Pages:
Author

Topic: Yakın mumları dediler dinleyen olmadı çiftlikbank - page 3. (Read 768 times)

jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Çiftlikbanka para yatırıp batanlara mi güleyim yoksa onları kurtaracağını söyleyip yeniden dolandirilanlara mi. Ülke o kadar mı cahil. Yoksa çok mu açgözlü
member
Activity: 280
Merit: 10
ah ulan ah, şu çiftlik bank kimlerin kimlerin parasını çaldı, kolay değil tam 500 bin kişi aileleriyle birlikte 2-3 milyon kişi ediyor, yazıktır be günahtır, bunun bence hukuk çerçevesinde hesabı sorulmalıdır
newbie
Activity: 238
Merit: 0
Tek basina basardiysa helal olsun bu tosuncuga. Buna inananlara soyleyecek birsey yok maalesef. Yazik olmus.
sr. member
Activity: 1890
Merit: 333
Çiftlik bank müdürü ben de kandırıldım demiş bu nasıl oluyor cidden anlamıyorum inanasım gelmedi açıkçası benim bu duruma. Tek başına yapmış olamaz o tosuncuk her şeyi.
jr. member
Activity: 126
Merit: 2
İnsanları kandırıp onunlada maden yapmayı planladırlar ve sonuç olumluda oldu. İnsalarımızın neye nasıl destek verdiğini iyice araştırması gerekiyor. Bizim milletimiz neden hep kandırılır ve kandırıldığı yeri tekrar sarılma tutunma çabasına girer anlamıyorum.
member
Activity: 224
Adam simdi o paralari catir cutur harciyordur. Hayir tamam bu adam suclu dolandirici yani bir ceza alacak ama halkimizinda bundan bir pay cikarmasi gerekiyor. Kolay para denen yerlere atlamayin.
newbie
"Karakoç, 'Ben de kandırıldım' diyerek şu sözleri söyledi: "İşler iyi gitmiyor. Mehmet Bey'e (Mehmet Aydın) ulaşamıyorum, dönüş alamıyorum. Başınızın çaresine bakın." oh ya ne güzel.ben de kandırıldım diyerek işin içinden çıkmak..oraya bir kukla koymuşlar kaçmışlar..
newbie
Activity: 88
Çiftlikbankın yöneticisini gördüm haberlerde o adam çocuk gibi duruyor. Yani liseli sandım. Zaten daha önce arabesk rap falan yapıyomuş hareketler de liseli yani ama evli falan. Karısını yakalamışlar.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Bu yaşta bir kişinin etrafındaki herkesi ikna etmesi ve kandırması kolay bir iş değildir, sisteme yatan paraya karşılık kazanç olarak gelecek paranın bu sektörde kazanılamayacağını da hesap edememişler mi.
newbie
hem üzülüyorum hem de oh olsun diyorum.kısa yoldan ve yattığı yerden para kazanmak isteyen ne kadar çok insanımız var ve ısrarla böyle bir şeyin olmadığını anlamıyorlar..
newbie
Activity: 41
ya hadi btc falan sanal ürünler mecbur borsalara güveniyorz. hayvanını çiftlikbanka veren ne düşünüyordu yazık cidden milletimize yav.
member
Çiftlik Bank Ceo'sunun sıfatında gram güvenilirlik yok.  Ama bizim insanımız açıkgöz ya internetten inek besleyerek zengin olacağını sandı aklınca. Ben de üzülmedim açıkçası tokatlananlara.  Hiç akıllanmıyorlar ama hep üzülüyorlar. Zamanında bu ülkede ne dolandırıcılıklar oldu ama bu en efsanesi gibi duruyor. Bu arada Mehmet Aydın'ın Cem Uzan'dan ders aldığı söyleniyor ama henüz netlik kazanmış değil Smiley
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Eminim ki bu cocuk tek basina yapmamistir bu isi ya da bizim halkimiz gercekten saf. Kolay para kazanmak dedin mi yapmayacaklari is yok.
member
Activity: 364
Merit: 20
Bu konuda soylenecek hersey soylenmis gercekten uzucu bir durum insanimizin bu tarz basit seylere inanmasi garip bir durum.
full member
Activity: 308
Merit: 100
Ben şahsen genel müdürün de sözde 'kandırıldığına' inanmıyorum. Kimsenin günahını almayı da sevmem ama o kadar da olduğunu sanmıyorum.Önceden aralarında anlaşıp insanlara güven vermek için çabalamışlardır bence ve daha sonrası da zaten ortada. Adam yarım trilyon gibi bir servet ile kaçmış gitmiş.
newbie
Activity: 182
Sadece ulkemizde degil genel olarak insanligin bir cogunun amaci artik kolay para. Bu yuzden de bu tarz dolandiriciliklara oldukca kolay kanan bir halkimiz var. Uzucu bir durum bilinclenmesi gerekiyor ulkenin sadece bilinclenmesi degil bunun onune gecilmesinin en onemli faktor refah seviyesi. Ayni dolandiriciligin daha refah ulkelerde isvicre findanliya gibi ulkelerde yapilmasini oldukca zor buluyorum.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Surekli olarak insanlarin uyarilmasina ragmen ki bir insanin boyle birseye uyarilmadan bile inanmasi oldukca garipken inanmasi gulunc bir durum.
newbie
ne güldüm ne güldüm.o kadar belli ki böyle bir şey olmayacağı..kusura bakmayın ama parasını kaptıranlara da hiç geçmiş olsun demek gelmiyor içimden..biraz araştırmak lazım, hemen atlamamak..
jr. member
Activity: 434
Merit: 1
inanılır gibi değildi adamın biri çıkıp insanlara bilgisayar oyunu oynatarak çiftlikte hayvan besleyeceklerini bundan gelir elde edeceklerini söylüyor ve milyonlarca tl topluyor. reklam çeviriyor, demeçler veriyor ve bir gün ortadan yok oluyor. üzülecek bir şey yok hayvan beslemeye devam etsinler.
member
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Jet fadıl ölmedi torunları yaşıyor... Damızlık işi yapan bir adamın nerede okuduğumu hatırlamıyorum. İmkansız diye bas bas bağırarak yazmıştı insanlar inatla görmeyip cumhuriyet tarihine bu güzel enayilik operasyonunu da bırakmış oldu.
Pages:
Jump to: