Pages:
Author

Topic: yeni başlayanlar için altcoin önerileriniz - page 3. (Read 721 times)

full member
Activity: 142
Merit: 100
Yeni başlayan arkadaşlar eğer yatırım miktarınız az ise küçük fiyatlı ileride 10x yapacak altcoinlere yatırım yapın derim. Mesela TRX, XVG, CND ilk aklıma gelenlerden. İyi araştırmak lazım. YTD
sr. member
Activity: 1890
Merit: 333
Aslında şu an bütün altcoinler yükselişte neredeyse. Şansınız yaver giderse kazanırsınız büyük ihtimalle. Benim önerim düşük değerli olan coinlerden GVT,dogecoin ve monetha. Ethereum ve litecoin de değeri yüksek olan önerdiğim coinlerden.
full member
Activity: 224
Hocam merhaba aramıza hoş geldin, umarım önündeki uzun yolculukta iyi kazançlar seni bekler. LiteCoin Dash Ethereum  hold halinde tutabilirsin. Al/sat için çok erken olduğunu düşünüyorum. Biraz daha kendini geliştirdiğin zaman al/sat yaparsın.
sr. member
Activity: 401
Merit: 250
Presale is live!
Kriptopara işine yeni girenler için en iyi tercih sepeti her zaman Bitcoin, Litecoin, Ethereum 3lüsüdür. Bu üçü çok sert manevralar yapmaz, trade işini de hold işini de öğrenmenize katkıda bulunurlar.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
 Monetha,Gvt ve şu anda fiyatı görece ucuz olan Vtc bakabilirsin.Az sermayeyle gireceksen Monetha alınabilir ve 1 yıl beklenir.20x yapma potansiyeli var uygun fiyattan alınırsa.
full member
Activity: 630
Merit: 102
Monero bakabilirsin. VTC'de var elimde , direnci kırarsa iyi bir artış sağlayabilir (432den almıstım şuan 510)
member
Activity: 150
Merit: 11
The Great Trader
Öneri verebilirler, Fakat yatırımına göre öneri verirler. 1000 tl lik yatırımın önerisi başka 10.000 tl lik yatırımın önerisi başka oluyor. Ne kadar limite nasıl bir öneri bekliyorsun yazsaydın keşke .
hero member
Activity: 678
Merit: 1000
waves ethereum dash monero monetha..... uzar gider bu . herkes kendi aldığı coini söyler. bana göre seneye hepsi dolar olarak artacaktır. piyasa şu anda aşırı küçük çünkü.
full member
Activity: 571
Merit: 113
Selamın Aleyküm öncelikle önerebileceğim coinler NXT - BNB - MEME - XLM - NEO  gibi altcoinler bana bayağa bir kar ettirdi Allaha şükür yatırım tavsiyesi değil tabi ama deneyebilirsin
newbie
Activity: 51
Merit: 0
MinexSysteme bir göz atın araştırın kafanıza yatarsa alırsınız.
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
Sabırlı olmayı başarabilirsen sağlam projeli altcoinler her zaman kazandırır. ( Ethereum , Stratis , Stellar , Neo , QTUM )
full member
Activity: 392
Tr forumunda belli coinler harici detaylı bilgiler bulamazsın,  yatırım icin yabancı forumları da gezip iyice araştırıp ondan sonra yatırım yapın derim...
full member
Activity: 238
Merit: 102
Uzun vadede ETH, waves, IOTA (Fazla olmayacak şekilde) Stratisi tercih edebilirsin. Yatırım Tavsiyesi değildir. Bir miktarda BTC ekleyebilirsin bunun yanında LTC'de güzel zıplayacak gibi duruyor.
jr. member
Activity: 70
Merit: 7
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir ama omise go ve plasma teknolijisi hakkındaki yazıları okursanız kafanızdaki düşünceye göre bir hareket etmenizi öneririm
hero member
Activity: 1655
Merit: 600
çok fazla detayına girmek istemiyorum, ama bitshares yeni eski herkes tarafından takip edilmesi gereken bir teknoloji.
newbie
Activity: 37
Merit: 0
Monetha bence 2018in ilk ceyreginde yukselebilir yatirim tavsiyesi degildir
member
Activity: 210
Merit: 10
Buradaki soru söyleyin yatıralım anlamında değil de söyleyin araştıralım anlamında. Ben gelecek vaat eden gvt ve monetha duydum. Twitter ve telegram gruplarında okuduklarımla da güven verdi. Araştırmanı tavsiye ederim.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
ben bitcoin den şaşmazdım ama illaki altcoin olacaksa waves
member
Activity: 532
Merit: 18
December 17, 2017, 10:54:31 PM
Forum üzerindeki tecrübeli arkadaşların sık sık Monetha ve waves önerdiğini görüyorum. Smiley
member
Activity: 728
Merit: 10
Trphy.io
December 16, 2017, 04:25:05 PM
Yatırım amaçlı sormuyor olmana sevindim. Yeni başladığını söylüyorsun o nedenle ilk olarak yatırımlarını önde gelen coinlere yönlendirmen faydalı olur. Paran beklerken sen de gerekli piyasa araştırmalarını yapar ona göre yavaş yavaş altcoinlere geçmeye başlarsın
Pages:
Jump to: