Pages:
Author

Topic: Yerli Coin sikke.com.tr - page 5. (Read 2222 times)

jr. member
Activity: 280
Merit: 4
March 05, 2018, 06:29:38 PM
sikke koin çok kişiyi sikecek gibi gözüküyor demedi demeyin hanımlar beyler, valla başınıza iş alırsınız, araştırın öyle yatırımınızı yapın.
member
Activity: 476
Merit: 75
March 05, 2018, 04:36:13 PM
Dikkat etmek lazım. Ben yerli milli dediler mi şüpheyle bakıyorum artık. Yazık sömürmekten yorulmuyorlar insanları. Ama bilmesi öğrenmesi gereken endini geliştirmesi gerekende bizleriz.
sr. member
Activity: 672
Merit: 250
March 05, 2018, 04:19:36 PM
Ben bu yerli olayını tamamen karşıyım, yerli coin aldığımızda ülke gelişmez sizin bu coini dışarıda satmanız lazım dışarıdan para girişi olmalı ben mi yanlış biliyorum ?
member
Activity: 112
Merit: 10
March 05, 2018, 02:46:36 PM
Şimdi gördüm 3.000.000 SKK dağıtıyoruz yazmışlar aman dikkat edin sağınıza solunuza değmesin
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
March 04, 2018, 08:26:11 PM
hesabıma referans bağlanınız adı altında diye 640 sikke hediye etmişlerdi bugün girdim baktım geri almışlar. Birşeyi hesaba hediye ediyorsan onu geri alamazsın. Konuyu başlatan benim lakin şu dakkadan sonra sıfır güven ve kimseyede herhangi bir yatırım önermiyorum

Sikkelere gelmişssin hahaha  Grin Grin Grin
newbie
Activity: 73
Merit: 0
March 04, 2018, 05:18:25 PM
yerli coin falan iyi hoş da adı sikke olan ve türk yapımı olan bir coin eth,btc wvs gibi coinler varken ihçbir şeyle yarışamaz . bence güzel bir projeyle bir token yapsalardı daha mantıklı olurdu
newbie
Activity: 1
March 04, 2018, 04:34:56 PM
Yerli ve Milli Projemize Destek Vermemiz Gerekiyor.Ben Bu Anlamda Şahsen Üzerime Düşeni Yapacağım.
member
Activity: 252
Merit: 13
March 04, 2018, 01:26:53 PM
hesabıma referans bağlanınız adı altında diye 640 sikke hediye etmişlerdi bugün girdim baktım geri almışlar. Birşeyi hesaba hediye ediyorsan onu geri alamazsın. Konuyu başlatan benim lakin şu dakkadan sonra sıfır güven ve kimseyede herhangi bir yatırım önermiyorum
newbie
Activity: 196
March 04, 2018, 12:52:55 PM
Utanıyorum bunu söylerken amma yapmayın yahu biz bu işleri yapamıyoruz yapabilenimiz de dolandırıcı olup çıkıveriyor başımıza. Biz bazı konularda oldukça başarısız bir milletiz hiç Osmanlıcılık ayağına yatmayalım   
full member
Activity: 322
Merit: 102
March 04, 2018, 09:38:30 AM
YAZMADAN İÇİM RAHAT ETMIYCEK Cheesy tayyıp e gıdın yerlı -milli krıptopara yapacaz destek cıkın dıye .buyuk ıhtımal destek gorursunuz yerlı ve mıllı sonucta SİKKE coın gelecegın coını deyın Cheesy
hahaaha aynen kardeş yerli ve milli dedin mi zaten bi ilgi görürsün sonra adını da söyledin mi tamamdır o iş Smiley
full member
Activity: 224
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
March 04, 2018, 08:32:01 AM
sikke coin hakkında pazar alanında bir hesap var newbea ve takındı uslup çok yalnış yazdıklarına bakarsanız anlarsınız. Sonrasında sikke veya kurumsal ile alakası yoktur yazmış.
newbie
Activity: 42
March 04, 2018, 08:24:58 AM
Akçe, Sikke.. 1 tane de Türk işi yapsalar incileri dökülür.. Bıkmadılar Osmanlıcılık oynamaktan..

Sikke, M.Ö. 7. yüzyılda Anadolu'da Lidyalılar tarafından icat edilmiştir. İlk versiyonları altın ve gümüş karışımından meydana gelen maddelerden yapılmıştır. Bu doğal madeni, ilk kez altın ve gümüşe ayırarak sikke bastıran ilk Lidya Kralı Kroisos (Krezüs)’tur. yanlış bilindiği gibi osmanlı değildir. üstelik isim bence iskandinavmış gibi duruyor. daha çok isveççe. Smiley
full member
Activity: 294
March 03, 2018, 10:57:00 AM
bir sikke yaramaz

haha. Kripto pazarında bir işe yaramayacağı muhakkak doğru, kesinlikle çöp coinlerin arasında yerini alacak. En başta isim üzerinden algı yaratamadı. Sikke eski bir para birimi. Bugünden modern bir isim bulunabilirdi.
newbie
Activity: 4
March 02, 2018, 07:23:41 PM
bir sikke yaramaz
jr. member
Activity: 364
Merit: 5
March 02, 2018, 07:15:03 PM
twitter , youtube olsun gerçekten güzel reklam yaptılar ancak sunu söyleyeyim , ben ilk giris yaptığımda , türk borsa sitelerine sikkenin türk borsalarına girmesi ile ilgili mail atıp ekran görüntüsü gönderirseniz 50 sikke gönderecekleri yazıyordu. bu işlemi yaptım . Ancak daha sonra bunu siteden kaldırmışlar , ben de mesajla durumu iletince sadece 5 tane göndermişler . Bu eksi puandır , ben bundan sonra niye ugrasayım ki sikkenin tanıtımı vs ile .
full member
Activity: 378
Merit: 103
March 02, 2018, 02:45:41 PM
ben şahsen hiç beğenmedim adamlar üşenip adam akıllı bir projeyi bitcointalk sitesinde yönetcek birini bulamamışlar. vasat. bütün yerli projelerimiz le aynı mantıktalar 80 milyon tanesi 1 tl Cheesy
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
March 02, 2018, 02:37:09 PM
Bekleyip görmek duruma göre hareket etmek daha mantıklı, illa airdropdan alacağız diye bişey yok borsaya girdiğinde de alabilirsiniz bakalım gorelim
sr. member
Activity: 266
Merit: 251
March 02, 2018, 02:21:13 PM
Yeni bir yerli macerası sonucunda ise yine insanların parası sömürülecek gibi görünüyor. Eğer bunlara yatırım yapan varsa kendi düşen ağlamaz diyerek bu konuyu sonlandırıyorum. Hiçbir kriptopara sadece bir ulusa satılmamalı eğer niyetleri ciddi olsaydı global alanda bir ico süreci gerçekleştirirlerdi.
newbie
Activity: 56
March 02, 2018, 02:17:57 PM
Türklerin yaptıgı coinlere pek olumlu bakmıyorum ben açıkcası , ve bu isimler osmanlıya kacıyor sureklı bundan kurtulmaları lazım. Coın ıslerı yabancı mılletlerin daha iyi oldugu konular  Cheesy Cheesy
full member
Activity: 210
March 02, 2018, 12:11:30 PM
arkadaşlar o kadar önyargılı olmayın. incelediniz mi nasıl bir yol haritası ve hedefler var? hemen taş atıyorsunuz. ben inceledim hoşuma gitti. yerli olmasıda zaten ayrı bir güven veriyor. önyargılarınızdan kurtulup objektif bir şekilde baksanız eminim sizinde hoşunuza gidecektir.
brand newlerin bu yorumu beni olduruyor. parali troller misiniz anlamiyorum? hemen tas atmiyoruz ne oldugunu bildigimiz icin insanlari uyariyoruz.
Pages:
Jump to: