Pages:
Author

Topic: Yeni yükseliş trendi ETH ile olabilir mi? - page 3. (Read 458 times)

full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
600 dolarlara kadar düştü. Piyasada yükseliş başlarsa 2k doları kısa zamanda göreceğini düşünüyorum. Her şey g20 bağlı herkes onu bekliyor.
full member
Activity: 336
Merit: 100
The World’s First Blockchain Core
Ethereum tabanlı olanlar şuan için çıkıyor. Benim kafamdaki şu herkes kolaya kaçıyor ve ethereum tabanını kullanıyor. Hazır olarak alıp şekillendiriyorlar. İlerleyen zamanlarda ethereum tabanlı proje çok göreceğimizi sanmıyorum. Projeler kendi blockchainlerini kullanacaklar diye düşünüyorum. Ki bence doğru olan da bu. O zamana kadar ethereum kesinlikle cryptocurrencynin gözbebeği

oyle ama Ethereum tokenleride cok iyi isler basariyor bukadar proje olmasina ragmen eth transferini 0.02 dolar giib rakamlara yapabiliyorsunuz.
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
Şu piyasa gerçekten coinlerin ve tokenların sunduğu hizmetleri kullanarak değer görse bitcoinin yüzüne kimse bakmaz. Ethereumun ölüsünün bitcoinle kıyaslanması kabul dahi edilemez.Zamanında bedavaya ya da birkaç günde yüzlercesini kolaylıkla elde eden Bitcoine sahip dallamalar piyasayı istediği gibi yönettiği için ve özellikle ethereum sahiplerinin sadece bu işi para olarak görüp kazıp hemen sattığından  ötürü ethereum bugün 2.sırada. Dikkat ederseniz düşüş zamanı hep BTC/ETh paritesi ufak ufak açılıyor. Geçen yaz ilk çin müdahalesinde de böyle olmuştu. 0.15 olan parite yavaş yavaş 0.25 lere kadar çekildi. Sanırım yılbaşına doğru 0.12 lere çıkınca yine bir sürü spekülasyon yapıldı.Şimdi her geçen gün yavaş yavaş BTC yükseltiliyor. Yine benzer senaryoları izleyeceğimizi düşünüyorum.BTC bu sefer 30k ya şişirilir kerizler silkelenir,sonra altlara geçilir ve birazda orada silkeleme yapılır.
newbie
Activity: 112
Merit: 0
Eth bazli olabilr ama bu sefer bitcoin bazli artisin tum coinlerden daha fazla olmasi beklenmekte piyasada bunu fiyatlarsa bitcoin kisa surede top yapabilir
hero member
Activity: 678
Merit: 1000
bitcoin kendisini toparlamadan eth yukselis trendine falan giremez bence. yerin dibine girdi nerdeyse. mayis ayindaki ath seviyelerine dogru cekiliyor su anda.
full member
Activity: 238
Ethereum yükseliş trendine en çok uyan coin bana göre ama şu an yaşadığı düşüş de canımızı sıkıyor işte, biraz sabırlı bi illet olsak çok da sorun değil ama beklemeyi sevemiyoruz bi türlü işte
full member
Activity: 218
piyasanin yukselmesini ancak bitcoin saglayabilir. ethereum 2. buyuk ekonomi olabilir ama rezerv para birimi degil. dolayisiyla etherin yukselmesi tek basina piyasada olumlu hava yaratmaz.
hero member
Activity: 854
Merit: 500
Kalabalığın ether tokenli olması etherin uber iyi olması değil. Hızlı olması ve ağın kaldırması fakat ether ağı da tökezlemeye başlıyor. Öyle büyük bir pump dalgası olacağını düşünmüyorum.
member
Activity: 294
Merit: 10
Borderless for People, Frictionless for Banks
Neden olmasın olabilir. Piyasadaki projelerin yüzde 70'inin taban ETH uzerine. En stabil olani yine ETH. Simdi düşmüşken alanlar rahat edicek.
sr. member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
şuanki değeri 550 USD olsada ilerleyen günlerde eth'ın 1000USD ve üstünü tekrardan göreceğini düşünüyorum
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
ethereum ile olacagini pek sanmiyorum. ethereum/altcoin paritelerinde ki hacim pek saglam degil. ne zamanki saglam bi merkezi olmayan borsa cikar ethereum ile islem gorur. o zaman bu dediginiz olabilir.
full member
Activity: 264
Evet özellikle yeni çıkan ya da yeni yeni adını dıydugumuz projelerin coinlerin ethereum tabanlı olması ethereum fiyatının artısına katkı saglar teorim bu ama bu daha ne kadar sürer o belli olmaz artık erc20 dısında da yeni projeler geliştiriliyor
newbie
Activity: 112
Merit: 0
Btcnin yukselisi ethye kiyasla daha erken ve daha marjli olacaktir. Beklenti btcnin yukselis yonu gosterecegi yonunde
member
Activity: 336
Merit: 17
Şuan btc dustugu icin eth değeri hem satoshi bazinda hemde dolar bazında yarıya indi. şuan eth alanlar bence yakın zamanda  x2 yapacak rahat bir sekilde. Elbet bu düşüşün birde çıkışı olacaktır. En yakin zamanda olur inşaallah.
member
Activity: 1008
Merit: 19
Backed.Finance
Ben artık okadar umutlu değilim diyebilirim. Şuanki durum kötü ve kendini toparlaması içinde başka atılımlar sebepler lazım insanların kafasında soru işareti oluştu bir kere bence 300 400 e kadar düşecektir.
full member
Activity: 532
Merit: 102
Yükseliş bitcoine bağlı  eth ile gerçekleşeceğini düşünmüyorum kesinlikle , bitcoin arttığı zaman piyasa bitcoin ile hareket edecektir ethereum ile değil ethereum bitcoinle hareket edecektir.
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
Yükseliş sadece ethereum ile olmaz bence bitcoin ve ethereum aynı anda yükselir, çünkü bitcoin dominantlığı tam haliyle kaybetmiş gibi gözükmüyor.
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
Neden olmasın, yeni yükselişin ETH ile olması mümkün. Piyasanın önemli bir kısmını ETH tabanlı icoların oluşturduğunu dikkate alırsak her şey mümkün görünüyor.
full member
Activity: 532
Merit: 151
Millete 1k üstünde çok ethereum sattılar kolay kolay geri alıcaklarını sanmıyorum ama ethereum illaki artıcak 2018 sonu hedefim +1,5k dolar
member
Activity: 434
Merit: 14
ETH ile BTC ilişkisi ters orantılı. Piyasada btc hakimiyeti bariz. Criptoların ETH tabanlı olmasının kıymeti harbiyesi olmaz. BTC olmazsa olmazıdır bu piyasanın. Geçen yıl ETH dominanceın artmasında piyasa yine çakılmıştı. İnşallah öyle birşey olmaz. Olursa facia olur.
Pages:
Jump to: