Pages:
Author

Topic: Yeni yılda Bitcoin fiyat trendi nasıl olacak - page 3. (Read 861 times)

jr. member
Activity: 364
Merit: 1
Bitcoinde ki fiyat trendi altkoinlerin durumunu belirliyor 4 bin bandının üzerine yerleşirse altlarda ufak ufak çıkışlar göreceğiz ,mart başı gibi bitcoin 5 bin bandını görürse altlarda 2-3  x leri görebiliriz.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
eğer bir atak olacaksa bu atak ancak yıl sonuna doğru gerçekleşecektir. yaza kadar seri düşüşler olabilir. yazın da yükseliş başlar.
member
Activity: 448
Merit: 10
2019 yılının büyük çoğunluğunu bitcoin fiyatında yatay seyirde izleyeceğiz gibi duruyor piyasa .Bitcoin ile ilgili fiyat çıkışı 2020 yılı ile birlikte kendini göstermeye başlayacaktır.
member
Activity: 574
Merit: 14
en ufak iyileşme veya kötümser bir gelişme için ortada takıldığı destek ve dirençler var. şu iki rakamı bile takip edilse yönü az çok bulunur. ama tekrar tam aksi yöne doğru hareket ettiğinde senin yatırımcı olarak planın var mı? bence bu daha aranması gereken koşul.
jr. member
Activity: 406
Bu yıldan da bir hayır gelmeyecek sanırım , bitcoin fiyatı bir türlü 4 bin doların üstünde tutunamıyor ,bitcoin fiyatı düşüncede bütün piyasayı peşinden aşağıya doğru sürüklüyor.
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
Görünen piyasanın sıkışık bir seyirle devam edecegi.Beklenen bazı gelişmeler var ve piyasa bu gelişmelere duyarlı.Bu nedenle traderlik tecrübesi olmayan yatırımcıların aşırı alım satım yapmaması gerektiğini, çok kolay terse düşebileceklerini bilmeleri gerekiyor.
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
uçuk olmayan yükselişler göreceğiz bence yıl genelinde. piyasa çok uzun zamandır depresyonda ve bunu kırması gerekiyor.
member
Activity: 420
Merit: 11
DAO Maker
Yaklaşlık 1 yıl sürecek yeni bir yatay seyir trendine girdik ,bitcoin sene sonuna kadar 4 bin dolar ile 6 bin dolar araısında gidip gelecek sene sonuna doğru bir sıçrama yapıp 8 bini görebilir.
Bu yorumu bir grafik analizine mi dayandırıyorsunuz? Hiç bu kadar net konuşamadım:) bu kadar uzun süreli yatay seyir buralarda kripto paralar gerçekten ciddi el değiştirecektir. Sabırsız yatırımcıların böyle 1 yıl daha sürdürebileceklerini hiç sanmıyorum.

2015 grafiğine benzer bir seyir izliyor bitcoin ,ona bakarak br yorum yazdım ,eğer bitcoin 2015 grafiği ile davam ederse sene sonuna 10 k yı bile görem ihtimali var ,kripto piyasası hepimizce malum olan asla hiçbir şeyden emin olmazsın . Smiley
Anladım. O zaman bitcoinden çok alternatif coinlere dikkat etmeli, bu arada en baba coine tepki vermeyen piyasada alternatiflerde ne kadar hareket gerçekleşir? Aslında şu günlerde yeni listelenen GMB fiyatında ciddi direniyor. İzliyor musunuz?
jr. member
Activity: 196
Merit: 5
Küçük yatırımcı balık hafızalıdır ve yeşil hayranıdır.Üç gün üst üste yanan yeşil bar küçük yatırımcının bütün kötü anılarını siler; yerine coşkulu, risk sever ruhunu tetikler. Bu nedenle bir yıl daha sıkışık, yatay aşağı yönlü piyasa sadece zararları büyütür. Ancak yatırımcı ilgisini bitirmez.
   Hafıza balık tamam da yatırım yapacak çoşkuyu tekrar alevlendirmek için 3 günlük yesillik yetmez. İşte burada grafik analizlerinin önemi ortaya çıkıyor. Siz ortalığı yeşertirsiniz de grafik hacmi görmezse kolay kolay sizin istediğinizi yazmaz. Grafiği bozmak mümkün değil mi? Tabii ki mümkün ancak ciddi uzun vadeli bir hedefleme yapıp bir balina sürüsünü de peşinize takarsanız...
saçın uzun aklın kısa mı senin, o satışları karşılayacak hiç bir balina veya balina sürüsü yok
neyin kafası bu sizinki sektörden baya uzaksınız
insan beyinlerini cinsiyetlerine göre ayıracak kadar zavallı bir ot beyinlisiniz siz. Önce cinsiyetçi tutumunuzu değiştirin, sonra grafikler üzerine ahkam kesmeye kalkın.
ha ha ha ha ha ha Smiley
saf lan bu
member
Activity: 448
Piyasada gene bitcoinde aşağı fiyat trendi oluştu ,tekrardan 2 bin dolar cümleleri konuşuluyor ,ben bitcoinin 3 bin doların altına düşeceğine ihtimal vermiyorum.
member
Activity: 546
1800 dolar ve onun altı veya üstü şuralarda dip yapması genel kabul görmüş adeta. bitcoin fiyat trendinin olumluya dönmesi dip hareketini tamamlaması ile mümkün olacak. o nedenle ben hala temkinliyim.
member
Activity: 392
Yatay hatta aşağı yatay geçeceğini düşününen arkadaşların fikirlerine katılıyorum.Bu seviyelerde alıcı satıcı dengesi dikkatle izleyecek olan piyasa yapıcılar ellerindeki verilere göre davranacaklardır.
jr. member
Activity: 378
Yaklaşlık 1 yıl sürecek yeni bir yatay seyir trendine girdik ,bitcoin sene sonuna kadar 4 bin dolar ile 6 bin dolar araısında gidip gelecek sene sonuna doğru bir sıçrama yapıp 8 bini görebilir.
Bu yorumu bir grafik analizine mi dayandırıyorsunuz? Hiç bu kadar net konuşamadım:) bu kadar uzun süreli yatay seyir buralarda kripto paralar gerçekten ciddi el değiştirecektir. Sabırsız yatırımcıların böyle 1 yıl daha sürdürebileceklerini hiç sanmıyorum.

2015 grafiğine benzer bir seyir izliyor bitcoin ,ona bakarak br yorum yazdım ,eğer bitcoin 2015 grafiği ile davam ederse sene sonuna 10 k yı bile görem ihtimali var ,kripto piyasası hepimizce malum olan asla hiçbir şeyden emin olmazsın . Smiley
sr. member
Activity: 854
Merit: 267
Kısa vadede bitcoin fiyatında önemli bir artış beklemiyorum, ethereum ağında iyileştirmeler yapacak olan ve pos sistemine geçişin forku bile ethereumun fiyatına kısıtlı bir katkısı oldu. Çok önemli gelişmeler yaşamamız lazım iyi bir bitcoin yükseliş trendi için.
full member
Activity: 742
Merit: 112
3000 kırıldığında gideceği yer belli. 5000 geçildiğinde aynı şekilde. olaya böyle bakın. 6000 dolar ne zaman geçilirse bitcoinde işler rayına oturmaya başladı deriz. bu sene için fiyatlarda pump yönü güçlü gelişmeler olmadığı sürece 3000'in bile kırılması muhtemel.
member
DAO Maker
Teknik analiz önemli mi derseniz önemli derim neden aşağı yönde trendi olan bir piyasanın daha da düşebileceğini anlayacak kadar analiz yapabilmek önemli olduğunu düşünüyorum . 2019 yılının ilk ayında olan piyasa için ise kişisel yorumum  genel yönü hala yukarıya doğru görünmüyor iki ileri 3 geri giden bir piyasa var dip noktasının neresi olacağı merak konusu ve tamamiyle yukarı yönlü bir hareketten bahsetmek için genel trendin yukarı yönünde oluşmasının görülmesi gerekir .
Tam da sizin gibi düşünüyorum. son bir kaç hafta bu mudur? Dibi bulduk mu? Cümleleri ile geçti. Ancak yine aynı nedenler ile kimse tamam haydi dönüyoruz da diyemedi...
jr. member
Küçük yatırımcı balık hafızalıdır ve yeşil hayranıdır.Üç gün üst üste yanan yeşil bar küçük yatırımcının bütün kötü anılarını siler; yerine coşkulu, risk sever ruhunu tetikler. Bu nedenle bir yıl daha sıkışık, yatay aşağı yönlü piyasa sadece zararları büyütür. Ancak yatırımcı ilgisini bitirmez.
   Hafıza balık tamam da yatırım yapacak çoşkuyu tekrar alevlendirmek için 3 günlük yesillik yetmez. İşte burada grafik analizlerinin önemi ortaya çıkıyor. Siz ortalığı yeşertirsiniz de grafik hacmi görmezse kolay kolay sizin istediğinizi yazmaz. Grafiği bozmak mümkün değil mi? Tabii ki mümkün ancak ciddi uzun vadeli bir hedefleme yapıp bir balina sürüsünü de peşinize takarsanız...
saçın uzun aklın kısa mı senin, o satışları karşılayacak hiç bir balina veya balina sürüsü yok
member
DAO Maker
insan beyinlerini cinsiyetlerine göre ayıracak kadar zavallı bir ot beyinlisiniz siz. Önce cinsiyetçi tutumunuzu değiştirin, sonra grafikler üzerine ahkam kesmeye kalkın.
member
DAO Maker
jr. member
hala piyasa diyorlar ya
yaw düşüşün piyasa ile hiç bir alakası yok
yok balinalar öyle istiyormuşta bık bık bık
lan hiç balina parasının düşmesini ister mi?
hiç kafanız çalışmıyor. o saksıyı çalıştırın biraz !
Pages:
Jump to: