Pages:
Author

Topic: YATIRIM YAPILACAK ALTCOİNLER - page 11. (Read 13068 times)

full member
Activity: 700
Merit: 134
August 18, 2017, 05:12:25 AM
GUP hala alım için güzel fiyatlarda bence. Biraz yükselmiş ama geleceği olan bi coin.
Doge ve Ripples da az bi düşüş yaşanırsa yatırım yapılabilir coinler
hero member
Activity: 1319
Merit: 593
In #Bitcoin me trust
August 18, 2017, 04:20:33 AM
Yatırım yaparken hedefiniz olsun. Mesela günlük al sat yapacaksın günlük grafiklere bakın. Hedefiniz 1 haftada gelir elde etmekse bir önceki haftanın hareketlerini inceleyin. Dip noktası neresi zirvesi neresi onlara bakın. Arada alış ve satış yapabileceğiniz noktaları belirleyip emir verin. Aldıktan sonra hemen ters emir girmeyin. Stop loss ya da stop limit emir tercih edin. Yakın takibe alın. Fiyat düşerse stop limit, yükselirse de stop loss emirlerinizi güncelleyin. Kar hedefinize ulaşınca satın ve çıkın. Daha fazlası için zorlamayın. Daha da yükseleceğini düşünüyorsanız, en azından kar ettiğiniz tutarı ayırın ve öyle devam edin. ASLA hırs yapmayın. Bugün az kazandıysanız yarın da kazanabilirsiniz. Tek altcoinde %40-50 kazanacağım diye zorlamayın.
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
August 18, 2017, 02:58:23 AM
Doğru zamanı yakalamak çok önemli. Yoksa şimdi alırsanız ileride daha da düşebilir. Bu katlanılacak bir durum değil. Lâkin ben şahsen Dogecoin'e yatırım yapardım. 20'li seviyelerden alır yada daha altından sonra 100 üstünden satardım. En mantıklısı bu gibi geliyor bana.
full member
Activity: 209
Merit: 100
August 17, 2017, 09:40:33 PM
1 haftadır falan araştırıp listeye ekledigim coinleri buraya da yazayım ama bunlar 1 hafta içinde eklediklerim bazıları halihazırda artmış olabilir

bcc, seq, etc, cpc, ptoy, gup, fun, mco, mtl, vtc, lbc, bcy, nxc

ama tabi her zaman oldugu gibi almadan önce kendi araştırmanızı kendiniz yapın.
newbie
Activity: 22
Merit: 0
August 17, 2017, 09:33:33 PM
Xrp 3600 sts nin altına kadar test etti buralarda tutundu. İşlem bandı çok daraldı. Bundan sonrası ya titanic y da apollo olacak. Yukarı yönlü bir harekette en az x2 bekliyorum. Yatırım tavsiyesi değildir
hero member
Activity: 602
Merit: 500
August 17, 2017, 06:20:25 PM
Binance yükselişte olsa bile yatırım yapılabilir bence artış devam edecek gibi duruyor. Ayrıca Binance borsasına yeni giren coinler var onlar da takip edilebilir,  Çinlilerin olduğu yerde para vardır.
hero member
Activity: 2156
Merit: 685
August 17, 2017, 06:13:16 PM
20 centten GUP 20 centten CDT alırım. İkisi de 1 dolar olacak beşe katlayacak.
3 dolara düşerse WAVES alırım 250 dolara düşerse ETH alırım. Biraz da WGR, BNT, TAAS alırım. Güzel sepet oldu.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
August 17, 2017, 04:57:21 PM
Hocam dogecoin nedense bana çok mantıklı gelmiyor. Zaten öyle borsalarda filan da bir tecrübem yok. Mesela waves gibi belli bir hedefi olan bir coine yatırım yapmak istiyorum.

Günlük haftalık borsalarda bir şeyler kazanabilsem, o parayla da böyle görece sağlam koinlere yatırım yapabilsem çok iyi olur aslında ama bunu yapmaya şu an ne param ne de zamanım yok Smiley

şu ankı durumda oooo pitipiti yapıp herhangı bır coın seçsen %50 kazanırsın kısa vadede. btc düştüğünde. btc düşmeyip artarsa daha fazla, zaten toptan zıkılmısız demektır sende aramıza katılırsın Cheesy
newbie
Activity: 32
August 17, 2017, 04:53:52 PM
Hocam dogecoin nedense bana çok mantıklı gelmiyor. Zaten öyle borsalarda filan da bir tecrübem yok. Mesela waves gibi belli bir hedefi olan bir coine yatırım yapmak istiyorum.

Günlük haftalık borsalarda bir şeyler kazanabilsem, o parayla da böyle görece sağlam koinlere yatırım yapabilsem çok iyi olur aslında ama bunu yapmaya şu an ne param ne de zamanım yok Smiley

legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
August 17, 2017, 03:28:33 PM
Dogecoin al kafan rahat etsin 20-40 satoshi arası toparlayabildiğin kadar toparla, sonra sadece bekle! 100'ü geçince uygun bir yerden sat. 35 ortalaman olsa 3x yapar yeter! Ama şu an btc çok pahalı biraz beklemeni öneririm. ytd
newbie
Activity: 32
August 17, 2017, 03:20:32 PM
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba..

Sizlere belki zilyon kere duyduğunuz bir soruyu sormak istiyorum. En başta bunun için özür dilerim

Şu anda herhangi bir altcoin'e yatırım yapacak olsanız bu hangisi ya da hangileri olurdu? Bu kripto paralar hakkında daha önceden duyduğum şeyler olsa da, daha yeni yeni öğreniyorum sayılır. Şu an öğrenci olmamdan mütevellit çok fazla bir parayla herhangi bir coin'e falan giremiyorum. Şöyle 5-6 coinden ya da 2 tane koinden bir sepet yapsam sonra oraya yatırdığım parayı çöpe attım olarak görsem diyorum. Aslında en mantıklısı uzun vadede haftalık ya da aylık küçük miktarlarda bitcoin alıp walleta atmak gibi geliyor ama işte...

Neyse arkadaşlar ben bir kaç tane altcoin araştırdım. Bunlar; verge(xvg), ripple(xrp), vawes, iota, ethereum classic(etc)... Mesela siz bu yazdığım coinler hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce gelecekleri var mıdır? Ya da ne biliyim sizin bildiğiniz yol haritaları ve vadettiği teknoloji güzel olan makul fiyata alınabilecek bir coin var mıdır?

Biraz araştır öyle kolay bilgi yok diyecek olanlara da şunu demek istiyorum: Arkadaşlar ben zaten elimden geldiğince araştıtıp öğrenmeye çalışıyorum. Bu konu altında ufuk açan ya da bir rehber olacak şeyler konuşulabilir diye düşünüyorum.

Şimdiden cevap verecek ya da okuyan herkese teşekkür ediyorum Smiley
Pages:
Jump to: