklı altcoinlere yönelin derim. tabiki kaybetme riskiniz de aynı oranda...

½100 katılıyorum arkadasa. Birdaha 2x falan yapması çok çok zor...
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
June 11, 2017, 09:54:44 AM
Sanırım senelerdir bu piyasada olanlar bile son 2 aydır gördükleri şeyleri hiçbir zaman görmediler ömürlerinde.

Aynen öyle.

Ne balonmuş be, nefes bitti patlamıyor vazgeçin Smiley

Ben havlu attım şahsen bırakıyorum "çok yükseldi" kelimesini artık. Balon değil zeplin bu zeplin.

Ripple ın akıl almaz yükselişi karşısında biz:

Eskiler zaten en az kar elde edenler herhalde, çünkü akıl işi değil piyasanın geldiği nokta
newbie
Activity: 14
June 09, 2017, 02:45:42 AM

aynen katılıyorum. ripple artık rölanti de diyebiliriz. ama yeni altcoinler çok daha kazanç sağlayacaktır. aşırı bir dumping olacağını düşünüyorsan ya da duyum alırsan. güvenli liman olarak tercih edilebileceğini düşünüyorum.  sektör olarak ayrışıyor çünkü. Smiley bol kazançlar.

güvenli liman olarak BTC'yi görüyorum aslında ama alt coinlerde de bi test etmek istiyorum al - sat anlamında ama daha hangi alt coine odaklansam yada neye göre odaklansam ona karar veremedim.

yada neye göre belirliyorsunuz ingilizce de yokki yabacı haberleri takip edemiyorum.
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
June 08, 2017, 06:29:12 PM

aynen katılıyorum. ripple artık rölanti de diyebiliriz. ama yeni altcoinler çok daha kazanç sağlayacaktır. aşırı bir dumping olacağını düşünüyorsan ya da duyum alırsan. güvenli liman olarak tercih edilebileceğini düşünüyorum.  sektör olarak ayrışıyor çünkü. Smiley bol kazançlar.
sr. member
Activity: 532
Merit: 254
June 08, 2017, 07:20:31 AM

newbie
Activity: 14
June 08, 2017, 03:02:24 AM
Pages:
Jump to: