Pages:
Author

Topic: Yakın mumları dediler dinleyen olmadı çiftlikbank - page 2. (Read 765 times)

newbie
Activity: 238
Merit: 0
çiftlik bank harbiden bu milleti bitirdi, çok fazla kişi dolandırıldı, biraz da kolay para isteyen insanlar bu şekilde dolandırıldı yani kötü tarafı da bu zaten
full member
Activity: 476
Merit: 100
Çiftlik bank sahibi ne kadar şeytanmış bu kadar insanı kandıra bilmiş hala aklım almıyor. kendi de bu kadar ilgi beklemiyordu belli ki. Gelen paralar adamı yoldan çıkartmış. geçi sistem de üç kağıtçılık sistemiymiş. Mağdurlara üzüldüm umarım zararlarını en kısa zaman da telafi ederler.
member
Activity: 112
Merit: 10
çiftlikbank sahibi ile ilgili haberler gelmeye devam ediyor. adam yurtdışında gayet iyi bir hayat yaşamaya ve bitcoin yatırımı yapmaya devam ediyor. ülke içindeki suç ortakları yakalanamya ve tutuklanmaya devam etsede sonuçta zarar görenlerin mağduriyeti ortadan kalkmayacak.
member
Activity: 280
çiftlik bankta ne yazıkki bir gelişme yok, bence çok daha iyi şekilde yönetebilirdi süreç ama bizim yöneticilerin hepsi kelepir arsa, mütahitle arayı iyi tutma tarzı işlerle ilgilendiği için bu işlere bakan yok
member
Activity: 154
Merit: 16
Ahmaklığın sonu bu kardeşim insan biraz uyanık olur kolay para derdine düşerseniz böyle olur iyi olmuş şimdi ağlayın sızlanın neye fayda elin oğlu vurdu kaçtı sefasını sürüyor jet fatıl olaylarına kanan halkımız bu tosunada kandı bize sadece şuur gerekir yoksa gelen geçen vurur

ülkenin başındaki muhteremde kandırılınca sürekli halka örnek olup yol açıyor baştaki adam kandırılınca millet ne yapsın imam cemaat misali sonumuz hayrola gidişat pekte iyi değil
member
Activity: 154
Merit: 16
Ahmaklığın sonu bu kardeşim insan biraz uyanık olur kolay para derdine düşerseniz böyle olur iyi olmuş şimdi ağlayın sızlanın neye fayda elin oğlu vurdu kaçtı sefasını sürüyor jet fatıl olaylarına kanan halkımız bu tosunada kandı bize sadece şuur gerekir yoksa gelen geçen vurur
member
işte asıl yalan burada
ÇİFTLİK BANK GENEL MÜDÜRÜ: BEN DE KANDIRILDIM

nasıl yani o kadar işin içinde ve bu işin hesabını kitabını yapıyor ama gene de o da kandırılıyor?

Şu anda moda oldu o. Kandırıldım. hayır ben kandırıldım. en çok ben kandırıldım.
aynen koca ülkeyi kandırdılar  bu garibanlar nasıl kandırılmasın deilmi Cheesy

kandırılınca sorumluluğu olmuyormuş zaten. geçende kandırıldım banka soydum duruşmada dedim kandırıldım ondan oldu. kusura bakmayın diye saldılar  Grin
sr. member
Activity: 588
Merit: 251
Onca insanı, dini kullandılar devletin yetkili makamlarının adamlarını gösterip ,kullanıp güven kazanıp vatandaşın  aklıyla dalga geçip sonrada vatandaşı dolandırdılar şimdi de genel müdürü ben kandırıldım diyor inanın böyle pişkinlik olmaz ama şaşırmamak gerek devletin başındaki adam ben kandırıldım derse bu kişinin demesi çok normal..!
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
işte asıl yalan burada

nasıl yani o kadar işin içinde ve bu işin hesabını kitabını yapıyor ama gene de o da kandırılıyor?

Şu anda moda oldu o. Kandırıldım. hayır ben kandırıldım. en çok ben kandırıldım.
aynen koca ülkeyi kandırdılar  bu garibanlar nasıl kandırılmasın deilmi Cheesy
sr. member
Activity: 746
Merit: 251
Çiftlik bank'a yatırım yapan insanlarda gram zeka yok tamam da insanlar para kaybetti diye sevinen insanlarda da gram zeka yok, al birini vur ötekine.
member
işte asıl yalan burada

member
Activity: 266
Kolay ve zahmetsiz para kazanmayı seviyoruz milletçe. Geçmiş dönemlerde çiftlik bank benzeri çok olay yaşanmasına rağmen yine millet kandırıldı. Sanırım kandırılmaya da devam edecekler.
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
Herkes kolay para derdinde. Halkimiz maalesef herseye inaniyor hele para kazanma konusunda.
full member
Activity: 288
Merit: 100
Millet interneti o kadar çok seviyor ki, oturdukları yerden hayvan beslemeye alıştılar önce farm oyunlarıyla, sonrada çiftlik bank çıktı besleyerek para kazanacaklarını düşündüler. Hata dolandırıcıda değil, Bu şekilde dolandırılacak kadar aciz ve cahil olanlarda. Müstehak o kadar insana.
member
Activity: 322
Merit: 11
Adamlar yaptıkları işle ne kadar güvenilir olduklarını belli bir kesime çok güzel anlattılar. Hatta ilk başlarda ciddi para da kazandırdılar. Sonrasında yapacaklarını yaptılar.
Benim içimi yakan konu bitcoin ile aynı kefeye koymaları.
sr. member
Activity: 378
Merit: 250
eski haberlerde genel de heryerde 511 milyon lira olduğu yazıyor lakin böyle bir şey değil arkadaş miktar sanılandan çok daha üksekmiş, 1 milyarı geçtiği söyleniyor
newbie
Activity: 280
    İmam böyleyse cemaat napsın yolsuzluğun sahtekarlığın gırla olduğu bir ülkede çiftlikbank yok bunlardan çok var zihniyet değişmediği sürece de böylece devam edecektir
newbie
Activity: 266
Bu gün CNN de veriyordu, bu tip kitlesel dolandırılmaların ardında, psikolojik ve sosyolojik bazı nedenler vardı, 2 tane de hoca vardı programda, çok güzel aydınlatıcı konuştular
member
Activity: 294
çiflik bankta her hangi bir gelişme var mı? ben haberleri takip ediyorum ama doğru düzgün bir şey göremedim
member
Activity: 210
çiftlikbank ın mağdur ettikleri insanlar nasıl bir yol izleyecekler, şimdi polisler jandarmalar dedi, gidin savcılığa suç duyurusunda bulunun vs, de yarım milyon insan gidip dilekçe mi verecek, böyle bir şey mümkün müdür?
Pages:
Jump to: