Pages:
Author

Topic: yeni başlayanlar için altcoin önerileriniz - page 2. (Read 721 times)

newbie
Activity: 196
Merit: 0
Yatirim tavsiyesi kesinlikle vermemekle birlikte monetha ve enjini dusukten yakalanabilirse eventlerde tkip edildiginde patlamasi yuksek coinlerden, bir hafta oncesine kadar olsa GVT yi onerirdim ama oda aldi basini gitti mth ve enjin takip edilesi coinlerden
full member
Activity: 616
Merit: 101
Monetha , somn , ark , bat takip ettiğim ve portföyümde bulman altcoinler. Eth , ripple , ltc gibi coinler kendini kanıtladıkları için garanti yatırım olarak görüyorum ve garanticiyseniz ilk 10 daki hangi coini alırsanız alın sizi üzmez
member
Activity: 365
Merit: 10
Yeni başlayanların btc nin yüksek fiyatı nedeniyle ciddi bir sermayeyle işe başlayamayacağı dikkate alındığında çok dikkatli yatırım yapmaları gerekiyor. Coinmarketcap ilk 50 inceleyip yatırımı ona göre sepet halinde yaparsanız kazanırsınız.
full member
Activity: 980
Merit: 152
Valla bu konuda verebileceğim en iyi öneri elinizi korkak alıştırmayın olacaktır. Küçük küçük girmeyin, birkaç ay sonra benim gibi kafanıza vurursunuz. 30 dolarlık, 50 dolarlık aldığım coinlere bu miktarlarda değil de 1000 dolar yatırmış olsaydım, şimdi tropikal bir ülkeye yerleşmiştim. Böyle olunca insan kar yaptığına bile sevinemiyor.
full member
Activity: 434
Merit: 100
Benim fikrimce monero, monetha, waves, neo gelecek vaat edebilir. Tabi ki neyin ne olacağı hiç belli olmayan bir piyasa bu bu son dönemde her coinde artış görülünce tüm analizler bir anda doğru oldu bakalım bu sene neler olacak.
sr. member
Activity: 1134
Merit: 342
Piyasada güzel altcoinler var, ama yeniysen altcoinden önce 100 tl ile borsaya başlayıp biraz para kaybetmeni isterim ben. Önce bi öğren bence onun dışında ethereum en güvenli yatırımlardan birisi bana kalırsa
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte ucuz olanları tercih etmen daha mantıklı olabilir, digibyte ve monetha, storm tarzı coinler daha çok kazandırabilir.
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
Ethereum, EthereumClassic, Bancor, Waves, Litecoin, Zcash uzun vadede net kazandırır, yeni başlayanlara tavsiye niteliğindedir ve kesinlikle sorumluluk kabul edilmemektedir. 2 ay sonra %50 kaybettirir 1 yıl sonra 2x yapar bilinmez ama kazandırır.
newbie
Activity: 3
benim gibi yeni başlayanlar için tecrübeli arkadaşlardan takip etmek için altcoin önerileri bekliyorum tavsiye niyetli olup yatırım için değil...

https://www.[Suspicious link removed]m.haberturk.com/parodi-olarak-yaratilan-dogecoin-bir-ayda-bitcoin-den-fazla-kazandirdi-1784439-amp

Canli haber ucacak deniliyor
full member
Activity: 504
Merit: 103
Uzun vadede ETH ve Strat'ı tavsiye ederim. OmiseGO ve NEO'ya da bir göz atman iyi olur bence. OmiseGO öncelikli.
member
Activity: 63
Merit: 10
"Highest ROI crypto infrastructure"
kısa yada uzun vadeli olup olmamasına gore degısır tavsıyelerımız ama kısa vadede katlayacak olanları burada onermek faydalı olmayacaktır cunku zaman cok onemlı bıldıgımız gıbı, uzun vadede btc, etherum, iota, waves, eos, ripple sağlam kalelerdır
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
-Herkesi dinle ama kimseye güvenme.
-Her zaman kendi araştırmanı yap.
-Coini almadan önce toplam arzına, premine/yatırım oranına, potansiyeline iyice bir bak.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Tek tek koin önerisi vermek zor iş olur, çünkü herkes kendi kafasına ve bakış açısına göre bir tavsiye verecek, sonra ortalıkta koinden bol bir şey yok kafa iyice karışır, en iyisi elindeki paraya göre nelere yatırım yapabileceğine bakmak ve bolca araştırmak.
member
Activity: 448
Merit: 17
Kucoin shares, binance coin ve gvt var sepetimde hangisini yakın ve geleceği parlak görüyosan al umarım kazanırsın.
full member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
benim önerim alma, airdrop filan yap bounty yap, yatırma paranı. hayır kazanırsın 3-5 gaza gelip kaybedersin herşeyini. önce bir izle, biraz oku, sonra kimseye sormayacaksın zaten.
full member
Activity: 182
The future is your Genome
Monetha,Waves,Elastic,Ethereum,EthereumClassic,Taas benim aklıma gelen yatırım yaptığım altcoinlerden bazıları bunlar sana da kendi aldığım altcoinleri öneririm. Smiley
newbie
Activity: 36
Konuyu bende takip ediyorum genelde Türk sitelerinde dolaşan isimler üç aşağı beş yukarı aynı gibi geldi.Toplasak toplamda 10 farklı coin ismi yok gibi sanki
hero member
Activity: 938
Merit: 1000
Wawes, Neo , Qtum , Coss, TaaS, Stratis ve ripple bunları araştırın içinden en az 3 tanesini seçin bu 3 nün yanına bir miktar eth ve btc ekleyip kendinize güzel bir sepet hazırlayabilirsiniz.
full member
Activity: 420
işimi sağlama alırım, al sat yapmam kısa vadevi değilim alırım koyarım kenara 1-2 yıl sonra bakarım ne durumdayız tipinde bir yatırımcıysan ethereum, dash, litecoin, waves, monetha, binance bu piyasada kolay sarsılmaz
newbie
Activity: 1
Alım tavsiyesi kesinlikle değildir ancak bugün itibariyle Binance'te işleme alınan "OST" u takip etmenizi öneririm. Doğru al satlarla elinizdeki BTC'yi katlama olanağı sağlayabilir diye düşünüyorum. Yine de henüz çok yeni ve buna göre tedbirli olmakta fayda var.
Pages:
Jump to: