Pages:
Author

Topic: Yeni yükseliş trendi ETH ile olabilir mi? - page 2. (Read 447 times)

full member
Activity: 398
Merit: 118
Şuan gerçekten eth ve neo alma fırsatı kesinlikle cok pahalı fiyatlardan aldık ama sıkıntı yok beklicez ethnin yükselişiyle piyasa bence hareketlenir gibi geliyor
member
Activity: 168
Merit: 10
Bende öyle düşünüyorum hayırlısı artık etc yeni göz bebeğimiz gibi ama önce çöpleri temizlemesi gerekiyor
member
Activity: 154
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Piyasadaki tabanın eth çoğunluklu olması bir şeyleri ifade ediyor gibi gözüküyor. 1 k yı geçeceği yorumuna bende katılıyorum.
member
Activity: 252
OPEN GAMING PLATFORM
Etherium cok gereksiz bir udusus icine girdi 400 usd lerden yuklu alim yapmayi dusunuyorum oraya inerse tabi. Gancim dusuklugu de bir etken kotu haberlerde fakat Benim 2018 icin hedefim 2000usd
newbie
Activity: 126
Merit: 0
Olmaz, olamaz. Bir ara bende de o şekilde bir beklenti olmuştu. Ama ne yazik ki eth beklenen o atılımı bir türlü yapamadı.
full member
Activity: 238
Merit: 105
Piyasa biraz toparlamaya başladığında ETH tekrardan çok rahat 1k seviyelerini görecektir. Başka BTC ile ETH kıyaslama konusunda başlıklarda ETHnin yakalayacağını düşünenler vardı ama ben onun çok zor olacağını düşünenlerdenim.
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Bununla ilgili uzun zaman aralığını kapsayan bir grafik vardı. Neo/usd ve Eth/usd trend çizgilerinin altına değmek üzere. Buradan tekrar toparlanıp çıkması bekleniyor. Ethereum 1400 lerden buraya geldi ki kesinlikle yeri değil.
sr. member
Activity: 779
Merit: 253
Ben de bitcoinin her zaman tahtında olabilip olamayacağını merak ediyorum, eskiden beri bir düşünce var bitcoin ve altcoinler aslında daha tekerleğin icadı gibi bişey bu kripto dünyası için, ilerideki gelişmeler ışığında çok farklı bir yapıya evrilebilir ve btc, diğer altların çoğu belki de eskide kalabilir gibisinden. Önümüzdeki yıllar göstericek bunları tabi şimdilik bişey demek zor.
full member
Activity: 266
Merit: 148
Bu teorinin gerçekleşme ihtimali çok düşük çünkü eth ın bağımsızlığını ilan etmesi demek btc nin aşırı düşmesi ile olur ki bu durumda eth gene düşer, eğer eth sağlam bir trend oluşumunda başrol istiyorsa bunu btc den bağımsız yapamaz
member
Activity: 336
Bence btc yükselmezse hiç bir altcoin yükselmeyecek yada yükslemeyecek eth kaliteli bir altcoin değerlenecek gibi de geliyor amabtc düşüyoken eth yükslemesini düşünemiyorum en azından bu gunlerde çünkü develtlerin tepkisi  devam ederken en azından ki bunun üstüne birde g20 zirvesinde konu kripto parlalar olunca 2 kez daha düşünmek gerekir.
member
Activity: 546
Biraz kurgu yapalım. bitcoin 10 dolar olursa eth de bu treni izlerse 1 dolar olursa ne olabilir? ether hızlı atılım yaparsa bitcoini geçebilir. bu seferde "ether, bitcoin gibi fiyat açısından uçmaya başlayacak şunu durduralım" diyen o ülkeler yine sorun oluşturmayacak mı? kimse gelecekte ne olacağını %100 tahmin edemez. her zaman şimdiki zamanı yaşıyoruz.
newbie
Activity: 196
Merit: 0
olabilir de olmayabilir de. Bence bir süre yükselecek ama ondan sonra bitcoin gibi o da duracak kalacak. Döngü halinde devam ediyor 
member
Activity: 378
Merit: 11
ETH btc den çok daha hızlı düşüyor çarşambaya kadar 300-350 dolar olacak eth ve bitcoinde yakında 4000 dolar olacakmıdır nedir bu piyasada ne denıldıyse oluyor çünkü
member
Activity: 252
OPEN GAMING PLATFORM
Bitcoin bu piyasanin olmazsa olmazidir. Etherium bitcoin karsisinda bence de deger kazanmaya devam edecek, zaten projeler gelismeler de onu gosteriyor. Butun piyasa gibi asagi yukari bitcoin paralelinde hareket etsede yukselis basladiginda oransal olarak daha fazla deger kazanabilir
member
Activity: 784
Merit: 18
BTC düştükçe ethde düşüyor. Tam yükselişe geçiyor tekrar aşağı iniyor. Bakalım nisan ve mayıs sonrası biraz daha iyi değerlere sahip olmasını umuyorum. Eğer eth iyice düşerse piyasada yer alan birçok coin çöp olacak
member
Activity: 103
Herkesin beklediği 400 doalr sonra 1200-1300 bandı
member
Activity: 350
CAT.EX Exchange
Ethereum da bitcoin de bu aralar cok düştü ama düşmüşken tam ethereum alma zamani çok yakın zamanda ×2 yapacak  inşallah bitcoin yükseldiği an ethereum da yükselecek etherumun yükselip değer kazanması btcye bağlı
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
Trend bence her zamanki gibi btc ile olacaktır arkadaşlar.aksinin olacağını henüz düşünmüyorum.Ama eth bekledeiğimden fazla değer kaybediyor geçen sefer 450 dolardan yukarı hızlı bi yükseliş olmuştu umarım bu sefer oraya kadar inmeden hızlı bi şekilde toparlar.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Bitcoin grafiği ile beraber seyrediyor fiyatı marketcap tan baktığımız zaman açık olarak görülüyor zaten. Sadece beklentim btc fiyatı arttığında satoşi bazında biraz değerlenmesi lazım.
full member
Activity: 322
Merit: 112
Eth bugün çok fazla değer kaybetti.Bazıları diyorki ico fiyatı şu kadardı dahada düşebilir bilmem ne.iyide arkadaşım herkes icodan mı aldı bu mereti.belki icodan giren adama 1 eth maliyeti 50 cent ama, icodan sonra 1400 dolara kadar yükseldi ethereum ve her kademeden alan bisürü insan oldu.yani kolay kolay çokta düşeceğini düşünmüyorum ethereumun.yılsonu hedefim ocakta 3-4k dolar arasıydı ama şuanda 2k dolar olması bile yetecektir bana.çünkü bu düşüşlerde biraz daha eth aldım
Pages:
Jump to: