Pages:
Author

Topic: Yeni Çıkan Cryptolar, Fırsatlar - page 34. (Read 59168 times)

sr. member
Activity: 266
Merit: 250
Infected Mushroom
April 20, 2015, 03:56:20 PM
Coven TREX'de.

https://bittrex.com/Market/Index?MarketName=BTC-COV

500k bile görebilir, satsam mı satmasam mı. Bir coinin yüzde 1 ine sahip olmak güzel birşey. Cheesy
sr. member
Infected Mushroom
April 20, 2015, 03:45:19 PM
Sgminer öyle mi bilmiyorum ama ccminer'ın bazı yeni sürümleri compute 3.0 kartları çalıştırmıyor. Sadece maxwellleri çalıştırıyor. Bir ara bakalım. Benim vaktim olsa yardımcı olacağım. Gece piyasa durursa bakarım bi senin kartınla ne çalışıyor.

Bu arada NINJA LAUNCH!!!!! https://bitcointalk.org/index.php?topic=1033133.new#new

Yine ilk bloklerı buldum, 13 coin aldım. Tongue

400.000 coin varmış zaten. Diffuculty 750 oldu bile. Yuh! Ulan x11'lerin asici yoksa ben de bişey bilmiyorum. 5500 MHs nedir abi? 500 ekran kartı mı çalıştırıyor adam.
legendary
Activity: 980
Merit: 1011
April 20, 2015, 03:32:26 PM
Kazsam yeticek Daha şu Ekran Kartıyla Siftah Atamadım.
İşlemciyle 2 kere Gereksiz Şeyleri Kastım onlarıda Biliyorsun zaten söylemiştim.
Benim amaçım alışmak programları tanımak kurcalamak.
Malesefki ekran kartıyla halen bir kazma işlemi başaramadım Smiley

Dediğim gibi benim kartların hepsi Nvidia. Hash'i çok umrumda değil, ezelden beri bir Nvidia sevdam var. O yüzden sana sgminer konusunda yardımcı olamıyorum. Eski sürüm bir sgminer dene. Kuvvetle muhtemel problem bu olabilir. Zira kartın da eskiyse yeni sürümler bazen eski compute kapasiteli ekran kartlarını desteklemiyor ccminer'da. Belki sgminerda da problem bu olabilir.
Bak bunu hiç düşünmemiştim üstat teşekkür ederim bir deniyeceğim.
Yani tabi şuda var 6970 gibi ekran kartı sgminerla hashin yapabildiğinden,
Benim 6850 ninde mimarisi neredeyse aynı olduğu için çok fark edeceğini sanmıyorum ama denemekden zarar gelmez.

Not: Yaw üstat kusura bakma ciddenforumdaki herkese bu konuda yükleniyorum. Bir Problem var ve bu problemi bir türlü çözemedik. Çok Büyük miningler yapabileceğimizden değil de önce miningi öğrenmek gerekiyordu büyük mininge girersek bilgimiz olsun.

Teşekkür Ederim Üstat.
sr. member
Infected Mushroom
April 20, 2015, 03:27:56 PM
İşlemciyle 2 kere Gereksiz Şeyleri Kastım onlarıda Biliyorsun zaten söylemiştim.

Dediğim gibi benim kartların hepsi Nvidia. Hash'i çok umrumda değil, ezelden beri bir Nvidia sevdam var. O yüzden sana sgminer konusunda yardımcı olamıyorum. Eski sürüm bir sgminer dene. Kuvvetle muhtemel problem bu olabilir. Zira kartın da eskiyse yeni sürümler bazen eski compute kapasiteli ekran kartlarını desteklemiyor ccminer'da. Belki sgminerda da problem bu olabilir.
legendary
April 20, 2015, 03:12:45 PM
sr. member
Infected Mushroom
April 20, 2015, 12:53:14 PM
Bu arada neutron eklendi trex'e. Güzel de ilgi gördü. Darısı coven'in başına, 33k toplam coin var, azıcık ilgi görse +500k olabilir değeri, 100k'lı 8bit bile o kadar gördü.
Neutron u suprnovadan kazıcaktım ama benm mine işi yattı galiba.
çakır ustada bir derman bulamadı. Hayırlısı bakalım ne olacak.
Cryptolar beni sevmedi galiba Smiley

Dostum daha önce de söyledim. Neutron kazamazsın ekran kartıyla. SHA-256 algoritması var coinin. Yani asic makinalar senin ekran kartının 234235242352323 kat işini yapıyor. Sen x11, x13, qubit gibi algoritması olan coinlerle ilgilen bence.
Üstat Biliyoruz Zaten. Ben Onu Suprnovada gece 4 gibi 1.2ths ile yakalamıştım o sırada kazmaya çalıştım ama kazamadım o başka.
He tabiki yine katkat üst seviyelerde ama ne koparırsak kardıra kaçıcaktım. 4 5 saat kazdırıcaktım.
Anlatımlarımda problem var herhalde kusura bakılmasın lütfen.
He birşey daha söylicem. Ben x11 x13 x15 gibi algoritmalarıda kazamıyorum.
[/quote]

0.00000010 kasabilirdin belki. Smiley
legendary
April 20, 2015, 11:13:25 AM
Bu arada neutron eklendi trex'e. Güzel de ilgi gördü. Darısı coven'in başına, 33k toplam coin var, azıcık ilgi görse +500k olabilir değeri, 100k'lı 8bit bile o kadar gördü.

Dostum daha önce de söyledim. Neutron kazamazsın ekran kartıyla. SHA-256 algoritması var coinin. Yani asic makinalar senin ekran kartının 234235242352323 kat işini yapıyor. Sen x11, x13, qubit gibi algoritması olan coinlerle ilgilen bence.
[/quote]
Üstat Biliyoruz Zaten. Ben Onu Suprnovada gece 4 gibi 1.2ths ile yakalamıştım o sırada kazmaya çalıştım ama kazamadım o başka.
He tabiki yine katkat üst seviyelerde ama ne koparırsak kardıra kaçıcaktım. 4 5 saat kazdırıcaktım.
Anlatımlarımda problem var herhalde kusura bakılmasın lütfen.
He birşey daha söylicem. Ben x11 x13 x15 gibi algoritmalarıda kazamıyorum.
sr. member
Infected Mushroom
April 20, 2015, 10:50:08 AM
Fırsat sormuşsunuz.

Sling ve Californium var. Güzel fiyatlar görüyor. Mine devam ediyor. sha256'dır. Bakabilirsiniz.

Yarın Droidz diye bir coin çıkıyor, ICO'luydu. Qubit algoritması, tam GPU minelık.
Bir de Bootstrapcoin var, önce satışlı, ona da bakabilirsiniz.
sr. member
Infected Mushroom
April 20, 2015, 10:47:39 AM

Coven c-cex e girmedi sanırım konu linkini atabilirmisin incelemek istiyorum.

Selam, link burada: https://bitcointalksearch.org/topic/ann-cov-coven-coin-old-thread-locked-link-to-new-thread-in-ann-1029754
Henüz mevzuu geçmedi, malum çok coin var. Bir ilgi görse arka arkaya hepsine eklenecektir. Low supply coin sonuçta.

çakır uatada bir derman bulamadım. Hayırlısı bakalım ne olacak.

legendary
April 20, 2015, 10:20:42 AM
8 Bit i 130 220 arasında dönderiyorlar. Biraz daha döner sonra gömerler diye düşünüyorum. Ufak ufak işlemler düşünülebilir.
Üstat döndürüyorlarsa 200 civarında satılması uygundur gibime geliyor.
Döndürme bittiğinde batabileceğini düşünyorum.
member
Activity: 107
Merit: 10
April 20, 2015, 10:18:29 AM
8 Bit i 130 220 arasında dönderiyorlar. Biraz daha döner sonra gömerler diye düşünüyorum. Ufak ufak işlemler düşünülebilir.
full member
Activity: 224
Merit: 100
All I want is a new CLEAN page for just to live!
April 20, 2015, 09:54:28 AM
8bit ilgisinin sebebi pos ödül çok yüksekti çoğu kişi köşeyi döndü oyun gibi düşün sonunda bitti game over Smiley
yüksek hash ile girip ilk blok kıranların kazancını düşünemiyorum bile.
coven ilgi göreceğini sanmıyorum road map yok pos düşük.
100k satdan elimden çıkardım.
fırsat çok birisi başlık açmış yeni coinler gelsin kumsal bira kızlar para gerek diye Cheesy
hiç bir özelliği olmayan birbirinin kopyası ninja sha256 coinler çıkmaya başladı
herkes kaymağını yemek istediği için ilgi görüyor ve değeri yükseliyor
kaymağı alan çıkıyor oyun sona eriyor Smiley
hoşuma gitmese de bu hafta çok kazandım
Bakalım bizde o kaymaktan yiyebilecek miyiz. Hareketlenmeler olursa foruma yazarsan iyi olur belki biz de kaymağın tadına bakabiliriz. Smiley)
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
April 20, 2015, 09:46:44 AM
8bit ilgisinin sebebi pos ödül çok yüksekti çoğu kişi köşeyi döndü oyun gibi düşün sonunda bitti game over Smiley
yüksek hash ile girip ilk blok kıranların kazancını düşünemiyorum bile.
coven ilgi göreceğini sanmıyorum road map yok pos düşük.
100k satdan elimden çıkardım.
fırsat çok birisi başlık açmış yeni coinler gelsin kumsal bira kızlar para gerek diye Cheesy
hiç bir özelliği olmayan birbirinin kopyası ninja sha256 coinler çıkmaya başladı
herkes kaymağını yemek istediği için ilgi görüyor ve değeri yükseliyor
kaymağı alan çıkıyor oyun sona eriyor Smiley
hoşuma gitmese de bu hafta çok kazandım
legendary
April 20, 2015, 08:41:45 AM
Yeni fırsatlar yok mu ? En son durumlar nedir, sizce mine a zamanı geçti mi, hala kâr yapabilir miyiz?
Altcoinlerden kuruşlarla işlem yaparak yapılabiliyor.
Altcoin kasıp ticaret yapmak başarılı şu dönemlerde.

Evet Monero ile ilgileniyorum şuan.  45 xmr ile girdim 75 xmr ile çıktım şuan bakalım  yüksek bir fiyat olursa satacağım tekrardan.

Başka önerebileceğin kazılabilecek coin var mı. CPU tercihen
Benim pcde bir sıkıntı olduğundan dolayı mining yapamıyorum.
Ingilizce bilgin var ise yabancı konulara bakabilirsin o konuda baya hızlılar hemde baya hareketliler.
Neredeyse her gün başka bir altcoin önergesi çıkıyor Smiley.
Onun dışında nasıl yardımcı olurum bilemedim.
full member
April 20, 2015, 06:58:04 AM
Yeni fırsatlar yok mu ? En son durumlar nedir, sizce mine a zamanı geçti mi, hala kâr yapabilir miyiz?

Evet Monero ile ilgileniyorum şuan.  45 xmr ile girdim 75 xmr ile çıktım şuan bakalım  yüksek bir fiyat olursa satacağım tekrardan.

Başka önerebileceğin kazılabilecek coin var mı. CPU tercihen
legendary
April 20, 2015, 06:39:43 AM
full member
April 20, 2015, 05:54:14 AM
legendary
April 20, 2015, 05:25:52 AM
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
April 20, 2015, 04:51:51 AM

Coven c-cex e girmedi sanırım konu linkini atabilirmisin incelemek istiyorum.
sr. member
Infected Mushroom
April 20, 2015, 04:07:27 AM
Pages:
Jump to: