Pages:
Author

Topic: Yerli Coin sikke.com.tr - page 15. (Read 2223 times)

member
Activity: 742
Merit: 19
February 16, 2018, 05:59:15 PM
türk yatırımcıların pek geleceğini zannetmiyorum.Öyle isimmi olur. Grin Gireceği olanda girmez zaten.BTC bir taraftan altcoinler bir taraftan birde bu çıktı iyice bezdirecekler yatırımcıyı.Ama espri olarak güzel.Sikke coin.
full member
Activity: 672
Merit: 110
February 16, 2018, 05:48:36 PM
amk ıcolar para topluyor ya ılla ulkemızde de bunun bokunu cıkaranlar cıkacaktır.sıte sahıbı ızlerse konuyu soleyımsana ole 10 000 000 dolar falan sade turklerden toplamak zor.sıtene ıngılızce de ekle  bı zahmet :d malı vurursan ıyı vur bari
member
Activity: 252
Merit: 13
February 16, 2018, 05:47:17 PM
kisaltmasi SİK mi olacak?

onu belirtmeyi unutmuşum hocam Smiley kısaltma SKK

birde arkadaşlar bu forumda refli link paylaşımı yasak mıdır onu bilemedim Smiley
member
Activity: 532
Merit: 29
February 16, 2018, 05:44:44 PM
Proje Geliştirme kısmında konusu var bu coin'in. Oradan aşinayım.

İsim konusunda çok lokal kaldıklarını ve akılda kalıcılığı olmadığını o konuda da belirtmiştim. Fakat konu ile ilgilenen yetkili arkadaş, sadece Türkiye içi hizmet vereceklerini, bu yüzden böyle bir isim seçtiklerini söylemişti. Yani global anlamda başarı yakalamak gibi bir amaçları en azından kısa ve orta vadede yok gibi. Şahsen 2018 yılında, sikke adında bir dijital paraya yatırım yapmayacak olsam da umarım başarılı olurlar ve biz de buradan, ismi kötüydü ama demek ki isme bakmamak gerekiyormuş diye söyleriz. Hayırlısı olsun.
member
Activity: 336
February 16, 2018, 05:44:19 PM
kisaltmasi SİK mi olacak?
member
Activity: 429
Merit: 11
February 16, 2018, 05:38:45 PM
Sikke sadece Türkiye'ye hitap ediyor eğer amaç evrensel anlamda değerli kılmaksa coini Sitenin dillerinden biride ingilizce olsaymış keşke. Ayrıca domain konusunda .com.tr'de ayrı bir sorun gibi yani algı açısından ( kendi görüşüm ). Diğer türlü  bu tür projelerin artması lazım çünkü birçok alanda arkadan geliyoruz ve keşke destek ve yatırım da olsa. İlerleyen günlerde nerelerde seyredecek merak ediyorum doğrusu.  Yine demekte fayda görüyorum hedef kitle Türkler ise sorun yok ama değilse ona göre yol haritası hazırlanmalı.

member
Activity: 1264
Merit: 43
February 16, 2018, 05:36:07 PM
Akçe, Sikke.. 1 tane de Türk işi yapsalar incileri dökülür.. Bıkmadılar Osmanlıcılık oynamaktan..

Aynen öyle ama türkce yapmak isteleseler birtek lira var onunda waves uezrinde hertürlüsü var zaten Smiley yapilmis alabiliyorsun arkasinda takim olan bir proje cikmadi o ayri.

Türetilebilir hocam.. İllaki bir şeyler bulunabilir yani..
full member
Activity: 266
Merit: 190
February 16, 2018, 05:31:26 PM
Akçe, Sikke.. 1 tane de Türk işi yapsalar incileri dökülür.. Bıkmadılar Osmanlıcılık oynamaktan..

Aynen öyle ama türkce yapmak isteleseler birtek lira var onunda waves uezrinde hertürlüsü var zaten Smiley yapilmis alabiliyorsun arkasinda takim olan bir proje cikmadi o ayri.
member
Activity: 1264
Merit: 43
February 16, 2018, 05:28:27 PM
full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
February 16, 2018, 05:23:30 PM
Arkadaşlar yerli yatırımları desteklemek gereklidir diye düşünüyorum. Site şuanda yeni bir süreçte ve yatırımlara açık. Bunların yanı sıra getirdiğiniz her üya başı 10 sikke veriyor. Facebook, imza, diğer tanıtım görevleri, Borsalara mesaj atma gibi çşitli görevlerle daha da fazla sikke kazanmamızı sağlıyor. Yerli bir site olduğu içinde incelemenizi kesinlikle öneriyorum.

http://www.sikke.com.tr

Helal be sonunda aminacoin sikinecoin derken hem mantikli hemde icinde sik gecen bir coin cikarmisiz, emegi gecen arkadaslari tebrik ederim ne sikke yaricak simdi bu?
member
Activity: 252
February 16, 2018, 05:19:52 PM
Arkadaşlar yerli yatırımları desteklemek gereklidir diye düşünüyorum. Site şuanda yeni bir süreçte ve yatırımlara açık. Bunların yanı sıra getirdiğiniz her üya başı 10 sikke veriyor. Facebook, imza, diğer tanıtım görevleri, Borsalara mesaj atma gibi çşitli görevlerle daha da fazla sikke kazanmamızı sağlıyor. Yerli bir site olduğu içinde incelemenizi kesinlikle öneriyorum.

http://www.sikke.com.tr KISALTMA SKK Smiley
Pages:
Jump to: