Pages:
Author

Topic: Yerli Coin sikke.com.tr - page 8. (Read 2222 times)

member
Activity: 280
Merit: 13
February 23, 2018, 04:11:06 PM
Bir yol olacacağını düşünmüyorum. Bounty yaparlarsa bi ihtimal fikrim değişebilir.
member
Activity: 280
February 23, 2018, 04:10:03 PM
Arkadaşlar yerli yatırımları desteklemek gereklidir diye düşünüyorum. Site şuanda yeni bir süreçte ve yatırımlara açık. Bunların yanı sıra getirdiğiniz her üya başı 10 sikke veriyor. Facebook, imza, diğer tanıtım görevleri, Borsalara mesaj atma gibi çşitli görevlerle daha da fazla sikke kazanmamızı sağlıyor. Yerli bir site olduğu içinde incelemenizi kesinlikle öneriyorum.

http://www.sikke.com.tr

Helal be sonunda aminacoin sikinecoin derken hem mantikli hemde icinde sik gecen bir coin cikarmisiz, emegi gecen arkadaslari tebrik ederim ne sikke yaricak simdi bu?

ahahhahahahhaha Grin Grin
full member
Activity: 238
Merit: 100
February 23, 2018, 02:52:32 PM
Gerçekten başka bir isim mi bulamamışlar merak ediyorum,hadi onu da geçtim site siteye bile benzemiyor. Sınıfta kaldılar şimdiden bence.
full member
Activity: 364
Merit: 102
February 23, 2018, 02:49:08 PM
adamlar madem böyle bir faaliyet yürütücek ulan açın şurda globalde bir sayfa bounty airdrop vs yapın sağlşam bi bounty yöneticisiyle felan anlaşın bu nedir ya siteden felan çok malca.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
February 23, 2018, 02:40:12 PM
Bir proje yapıyorsanız da büyük düşünün dolandırıcılık yapıyorken de...
Globali hedef alın, proje ise de scam ise de daha çok iş yapar, gariban Türkler den fazlasını hedefleyin..
sr. member
Activity: 266
Merit: 271
February 23, 2018, 01:31:14 PM
Neyi yerli gözünüzü seveyim. 1 waves verip YüceTürkiyeCoin çıkartayım o zaman. Değeri olmadıktan sonra yerli olsa ne olurki. Adam gibi coin yazsalar anlarımda yerli coin olarak reklamı yapılması çok saçma. Yabancılar görse bizle alay eder 1 waves e coin basıp yerli reklamı yapıyorlar tarzında!
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
February 23, 2018, 01:22:33 PM
Ben olumlu bakıyorum birileri bişey yapmak istiyor diye kötü bakmak zorunda değiliz tabi bunca dolandırıcılık varken tereddüt ediyoruz lakin yurt dışı birçok coin scam çıkıyor ama bir sürü kişi alıyor inşallah güzel hedefleri olan ve hedefleri tutturan coin olur sikke
full member
Merit: 101
The Experience Layer of the Decentralized Internet
February 23, 2018, 09:22:09 AM
Arkadaş yerden yere vurmak yerine destek olsanız nasıl olur. Sizlere yatırım yapın diyen yok en azından üye olup bırakabilirsiniz. Ayrıca siteyle hiçbir bağlantımda yoktur ama destek olmak içinde forumda yapıcı yorum yapmaktan alamıyorum kendimi. Ben inanıyorum elbet bizden de güzel bir proje çıkacak
hocam scam/fake olduğu belli olan bi oluşumu sırf milleyetçi duygularınızla nasıl destekleyebiliyorsunuz? anlamıyorum açıkçası sizleri
full member
Merit: 102
February 23, 2018, 09:13:39 AM
Arkadaş yerden yere vurmak yerine destek olsanız nasıl olur. Sizlere yatırım yapın diyen yok en azından üye olup bırakabilirsiniz. Ayrıca siteyle hiçbir bağlantımda yoktur ama destek olmak içinde forumda yapıcı yorum yapmaktan alamıyorum kendimi. Ben inanıyorum elbet bizden de güzel bir proje çıkacak

Aslında mevzu yerden yere vurmak değil .. TR yatırımlarında biraz global düşünmekle alakalı bu mevzu. Sikke belirli bir alana hitap ediyor ve maalesef ki ilerisi olmayan bir proje . Böyle böyle ilerleyeceğiz ama isim konusunda biraz daha seçici olmak gerekiyor.
member
Activity: 252
February 23, 2018, 08:33:26 AM
member
Activity: 271
Merit: 12
XMONETA ICO
February 23, 2018, 08:22:38 AM
Türkiyeden çıkan projesi olan makul ve mantıklı tüm kripto çalışmalarını desteklemek gerek. Bu kapsamda akche den sonra sikke yi de duyar olduk. Tebrik ediyorum ve destekliyorum. Tabiki incelemedim belirttiğim kriterlere uygunsa.
newbie
Activity: 1
Merit: 0
February 23, 2018, 08:11:03 AM
Projeyi Türkiye'de kripto paranın yaygınlaşması ve teşviki adına çok olumlu buldum. Umarım bu alanda başarılı ve diğer girişimciler için örnek teşkil edici olursunuz.
newbie
Activity: 70
February 22, 2018, 12:54:32 PM
Hocam sikke nedir bi düzgün kısaltma olsaydı sik diye kısaltma olmasaydı bali
member
Activity: 140
Merit: 10
February 22, 2018, 12:19:24 PM
ilk ve tek mesajını bu konuya atan bir sürü üye bile bu işin tutmayacağını gösteriyor aslında. Ne vaat ediyor? proje ne? ve neden sadece yerli? İlk cümleme bakınız  Smiley
sr. member
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
February 22, 2018, 09:38:56 AM

Reklamlarını Türkiye nin ilk coini diye yapıyorlar..
Öyle olmadığını biliyoruz, eğer bir reklamda/tanıtımda yanıltma varsa sonu hayır olmaz..
Kendilerinden önceki coinleri bilmeyecek araştırmayacak kadar bilinçsizlerse yine de ekipten iş çıkmaz...

Bunu uplamak için yeni yeni hesapların türemesi de bu endişeyi destekliyor.

Kesinlikle başarılı olacağını düşündüğüm bir coin. Elimize para geçince para yatıracağız.
member
Activity: 168
Merit: 24
February 22, 2018, 08:46:42 AM
Buraya da çomarlar dadanmış.
Sikkeyle mi çoğaltıyorlar ki bunları.
Adamın uzun açıklamasına bak hele, böyle halkla ilişkiler mi yürütülür, adam bildiğin eli ayağı titreyerek yazmış sinirden, harfler, shiftler birbirine girmiş.
Arkadaşlar o kadar yoğun çalışıyorlar ki, bir de sırf bir mesaj yazabilmek için üye falan da olmuş garipler.

Konu dışı olacak ama, şu da arap sevicilere gelsin. Hepsi aynı bokun laciverti.

newbie
Activity: 2
February 22, 2018, 08:12:04 AM
Güzel bir proje ve desteklenmesi gerekmektedir. Önümüzde ki süreçte değerlenecek ve yükseleceğenin kanaatindeyim. Yaptığım videoya da göz atabilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?v=9heeAdGJb8g
newbie
Activity: 22
February 22, 2018, 06:58:18 AM
Sitesinde oldukça bonkör şekilde sikke dağıtımı yapılıyor. Herkes değerlendirmeli. Sırf adı sikke diye Osmanlı da kaldık diyen şahıslar var. Her şeye muhalefet olmayı bırakıp destek olmayı denemelisiniz.
Birçok bounty görevi var Twitter da retweet yapıp, Facebook da paylaşım yapıp  bu tarz bir çok kolay görevi yerine getirip sikke kazanabileceğiniz yöntem mevcut. Ben oldukça memnunum, görevleri yaptıkça da kısa sürede hesabıma yansıyor. Sizleri de destek olmaya çağırıyorum. İyi yerlere geleceğini umuyorum coinimizin.
full member
Merit: 110
February 22, 2018, 06:56:50 AM
Kesinlikle başarılı olacağını düşündüğüm bir coin. Elimize para geçince para yatıracağız.
vay be helal olsun sana sırf foruma bunu yazmak ıcın uye olmussun bravo Cheesy burdakı ınsanlarda saf zaten kandırcagınızı zannedıyorsunuz bole cakma hesaplar acarajk overek a sıktırın ordan
newbie
Activity: 2
February 22, 2018, 06:52:12 AM
Pages:
Jump to: