Pages:
Author

Topic: Yakın mumları dediler dinleyen olmadı çiftlikbank - page 4. (Read 765 times)

member
Activity: 294
Merit: 10
World’s First Decentralized ICO Platform
Ekşi sözlükte,facebook ta bunları savunanları düşününce bırak hiç acıma, ne halleri varsa görsün diyorum ama yine de işte insan dayanamıyor, yazık yani binlerce insan belki yıllara varan birikimlerini kaybetti. O kadar bağıra bağıra geldi ki,ntv, cnnturk gibi tv lerde bunların reklamlarının dönmesine nasıl izin verdiler anlamıyorum. Onlarında bu vurgunda payları oldu maalesef.
full member
Activity: 252
Merit: 100
Böyle bir şeyin olacağını tahmin ediyordum ben de en başından beri. Adamın tipini gördükçe ben de gülüyorum bu para yatıranlara cidden Cheesy Şimdi keyfini sürüyor paraları yiyor.
member
Activity: 532
Merit: 18
bu sisko tosuncuga para kaptiranlara hic acimiyorum. la herifin tipine bakin once. boyle bi tipe para yatirilir mi allah askina. resmen ben dolandiriciyim diyor.
hero member
Activity: 1533
Merit: 560
Eğitim şart.
jr. member
Activity: 98
Merit: 2
ponziye ponzi olduğunu bile bile girene acımamda burda çok saf garibanın canı yandı. üzgünüm.
member
Activity: 263
Merit: 11
Para Basan Adam
Bu forumda ciftlikbanki olumune savunan kraldan cok kralcilar var idi Huh

nerede simdi onlar acaba ?
sr. member
Activity: 616
Merit: 342
Bu şekilde dolandırılan insanlara gerçekten hiç üzülmüyorum. Bizim ülkemizde malesef bu tarz olaylar hep oldu ve olmaya devam edecek. Çünkü biz tembel bir milletiz. Kolay yoldan para kazanmanın derdindeyiz. Dimyata pirince giderken hep eldeki bulgurdan oluruz.

Ne zaman adam oluruz? Okuyup öğrenmeye çalıştığımız zaman.

Ben bu şekilde dolandırılan insanlara zerre üzülmüyorum. Bunların inanmışlıkları yüzünden ailelerinin rızıklarını buralara yatırıp ailelerini üzmelerine üzülüyorum. Neden düşünmezsin. neden yattığın yerden para kazanmaya bu kadar heveslisin.
jr. member
Activity: 72
Merit: 6
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Bu şekilde dolandırılan insanlara gerçekten hiç üzülmüyorum. Bizim ülkemizde malesef bu tarz olaylar hep oldu ve olmaya devam edecek. Çünkü biz tembel bir milletiz. Kolay yoldan para kazanmanın derdindeyiz. Dimyata pirince giderken hep eldeki bulgurdan oluruz.

Ne zaman adam oluruz? Okuyup öğrenmeye çalıştığımız zaman.
full member
Activity: 224
Merit: 100
Adamlar 500 milyon toplayıp kayıplara karıştılar, şimdi karısını ve haberi olmadan müdür yapıldığını söyleyen adamı içeri atmışlar. Geçen bir videolarını izledim bitcoin üretimi yaptığı yer oldukça büyük ancak makinaları videoda pek görülmüyor. Sona doğru geliniyor, çözülme gelir bundan sonra. Jet Fadıl versiyonu bir karakter.
hero member
Activity: 756
Merit: 505
kolay para kazanmayı kendine amaç edindiği sürece insanlar böyle şeylere maruz kalmaya mahkumlar. bunun gibi daha kandırılmaya elverişli hali hazırda çok insan var. bakalım ilerleyen zamanlarda kimler çıkacak.
member
Activity: 308
O kadar uyariya ragmen insanlarin nasil bu tarz bir dolandiriciliga alet olduklarini anlamiyorum. Tek sebebi kolay para kazanma hayali olmali.
member
Activity: 336
Magdur olan bu insanlar mehmet aydina ulassa nolur acaba. Tamam safliklarindan faydalanilmis gostere gostere kandirilmislar ama sonucta bir dolandiricilik var umarim kisa zamanda yakalanir.
member
Activity: 322
Merit: 12
Uzucu bir durum gercekten ama bu kadar uyariya karsi insanlarin koru korune bu ise girmeleri oldukca sacma bence.
jr. member
Merit: 3
Kac yasina gelmis insanlar bilgisayardan mousela inek besleyip zengin olabilecegini dusundu. Resmen dolandiriyorum dedi ve basardi. Gostere gostere dolandirilan insanlar var yazik gunah.
full member
Activity: 700
Merit: 134
Sosyal medyada adam fenomen olmuş, her tarafta sözde basın danışmanının resmi ile yapılmış monteler var. Birileri para kaybediyorken gülmeyi doğru bulmuyorum ama güzel bir tokatlama hareketi oldu, adamlar çok başarılı iş çıkardı göz göre göre Cheesy
jr. member
Activity: 161
Merit: 1
Daha önce de benzer örnekleri olduğu halde, üzerinde bu kadar konuşulup uyarılar yapıldığı halde beklenen son bağıra bağıra geldi, ne denebilir ki?
member
Activity: 182
bu güne kadar birçok ponzi proje gördüm ama bu kadar ben ponziyim diye bağıran görmemiştim işin garip taraf internet alışverişine bir tülü ikna olamayan orta yaş kesim nasıl oluyor da bu ponziye dahil olabiliyor
member
Activity: 280
çiftlik bank resmen bir dolandırıcılık duayeni bir firma, bu adamlar bunun bir de filmini çekmesi gerekiyor, kitap haline getirilip üniversitelerde okutulması gerekiyor bu kitabın,
jr. member
Merit: 1
çiftlik bank bu kadar insanın ahını aldı, bakalım ileride ne yapacaklar, bu kadar parayı nasıl ödeyecekler, sonuçta devletimiz, adalete her şeyden çok  önem veren, suç işleyenin yanına kalmadığı ülkelerden bir tanesi,  yatırımcılar 1 koyup 10 alacakları, dualarla açtılar, ama sonuç hüsran.
newbie
Activity: 280
Merit: 0
çiftlik bank yatırımcısını bitirdi, millet kredi çekti bunlara yatırdı, adamlar bilmiyor mu bankadan kredi çekip kendilerini fonlamayı, kim toplar halktan para = dolandırıcılar
Pages:
Jump to: