Pages:
Author

Topic: Yeni yükseliş trendi ETH ile olabilir mi? - page 4. (Read 447 times)

full member
Activity: 490
Merit: 105
yani böyle bir şeyin olması artık biraz zor bitcoin tabanlı okadar çok proje varki  sırtı kolay kolay yere gelmeyecek bir düzeye ulaşmış durumda.
member
Activity: 504
Merit: 12
eğer dediğin gibi 60 70 etherium tabanlıproje varsa ve bu projeler sayesinde eth btc yi geçeceğini düşünüyorsan yanılıyorsun btcnin daha çok projesi var.
hero member
Activity: 854
Merit: 500
einc.io
BTC düşünce tüm piyasa düşüyor , bu hep bu şekilde kalacak bence . BTC nereye çekerse piyasayı altlarda oraya gidecek .
sr. member
Activity: 574
Merit: 252
Etherin bitcoini geçmesi çok zor çünkü bitcoin bu işin başı olarak değer bazında her zaman ilk sırada kalacaktır diye düşünüyorum. Etherin bitcoine göre çok fazla artısı var kabul ama algı olarak bitcoin her zaman başta kalacak gibi görünüyor. Etherin yükselişi ise ilerleyen zamanda ether ile bitcoin arasındaki fark baya azalacaktır gibi.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
ben daha uzun yıllar bitcoin in kripto para konusunda liderlirliği bırakacağını düşünmüyorum. eth her ne kadar gelişmiş olsada insanların kripto para konusundaki ilk algısı bitcoin ve bunun uzun süre değişseceğini öngörmemekteyim.
member
Activity: 370
Merit: 10
Bitcoin icin Node sinden tutun segwitine kadar hepsi gerceklesti , artik üstüne eklenilecek bir teknoloji yok . ETH ve NEO tarzi coinler artik öncü olucaklardir.
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Bitcoin, piyasada ilk oluşundan ve marka haline gelmesinden dolayı bu kadar popüler. Medyanın da bunda büyük etkisi var; şişirdikçe şişirdiler.
Manifestoda yazılan bazı maddeler günümüzde geçerliliğini yitirmek üzere. Hem yavaş hem de işlem ücretleri yüksek. Neydi asıl amaç? Hızlı ve ücretsiz transfer!
Değerini yükselten en önemli şey sınırlı sayıda oluşu ve madenciliğin günden güne zorlaşması. ETH ile karşılaştırmak için bu kadarını yazdım...

Ethereum'a gelecek olursak, ERC20 tokenlerinin ve smart contract sisteminin kurucusu. Arkasında yüzlerce içi dolu projesi olan tokenler var.
Dolayısıyla Bitcoin'de oluşabilecek bir sarsıntıda hem hacimsel hem de hız ve güvenlik nedenleriyle yerini alabilecek kapasitede. Borsaların 2 numarası. ICO'ların potansiyel yatırım aracı.
Kendini geliştirmesi gereken noktalar da var. Gelecek vaadediyor. Piyasadaki BTC bağımlılığını yok etmek ve fiyat rekorları kırarak piyasanın yeni dominantı olmak için geç bile kaldı.
Bunların hepsinin altına imzamı atarım. Kişisel düşüncem yakın zamanda market hacmi olarak ethın bitcoini geçeceği. Bitcoin artık murat 124 gibi oldu geliştirilemiyor ve ethereumun üzerine sürekli birşeyler konuluyor. Bu da değerine yansıyacaktır tabi ki
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Bitcoin, piyasada ilk oluşundan ve marka haline gelmesinden dolayı bu kadar popüler. Medyanın da bunda büyük etkisi var; şişirdikçe şişirdiler.
Manifestoda yazılan bazı maddeler günümüzde geçerliliğini yitirmek üzere. Hem yavaş hem de işlem ücretleri yüksek. Neydi asıl amaç? Hızlı ve ücretsiz transfer!
Değerini yükselten en önemli şey sınırlı sayıda oluşu ve madenciliğin günden güne zorlaşması. ETH ile karşılaştırmak için bu kadarını yazdım...

Ethereum'a gelecek olursak, ERC20 tokenlerinin ve smart contract sisteminin kurucusu. Arkasında yüzlerce içi dolu projesi olan tokenler var.
Dolayısıyla Bitcoin'de oluşabilecek bir sarsıntıda hem hacimsel hem de hız ve güvenlik nedenleriyle yerini alabilecek kapasitede. Borsaların 2 numarası. ICO'ların potansiyel yatırım aracı.
Kendini geliştirmesi gereken noktalar da var. Gelecek vaadediyor. Piyasadaki BTC bağımlılığını yok etmek ve fiyat rekorları kırarak piyasanın yeni dominantı olmak için geç bile kaldı.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Yeni yıla girerken ethereum 2000 dolar seviyelerini zorlayabilir. Önünde engel yok ve sürekli gelişen hiç yavaşlamayan sistemleri var. Bitcoin cryptocurrency dünyasının açılışını yaptı ama teknolojisi eskide kaldı. Anlık hızlı transfer için kullanılmayacak düzeyde yavaş ve herkes bundan şikayetçi
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
500-1000$ ederi var. dahası olmaz gibi.
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Ethereum tabanlı olanlar şuan için çıkıyor. Benim kafamdaki şu herkes kolaya kaçıyor ve ethereum tabanını kullanıyor. Hazır olarak alıp şekillendiriyorlar. İlerleyen zamanlarda ethereum tabanlı proje çok göreceğimizi sanmıyorum. Projeler kendi blockchainlerini kullanacaklar diye düşünüyorum. Ki bence doğru olan da bu. O zamana kadar ethereum kesinlikle cryptocurrencynin gözbebeği
member
Activity: 560
Merit: 12
Eth yükseliş başladıktan sonra 1k doları hızlıca geçecektir. Şuan alanlar iyi karlar edecektir.Diger coinim de Neo o da 120 doları geçecektir.
sr. member
Activity: 392
Merit: 250
Merhaba arkadaşlar; coininiz bol olsun. Smiley

Bitcoin artık hız konusunda bekleneni karşılamıyor. sürekli gelişen bir sistem olduğunu düşünmüyorum artık. her ne kadar piyasanın baş mimarisi olsada.
boynuz kulağa geçti artık. Cheesy

Bir sonraki pumping in ETH ile birlikte geleceğini düşünüyorum. (CASPER-2018)

çünkü piyasanın yüzde 60-70 ETH tabanlı bir proje kalabalığı var.

Sizce bu teori ne kadar gerçekçi olabilir??

Pages:
Jump to: