Pages:
Author

Topic: Yeni yılda Bitcoin fiyat trendi nasıl olacak - page 2. (Read 861 times)

full member
Activity: 300
Merit: 103
Yeni yıla girdik fiyatlarda herhangi bir kımıldama yok. O beklediğimiz meşhur 2018 sonu ve 2019 başlarını gördük fiyatlar hala aynı.
full member
Activity: 1176
Merit: 159
2019 son çeyreğe kadar ayı piyasası devam edecek gibi görünüyor malesef, bu saaten sonra hodl fln yapmayıp usd miktarını vurkaç yaparak arttırmaya bakın ama hacimde yok şuan..
member
Activity: 420
Merit: 11
DAO Maker
Açıkçası 2-3 yıl hiçbir beklentim yok bu piyasada. Kendi içimizde al-sat yaparak zarar çıkartabilirsek ne ala. Çıkartamazsak bekliycez tabiki. Yapacak hiçbişeyimiz yok şu an..
Hocam ne yaptın Smiley 3 yıl öldürdün herkesi. O kadar uzun sürer ise tekrar başlamak için tekrar ciddi yatırım yapmak zorunda kalır balinalar. Bu kadar büyük riske girmeyeceklerdir.
member
Activity: 588
Merit: 22
Açıkçası 2-3 yıl hiçbir beklentim yok bu piyasada. Kendi içimizde al-sat yaparak zarar çıkartabilirsek ne ala. Çıkartamazsak bekliycez tabiki. Yapacak hiçbişeyimiz yok şu an..
jr. member
Activity: 448
Merit: 2
nasıl olursa osun kimseyi tatmin edebileceğini zannetmiyorum ben. trende gelecek olursak da bence yatay olarak devam edecek 4-5 ay daha.
full member
Activity: 476
Merit: 100
CAT.EX Exchange
Bitcoinin bu fiyatı uykumuzu getirdi artık fiyatı takip etme isteği bile kalmadı. Eski heyecanı yok Smiley Cüzdanı olduğu gibi bırakmışım iyi bir fiyat yakalayana kadar bozdurmayacağım.
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
Yeni yılın ilk ayını geride bıraktık hala bir kıpırdama gözükmüyor. Böyle giderse bitcoine karşı bir soğukluk içerisine gireceğiz gibi görünüyor. Umarım yılın ilk çeyreğinde uçuşa geçecek trendi yakalar.
member
DAO Maker
Bitcoinin fiyatındaki daralma yani grafiklerdeki sıkışmalar hareketin yakın olduğunun göstergesi şu anda. Ben yukarı küçük hareketler bekliyorum, yoksa herkes kaderine razı olup 1-2 senelik pozisyonlar almaya başladı. Bu piyasa yapıcılar için iyi bir son değil insanlara sattıramazlar ise nasıl toplayacaklar cryptoları? Bu nedenle biraz yükseltip piyasaya önce umut pompalayıp sonra bir ciddi düşüş dalgasıyla biraz daha dökmek diye düşünüyorum.
jr. member
Activity: 378
Merit: 1
Fiyat beklentisi bu yıl için her ne kadar çok yüksek olmasada yıl sonuna doğru gene bir yükseliş dalgası gelecektir diye umuyorum ,ama en büyük yükseliş dalgası 2020 de .
jr. member
Activity: 364
Bitcoin grafiği gene çok sıkıştı her an pump yada dump gelecekmiş gibi duruyor ,2018 de böyle durumlarda hep dump geldi arkasından ,bu sefer inşallah pump gelir.
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
daha çok kendisini koruyacakmış gibi görünüyor bitcoin. artış veya azalış değil de fiyatını buralarda tutacak hissiyatı var bende.
member
DAO Maker
Piyasada gene bitcoinde aşağı fiyat trendi oluştu ,tekrardan 2 bin dolar cümleleri konuşuluyor ,ben bitcoinin 3 bin doların altına düşeceğine ihtimal vermiyorum.
  Ben de ihtimal vermiyorum, vermek istemiyorum, hatta mümkünse verenleri kaybetmek istiyorum gezegen üzerinden. Ancak genel gidişe bakarsanız bir gidesi var gibi.
member
Activity: 462
Merit: 42
yeni yıldan önce beklentiler oldukça yukarıdaydı fakat şuan yeni yılın ilk aylarını geride bırakıyoruz fakat aynı düşüşler devam ediyor, bu seneninde böyle devam edeceğini düşünenlerdenim.
member
Activity: 448
Merit: 10
2019 yılının büyük çoğunluğunu bitcoin fiyatında yatay seyirde izleyeceğiz gibi duruyor piyasa .Bitcoin ile ilgili fiyat çıkışı 2020 yılı ile birlikte kendini göstermeye başlayacaktır.
2019 da yatay seyir sürecek gibi geliyor bana da gerçekten daha geriden baktığınızda bitcoinde hala ciddi kâr var. Diğer altlarda da öyle. 2017 nin düzeltmesini yapmaya kalkarsa başımıza taş yağar:))
Yaklaşık her sene sonuna doğru ekim, kasım ,aralık aylarında bitcoinde fiyat hareketi başlıyor 2019 da bu gelenek devam ederse 7500 doları görebiliriz sene sonuna doğru .
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
görünüşte herhangi bir yükselme görünmüyor ve güzel olarak adlandırılan yenilikler de bir bir erteleniyor. uzun süre yatay seyir devam edecek gibi.
member
DAO Maker
2019 yılının büyük çoğunluğunu bitcoin fiyatında yatay seyirde izleyeceğiz gibi duruyor piyasa .Bitcoin ile ilgili fiyat çıkışı 2020 yılı ile birlikte kendini göstermeye başlayacaktır.
2019 da yatay seyir sürecek gibi geliyor bana da gerçekten daha geriden baktığınızda bitcoinde hala ciddi kâr var. Diğer altlarda da öyle. 2017 nin düzeltmesini yapmaya kalkarsa başımıza taş yağar:))
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
Şöyle bir şey de olabilir. Altcoinler artık bitcoinin yataylığını tescil etmesiyle bağımsız kendi hareketlerine başlayabilirler. Eğer bitcoin yukarı veya aşağı sert hareketler yapmazsa bence olacak olan bu.
jr. member
Activity: 378
Yaklaşlık 1 yıl sürecek yeni bir yatay seyir trendine girdik ,bitcoin sene sonuna kadar 4 bin dolar ile 6 bin dolar araısında gidip gelecek sene sonuna doğru bir sıçrama yapıp 8 bini görebilir.
Bu yorumu bir grafik analizine mi dayandırıyorsunuz? Hiç bu kadar net konuşamadım:) bu kadar uzun süreli yatay seyir buralarda kripto paralar gerçekten ciddi el değiştirecektir. Sabırsız yatırımcıların böyle 1 yıl daha sürdürebileceklerini hiç sanmıyorum.

2015 grafiğine benzer bir seyir izliyor bitcoin ,ona bakarak br yorum yazdım ,eğer bitcoin 2015 grafiği ile davam ederse sene sonuna 10 k yı bile görem ihtimali var ,kripto piyasası hepimizce malum olan asla hiçbir şeyden emin olmazsın . Smiley
Anladım. O zaman bitcoinden çok alternatif coinlere dikkat etmeli, bu arada en baba coine tepki vermeyen piyasada alternatiflerde ne kadar hareket gerçekleşir? Aslında şu günlerde yeni listelenen GMB fiyatında ciddi direniyor. İzliyor musunuz?
2019 için altlarda hareket başladı çıkış ay sonuna kada kısmi devam edebilir ,arkasından fiyatlar düşer ,sonrasında şubat sonundan nisan sonuna kadar altlarda en az 2-3x hareket bekliyorum ,bu benim şahsi düşüncem eski grafiklere bakarak söylüyorum ,gmb için DigiFinex  trade kampanyası olduğu için ayakta kalmaya çalışıyor ama tutunabileceğini düşünmüyorum ,muhakkak düşüş gelecektir .
full member
Activity: 122
Merit: 100
Yılbaşında hareket olmadığına göre yazın mütthişşşş artış bekliyorum
member
DAO Maker
Yaklaşlık 1 yıl sürecek yeni bir yatay seyir trendine girdik ,bitcoin sene sonuna kadar 4 bin dolar ile 6 bin dolar araısında gidip gelecek sene sonuna doğru bir sıçrama yapıp 8 bini görebilir.
Bu yorumu bir grafik analizine mi dayandırıyorsunuz? Hiç bu kadar net konuşamadım:) bu kadar uzun süreli yatay seyir buralarda kripto paralar gerçekten ciddi el değiştirecektir. Sabırsız yatırımcıların böyle 1 yıl daha sürdürebileceklerini hiç sanmıyorum.

2015 grafiğine benzer bir seyir izliyor bitcoin ,ona bakarak br yorum yazdım ,eğer bitcoin 2015 grafiği ile davam ederse sene sonuna 10 k yı bile görem ihtimali var ,kripto piyasası hepimizce malum olan asla hiçbir şeyden emin olmazsın . Smiley
Piyasa genel olarak beklentiyi satar. Ancak forumun hangi postuna gitseniz satın alınacak havayı bulamazsınız. Beklenti yaratılamıyor bu gerçek. Ya da bu çok bilinçli bir çaba..
Pages:
Jump to: