Pages:
Author

Topic: Yeni yılda Bitcoin fiyat trendi nasıl olacak - page 4. (Read 861 times)

hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Teknik analiz önemli mi derseniz önemli derim neden aşağı yönde trendi olan bir piyasanın daha da düşebileceğini anlayacak kadar analiz yapabilmek önemli olduğunu düşünüyorum . 2019 yılının ilk ayında olan piyasa için ise kişisel yorumum  genel yönü hala yukarıya doğru görünmüyor iki ileri 3 geri giden bir piyasa var dip noktasının neresi olacağı merak konusu ve tamamiyle yukarı yönlü bir hareketten bahsetmek için genel trendin yukarı yönünde oluşmasının görülmesi gerekir .
member
Activity: 392
Merit: 10
Küçük yatırımcı balık hafızalıdır ve yeşil hayranıdır.Üç gün üst üste yanan yeşil bar küçük yatırımcının bütün kötü anılarını siler; yerine coşkulu, risk sever ruhunu tetikler. Bu nedenle bir yıl daha sıkışık, yatay aşağı yönlü piyasa sadece zararları büyütür. Ancak yatırımcı ilgisini bitirmez.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
herkesin ilk altı aylık dilimdeki beklentisi aşağı yönlü olacağı yönünde. bitcoin şaşırtmayı sever ama ben de aşağı yönlü olacağını düşünüyorum.
member
Activity: 448
Merit: 10
Bu yılda artım düşüşlerin bittiğini umuyorum en azından kripto pazarı 100 milyar dolardan 130 milyar dolar seviyesine oturdu gibi ,şubat itibari ilede piyasada yavaş yavaş çıkışlar devam eder.
jr. member
Activity: 560
Merit: 1
Bu kriz ve kaos ortamında çok büyük hareketler beklemiyorum şahsım adına, ancak gene de ufak yükselmeler gelmesi lazım en azından 6 7 bin bandına gelirse bir miktar volatilite ile yatırım çekmeye devam eder.
jr. member
Activity: 406
Bitcoindeki yeni yılın fiyat trendi 2018 den farklı olarak artık fiyat düşüşünün yaşanmayacağı ve bitoinde beklenen yüksek fiyata sıçramasınında  olmayacağı yönündedir .
jr. member
Activity: 448
Ethereum forku bakkt sec gibi gelişmeler yeni trendi ve yönünü belirleecek. Eğer ocağı ve şubatı güzel atlatabilirsek önümüz açılabilir gibi görünüyor.
jr. member
Activity: 420
yalancı yükselişlerle gelgel düşüşleri çokça olacaktır bu yıl da. yılın sonuna doğru boğa başlangıcı oluşur trend yukarı yöndeyken biter.
jr. member
Activity: 462
uzunca bir süre sabit durumda kalabilir bitcoinin fiyatı. 2019 sonlarına doğru trend yukarı yönlü olur ve bize bir fırsat yaratılmış olur.
jr. member
Activity: 378
Yeni yılda bitcoin fiyatı dünyadaki ekonomik gelişmeler ile alakalı olarak belirlenecektir ,küresel krizin eşinde olan dünya ekonomisinde bu süreçte bitcoin fiyatlanması nasıl olacak göreceğiz.
member
Merit: 14
Bu 4000 seviyesini bir kaç gündür zorluyor bir türlü üstüne atamadı kendisini. 4000'i geçerek biraz tutunabilirsek sanki 5'e kadar hızlıca gidebileceğiz. Bakalım Ethereum biraz hareketlendirebilir belki piyasayı.
jr. member
Activity: 462
genel kanı yukarı yönlü olacak diyor fakat bu görüşler bir tespit mi yoksa arzu mu belli değil. ben stabil şekilde uzun süre kalacağını düşünüyorum.
jr. member
Activity: 364
Yeni yıldada bitcoin fiyatı ile ilgili bir eşeylerin değişmesi zor görünüyor ,fiyatlanma için 2 önemli gelişme var bunlar Bakkt ve sec iki kurumda fiyat çıkışını engellemek adına ertelemeye gidecekler.
jr. member
Activity: 406
biz yukarı yönlü olsun istiyoruz diye yukarı yönlü olacağını düşünmüyorum. çalkantılı süreç ilk altı aylık dilimde de devam edecektir.
member
Merit: 11
DAO Maker
Fiyatlar yukarı yönü doğru kırmaya başladı gibi ama gerçek bir boğa ne zaman gelecek bunu kestirmek oldukça zor. Sıkı sıkıya da takip ediyoruz piyasaları ama ne yazık ki istediğimiz seviyeler kısa sürede yakalanacak gibi durmuyor.
İstediğimiz seviyeler bu kadar bulanık suların içinde debelenerek olmaz diye düşünüyorum. Bir süredir böyle yüksek getirisi olan bir yatırım aracının büyük oyuncuların ve devletlerin dikkatini çekmemesi olanaksızdı. Piyasadaki dönen milyar dolarlar onların iştahlanmasına yetti. Bu pastanın büyük dilimini ele geçirmeden bu yatay seyirden kurtulamayız gibi geliyor bana...
member
DAO Maker
Yaklaşlık 1 yıl sürecek yeni bir yatay seyir trendine girdik ,bitcoin sene sonuna kadar 4 bin dolar ile 6 bin dolar araısında gidip gelecek sene sonuna doğru bir sıçrama yapıp 8 bini görebilir.
Bu yorumu bir grafik analizine mi dayandırıyorsunuz? Hiç bu kadar net konuşamadım:) bu kadar uzun süreli yatay seyir buralarda kripto paralar gerçekten ciddi el değiştirecektir. Sabırsız yatırımcıların böyle 1 yıl daha sürdürebileceklerini hiç sanmıyorum.
member
Activity: 392
yüzde beşlik onluk artışlarla ufak ufak yükselecektir. ayı sezonunun artık bittiğini düşünüyorum ve artık küçük küçük yükselir.
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
ben çok çalkantılı bir yıl geçireceğimizi düşünüyorum açıkçası ama genel trend yukarı yönlü olacaktır. 10 bini zorlar bence.
full member
Merit: 100
yeni dipler ve sonrasında gelecek olan yine yeni zirveler. dipler ve zirveler döngüsü kaçınılmaz olduğuna inanıyorum, ve bu yıl ki zirveden sonraki şuanki konumumuz dipler diyebiliriz çünkü bir çok yatırımcı ciddi sermaye kayıpları yaşadı. bekleyebilene yeni ath yakın.
jr. member
Yaklaşlık 1 yıl sürecek yeni bir yatay seyir trendine girdik ,bitcoin sene sonuna kadar 4 bin dolar ile 6 bin dolar araısında gidip gelecek sene sonuna doğru bir sıçrama yapıp 8 bini görebilir.
Pages:
Jump to: