Pages:
Author

Topic: yeni başlayanlar için altcoin önerileriniz - page 4. (Read 721 times)

hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
December 16, 2017, 04:08:29 PM
Hiçbircoin al pişman olmazsın . Bir atasözümüz vardı başkasının ipiyle kuyuya inilmez aynı şekilde başkasının tavsiyesi ile de coin alınmaz dostum .
member
Activity: 126
Merit: 10
December 16, 2017, 12:52:07 PM
Ben bu işe yeni girdim sağolsun bir arkadaşımdan bitcoin aldım borsa v.s uğraşmadan öğrenmek amaçlı şimdilik binance üzerinden monetha aldım forumda oldukça öneren olmuş sizce geleceği nasıl bu coinin.

Monetha güzel fakat şu aralar haberi olmadığı için sürekli düşüşler yaşıyor 2018. 1. çeyreği (Mart gibi falan) haberleri gelmeye başlar o zamana kadar daha düşük seviyeleri görebilir ama tabikide bu söylediklerim yatırım tavsiyesi değil kendi araştırmanızı  yaparsanız iyi olur. Ayrıca monethanın telegram grubuna üye olursanız durumlardan daha iyi haberdar olabilirsiniz.
https://t.me/Monethagroup

İnsan düşmanına böyle tavsiyede bulunmaz Cheesy Monetha 2018 martında ilk ürünün ortaya koyacağı için bir beklenti var. Anca o zamana kadar sağlık sıhat kalmaz. Bütün fanatik monethacılar dayanamadı stresine Smiley
full member
Activity: 448
Merit: 124
December 16, 2017, 08:29:05 AM
Ben bu işe yeni girdim sağolsun bir arkadaşımdan bitcoin aldım borsa v.s uğraşmadan öğrenmek amaçlı şimdilik binance üzerinden monetha aldım forumda oldukça öneren olmuş sizce geleceği nasıl bu coinin.

Monetha güzel fakat şu aralar haberi olmadığı için sürekli düşüşler yaşıyor 2018. 1. çeyreği (Mart gibi falan) haberleri gelmeye başlar o zamana kadar daha düşük seviyeleri görebilir ama tabikide bu söylediklerim yatırım tavsiyesi değil kendi araştırmanızı  yaparsanız iyi olur. Ayrıca monethanın telegram grubuna üye olursanız durumlardan daha iyi haberdar olabilirsiniz.
https://t.me/Monethagroup
newbie
Activity: 4
Merit: 0
December 16, 2017, 06:30:50 AM
member
Activity: 238
December 16, 2017, 05:24:37 AM
Forumda biraz araştırma yaptım ve gözlemlediğim bilgilere göre GVT öneriliyor. Şuan değeri çok yüksek değil ama x2 yapabileceği söyleniyor. Aynı zamanda litecoin de artacak gibi duruyor.
full member
Activity: 448
Merit: 124
December 15, 2017, 08:01:39 PM
Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak vermiyorum tabiki ama ZenCash i bir inceleyin. Bitcoin aşırı hareketli zamanlar yaşadığında düşse de bir zaman geliyor aşırı yükseliyor. Suan dada ciddi anlamda değer kaybetti normalde 300 lerde iken suan da 170 lerde geziyor. İncelemenizi tavsiye ederim.
member
Activity: 350
December 15, 2017, 12:47:10 PM
benim gibi yeni başlayanlar için tecrübeli arkadaşlardan takip etmek için altcoin önerileri bekliyorum tavsiye niyetli olup yatırım için değil...
Pages:
Jump to: