Pages:
Author

Topic: Yerli Coin sikke.com.tr - page 10. (Read 2222 times)

newbie
Activity: 3
Merit: 0
February 21, 2018, 10:37:29 AM
Bence Beklenen hareket budur.Güçlenerek ilerleyecegine inanıyorum ve destekliyorum
sr. member
Activity: 602
Merit: 277
February 21, 2018, 02:18:15 AM
Zaten proje olarak bir şey beklemiyoruz. Eli ayağı tutar halde olsun yeter de bari biraz web sitesine özen gösterseydiniz. Oyun itemi satan dandik web sitesi tasarımlı proje mi olur  Smiley
newbie
Activity: 1
February 21, 2018, 01:51:40 AM
Yerli ICO'muz sonunda başarılı bir proje ile karşımızda. Üye olmak için https://www.sikke.com.tr/
sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
February 20, 2018, 09:13:18 PM
Bende bişeyler yazayım madem herkes Türklerin çıkardığı bir projeye karşı bir olumlu yorum yapmamış. Tamam isim belki saçma gelebilir ya da projenin içeriği sadece Türklere hitap edecek şekilde olmuş olabilir ve ya yatırım yapmak istemiyor olabilirsiniz. Peki aranızda Who projesini duyan yokmu onunda arkasında Türkler var hem de globale açılarak yaptılar bu işi diyelim. Birazda o projeyi araştırın derim otel organizasyonu ile alakalı. Uzun lafın kısası biraz ön yargılı olmamayı öğrenin. Bu arada tuğra ile falan dalga geçenler olmuş Türk milleti ya da tarihi sadece 1923 ten sonrası değil. Türklerin tarihi milattan önceye dayanıyor hatırlatayım.
he 1923 den once mal gıbı yasayan bı boktan haberı olmayan padişahlar hükümdarlar ne derse yapan bır mılletten bahsetmek pekte hos degıl.TÜRK Devleti 1923 den sonra baslamıstır bunu ınkar eden de serefsızdır.akce sikke tuğra bunları ısteyen varsa arabıstan ucakla 3-4 saat sanırsam oraya gıdebılırler
edit : zaten suan da da padısah devri var ( hak hukuk adalet sıfır  padısah iceeri sokun dıo sokuyorlar cıkarın dıo cıkarıyorlar ornek denız yucel ) bunların cıkması normal ama bu devır yakında bıtecek 2-3 sene ıcınde

Yunan arkadaşta konuşmuş 1923 te bu gibi dingilleri selanikten getirdik.Ondan önce blockchain uzayında ot olarak duruyorlardı.Cumhuriyetle beraber peyda oldular.  Anavatanlarınıza dönseniz de kurtulsak sizden ! YALLAH YUNANİSTANA!

Ulan millet  köpek dalga kilidi ejderi diye coin çıkarıyor ona laf yok. Türkçe olunca bu Yunanlara bir şey oluyor!

AAAA kimi gördüm burada, Yine bi düşmanlık. Bir önceki mesajlardaki yeni hesaplar'da senmisin koç?

Yunanistan size yakışır. Fes'li bi tane dangalak vardı keşke Yunan işgal etse diyordu. Mehmet Akif için neler söylemişti?

Ne oldu, Reis'iniz yüce efendiniz gidip onu ziyaret etti. Yazık gerçekten Yazık...

Siz Türk kelimesini ağzınıza almayan topluluksunuz. Yok efendim Türk'de neymiş ümmet ümmet dediniz. Artık cidden bokunu çıkartıyorsunuz.
member
Activity: 154
Merit: 10
February 20, 2018, 08:39:12 PM
Boylesine büyük bir piyasa içinde yerli bir adım atılmasını destek verilmesi konusunda destek vermek lazım, yatırım düşünmeyenler için üye olmak da bir nebze fayda sağlayabilir. Katkı da bulunmaktan kaçmayalım. Hayırlı olsun şimdiden.
member
Activity: 378
Merit: 21
English ↳ Turkish Translator ✓
February 20, 2018, 05:41:38 PM
Hep aynı yorumlar bence ön yargılarınımızı kırmamız lazım biz bu şekilde olumsuz yaklaşıyoruz diye sonu hüsran oluyor. Fakat Sikke nin çıkış zamanlaması gayet güzel. Akıllı sözleşme de bir türk imzası olması lazımdı ve bu proje olacak ilerleyen günlerde buna hepimiz şahit olucağız.
full member
Activity: 336
Merit: 111
February 20, 2018, 03:05:48 PM
Yerli yatirimlari desteklemek gerek ama bu gercek bir proje olarak kabul bile gorulmez arkadaslar biraz inceleyin siz karar verin
newbie
February 20, 2018, 12:24:07 PM
https://www.sikke.com.tr/timeline/
zaten bu linki incelerseniz ne kadar sağlam geldiklerini anlarsınız.güvenin kazanın:)
member
Activity: 476
February 20, 2018, 12:20:37 PM
Evrensel bir teknoloji için yerli ve milli iddaları ile proje üretmek gerçekten ne kadar mantıklı? Akçe ekibi bu reklamı yoğun kullandı. Doğu Ekspresinden sonra iyice dağıttılar.
newbie
February 20, 2018, 12:09:30 PM
daha ne olsun hem yerli hem milli herkes destek olamali
full member
Activity: 630
Merit: 102
February 20, 2018, 11:23:09 AM
akçe sikke falan derken harbiden de cıvkı çıktı bu işin. Özgün bir isim bulsalar olmayacak sanki. Projeyi bilmiyorum araştıracağım ama pek umutlu değilim açıkcası.
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
February 20, 2018, 10:56:10 AM
Önlerden yerimizi aldık. Umarım güzel bir yükseliş yaşar Smiley

hocam yerinizi önden almasaydınız iyidi Cheesy
artık bi sik çıkarsa iyi olur mu diyeyim demeyeyim  mi kafamda deli sorular Smiley
member
Activity: 154
The Worlds Most Advanced Distributed Computer
February 20, 2018, 06:35:33 AM
sikkecek adam arıyor bunlarda  Grin
ben hala şaşırıyorum hala birileri neden tayyip coini cıkarmadı diye.
ulan 1 waves öde çıkar işte tayyip koini,sırf isminden 1 milyon doların var zaten net  Grin

RTE diye bir token yok muydu yahu ? Tamamen vazıfsız bir işleyiş sağlıyor sikke de ..
Ne yazık ki 3-5 birşeyler toparlayıp kaçmak niyetinde gibiler . Üzücü bir durum .
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
February 20, 2018, 06:30:59 AM
Yerli coinlere destek vermek çok önemli elbette ama bunun için öncelikle farklı şeyler sunan özgün bir proje ve her anlamda yatırımcıyı kendine çekecek detaylar gerekiyor. İsimlere takılan çok olmuş normalde buna bakmamak lazım ama sikke cidden iticiliğin dibinde bir tercih maalesef.
newbie
February 20, 2018, 04:49:15 AM
Önlerden yerimizi aldık. Umarım güzel bir yükseliş yaşar Smiley
newbie
Activity: 7
February 20, 2018, 04:48:06 AM
Fiyatını neye göre belirtebiliyorlar?
Kendi koinlerini kendileri mi alacaklar belli bir fiyatta kalması için?
member
Activity: 168
February 19, 2018, 11:51:40 AM
sikke coin mi ??  Grin amına koin ne ya bakalım ilerleyen kısmada ne gelecek her gün yeni düzenbazlıkların sonu gelmeyecek o belli oldu ekranın başında kahkaha attım resmen öyle kısaltmamı olur dalga geçer gibi
member
Activity: 504
Merit: 12
February 19, 2018, 11:06:38 AM
büyük piyasa değerlerine ulaşmasını diliiyorum ama bu kadar basite indirgemiş bir isme sahip olması bence trajikomik olmuş malesef
newbie
Activity: 10
February 19, 2018, 07:54:04 AM
Ico nasıl tamamlanacak merak ediyorum. Ne kadar toplayacak. Ana sayfa üzerinde birkaç hafta daha üzerinde çalışarak popüler icoların sayfalarına benzer bir şey yapabilirdiniz.

Türkiyedeki yazılımcıların yaptığı ico vardı. isim vermeyeceğim halen aktif. oldukça başarılı ve gelecek olan yatırımı illaki artıracaktır.
full member
Activity: 854
Merit: 113
February 19, 2018, 05:30:37 AM
nesi coin la bunun. bildiğin sahte bi şey. fiyat belirten coinlerin çoğunun amacı belli zaten. yok 50 kuruştan satılacakmışta 1 lira olacakmış.
Pages:
Jump to: