Pages:
Author

Topic: Yobit imza kampanyası geri döndü!!! - page 14. (Read 3791 times)

sr. member
Activity: 840
Merit: 300
October 02, 2019, 04:04:18 PM
Bence günlük maksimum sayısını azaltmaları forum için daha hayırlı olacaktır. çünkü böyle olunca yabancı forumda çok fazla mesaj atılıyor. türk forumunda zaten çok durgun olduğu için bir problem görmüyorum, hiç değilse hareket geliyor, eski yazarlarda biraz yazı yazıyor. ama yabancı forum öyle değil bütün dünya yazıyor orda. nijeryadan adam da orada yazıyor local forumu olmadığı için, sudandan da yazıyor.
newbie
Activity: 4
Merit: 0
October 02, 2019, 04:01:17 PM
Hesaplarda negatif trust olmadığı gibi geçmişte spam ya da plagiarism nedeniyle herhangi bir yasaklama almamıştır. Eğer isterseniz yerel ve globalden istediğiniz escrowu kullanabilirsiniz.

Senior 250 dolar (stokta), Hero 500 dolar (stokta değil), Legendary 1000 dolar (stokta değil)

Yobit için anlık kullanıma hazır hesap tedarik edebilirim, 14 gün beklemeniz gerekmiyor alır almaz kullanabilirsiniz.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
October 02, 2019, 02:41:17 PM
Keşke full member'ları da dahil etselermiş şu kampanyaya. Tam da beklediğim özellikte bir imza olmuş. Katılanlara hayırlı uğurlu olsun. Bir kaza yaşanmaz umarım geçen seferki gibi. Başta Yahoo var gerçi ama global'deki gammaz üyelere de pek güven olmuyor. Local postları bile tarayıp bir kulp takıyorlar.
full member
Activity: 490
Merit: 100
October 02, 2019, 02:31:11 PM
Umarım uzun sürer bu kampanya çünkü local forum bu kampanya sayesinde canlandı resmen ,uzun süredir localde mesaj atılmıyordu nerdeyse ama insanlarda haklı bir yandan kaliteli post atmak için emeklerinin karşılığını almaları gerekiyor bu kampanyada fena sayılmaz şu dönemde.
sr. member
Activity: 868
Merit: 265
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
October 02, 2019, 01:12:21 PM
Hala girmedim, bekliyorum bi iş çıkacak altından diye ama bundan sonra sorun olmaz sanırım. Zaten 1-2 satırlık mesajlar direk iptal, adam gibi mesajlara ödeme yapılacak. Bu da güzel bir şey.

Ciddi bir katılım var,  aylık ödenecek tutar baya bir artacaktır, çokta sürdürülebilir olacağını düşünmüyorum. Tabi burda yahoo nun performansıda önemli. Baya bir banlanan hesap var.
Her türlü sabit aylık yada haftalık post sayısı olmayan, post başı ödeme yapan kampanya spame davetiye çıkarıyor.

Bence de en önemli nokta bu. Kesinlikle bir sınır gelecektir. En azından günlük maks. mesaj sayısı azalır. Böyle baya nakit basıyor millet.

Hala girmedim, bekliyorum bi iş çıkacak altından diye ama bundan sonra sorun olmaz sanırım. Zaten 1-2 satırlık mesajlar direk iptal, adam gibi mesajlara ödeme yapılacak. Bu da güzel bir şey.

Ciddi bir katılım var,  aylık ödenecek tutar baya bir artacaktır, çokta sürdürülebilir olacağını düşünmüyorum. Tabi burda yahoo nun performansıda önemli. Baya bir banlanan hesap var.
Her türlü sabit aylık yada haftalık post sayısı olmayan, post başı ödeme yapan kampanya spame davetiye çıkarıyor.
Biraz göz attım banlananlar listesine veya warn alanlara yahoo bence iyi bir iş çıkarıyor. Bir nevi totalde ödenecek aylık btcyi sabitliyor gibi duruyor. Ayrıca kalitesiz postları da engellemiş oluyor.Şu anlık güzel gidiyor kampanya

Güzel mi gidiyor emin değilim. Her yer aynı imza oldu. Bütün SR/Hero/Legendary hesaplar uyandı. Millet kampanya sayesinde zenginliğe adım atıyor. Üstelik ödeme anlık. Bakalım ne kadar gidicek.
sr. member
Activity: 746
Merit: 251
October 02, 2019, 12:03:35 PM

Biraz göz attım banlananlar listesine veya warn alanlara yahoo bence iyi bir iş çıkarıyor. Bir nevi totalde ödenecek aylık btcyi sabitliyor gibi duruyor. Ayrıca kalitesiz postları da engellemiş oluyor.Şu anlık güzel gidiyor kampanya
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
October 02, 2019, 12:01:17 PM

legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
October 02, 2019, 10:55:50 AM
sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
October 02, 2019, 10:53:20 AM
Şahsen beni foruma döndüren bountydir kendileri. Uzun zamandır foruma adımımı atmamıştım spammerlar yüzünden ve bilgi çöplüğü yüzünden bu bounty kaliteli içerik sunma zorunluluğu getirdiği için yararlı bilgiler toplamaya devam edilecektir forumda. Ödemeler çok çok yüksek değil ideal ancak en azından ödeme var dimi buna da şükür

Sizin gibi pek çok sr. member ve Hero member üye aynı nedenlerle foruma tekrar giriş yaptı. hepiniz aynı ay ve aynı yıl son mesajı atıp foruma küşmüşsünüz anlaşılan:) hoşgeldiniz türk forumunun spam yapmayan ve kaliteli postlarına imza atan kaliteli insanları, hoşgeldiniz.

sr. member
Activity: 616
Merit: 250
October 02, 2019, 10:34:52 AM
Şahsen beni foruma döndüren bountydir kendileri. Uzun zamandır foruma adımımı atmamıştım spammerlar yüzünden ve bilgi çöplüğü yüzünden bu bounty kaliteli içerik sunma zorunluluğu getirdiği için yararlı bilgiler toplamaya devam edilecektir forumda. Ödemeler çok çok yüksek değil ideal ancak en azından ödeme var dimi buna da şükür
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
October 02, 2019, 01:13:36 AM
risk alıp girsek mi, lokal kabul ediliyormuş, nedese yobit e karşı ciddi bir tepki var forumda, uzun süredir scam söylentileri var, ama hangi borsa için yokki, bence gereksiz bir tepki var yobite karşı.

Binance'yi incelesen Yobit'ten on kat daha beter kripto paralar listeledi. Bittrex, Poloniex'te onlarca kullanıcının parası aylarca hapsoldu ama suçlu kim? Yobit ve Livecoin çünkü onlar Rus borsası. Bu arada negatif trustun olduğu için katılamayabilirsin. Katılsan dahi yahoo yasaklıyor diye biliyorum.

zaten çok bir beklentim yok, neg trusutan dolayı çizerse de çok dert etmem, ama lauda uzun süredir dt de değil, direkt neg trust gözükmüyor. yahoo nun takdirine kaldı artık. yakında belli olur ban listesinde adımı görürsem bırakırım.
sr. member
Activity: 364
October 01, 2019, 08:11:54 PM
Aslında dikkat etmeye gerek olmayan bounty, spam yapmak zaten genel olarak forumda yazılı olmayan bir kural olması gerekiyor  Grin İmza kampanyalarının etkisini yitirmesiyle birlikte forum ölüyordu yavaş yavaş. Acaba yobit theymos ile mi anlaştı yoksa forumun canlanmaya hiç niyeti yoktu
sr. member
Activity: 518
October 01, 2019, 05:50:36 PM
Burada çok fazla full member ve member arkadaşlar var kendini kripto alanında geliştirmiş ancak forumda merit sistemi yüzünden rank olarak ilerleyemeyen onlara çok fazla hak veriyorum gerçekten. Bu tarz bountyler çıktığında katılım sağlayamıyorlar. Her şeyde olduğu gibi eskiler kaymağını yiyor. Sorry guys  Grin
sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
October 01, 2019, 04:11:09 PM
hep babayiğitlere çıkıyor kampanyalar projeler kazançlar, mantık hep kazanan daha fazla kazansın Smiley ya member full member vs de olsaydı ne olurdu sanki bizde kaşıkla alırdık Smiley

İnan bu konuda çok haklısın. Aslında ödül sistemi aynı kalıp belli post sayısı getirselerdi max20 gibi. member full herkes girseydi. Gerçi o zamanda bitcointalk da cryptotalk adını öyle bir geçerdi. her taraf yeşil yeşil Smiley yine de iyi kazançlar arkadaşlar.
hero member
Activity: 938
Merit: 501
October 01, 2019, 02:12:54 PM
Şu anda bu kampanyanın yönetimini ve postların denetlenmesi ile Yahoo ilgileniyor diye içim çok rahat, daha önce de onun yönettiği bir imza kampanyasına katılmıştım, gerçekten profesyonel iş yapıyor. Globalde üyeliklerimizin adını tek tek deşifre etmeleri hoş değil ama spam yapmadıkça sorun yaşamayız..

member
Activity: 462
Merit: 14
October 01, 2019, 02:05:22 PM
hep babayiğitlere çıkıyor kampanyalar projeler kazançlar, mantık hep kazanan daha fazla kazansın Smiley ya member full member vs de olsaydı ne olurdu sanki bizde kaşıkla alırdık Smiley
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
October 01, 2019, 01:33:47 PM
bence bulaşmayın, yaho maho ayağına gene dinlemez bunlar, kafanızda sürekli kalır bu imza kalır acaba ne oldu diye.  geçen zamanlardaki olay zaten uyarı amaçlıydı 14 gün kilitlediler imzaları, sonradan tekrar yobitten yemeyin üst üste
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
October 01, 2019, 12:51:59 PM
Sonuçta kampanyayı Yobit yapıyor ve illa ki Türkiyeden community managerları vardır o da kontrol ediyor olabilir. İngilizceniz gerçekten iyi değilse globale gidip ilerleyen zamanlarda yahoonun kampanyalarıdan kara listeye girmeyin derim. Sonuçta kaliteli kampanyaları genelde yahoo alıyor
sr. member
Activity: 868
Merit: 265
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
October 01, 2019, 12:44:07 PM
Mantık şu şekil arkadaşlar: (bence)
- seri bir şekilde post girmeyin.  
- tek satırlık post kasmayın. Herhangi bir kelime ve limiti var mı bilmiyorum.
- bunlar Türkçeyi anlamaz taktik maktik yok bam bam diye düşünmeyin.
- yabancı dilinize çok güvenmiyorsanız local dışına çıkmayın.
- localde de shitpost yazarım takılırım demeyin. Şikayet eden de olur, takip eden yöneticiler de bir şekilde anlar.
- aynı başlığa sürekli post yazmayın. Şayet birisiyle fikir alışverişi yapmıyorsanız ya da yeni bir bilgi eklemiyorsaniz.
- bir de bence merit alma olayına bakacaklar. Adam haftada 100 post yazmış, ama aldığı merit 0. İleride böyle bir şeyler araya sokabilirler.
- en önemlisi imzadan önce haftada 10 post yazan birisiyseniz, bir anda bunu 100e çıkarırsanız dikkat çeker.

Hesabiniz gitmez sanırım ama Yahoo gibi yöneticiler sizi kara listeye alır. Dikkatli olun.

Öyle bir yazmışsın ki arkadaş iyi ki biz katılamıyoruz dedim yani Smiley
Bu kadar madde sayılır mı Smiley 4 bir yanı düşmanlarla çevrili bir kampanya gibi.
Her şey tamam da merit alma konusu o kadar kolay değil. Bazen 100 postta atsan merit alamayabiliyorsun. Çok cimri forum bu konuda artık
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
October 01, 2019, 12:39:12 PM
Mantık şu şekil arkadaşlar: (bence)
- seri bir şekilde post girmeyin.  
- tek satırlık post kasmayın. Herhangi bir kelime ve limiti var mı bilmiyorum.
- bunlar Türkçeyi anlamaz taktik maktik yok bam bam diye düşünmeyin.
- yabancı dilinize çok güvenmiyorsanız local dışına çıkmayın.
- localde de shitpost yazarım takılırım demeyin. Şikayet eden de olur, takip eden yöneticiler de bir şekilde anlar.
- aynı başlığa sürekli post yazmayın. Şayet birisiyle fikir alışverişi yapmıyorsanız ya da yeni bir bilgi eklemiyorsaniz.
- bir de bence merit alma olayına bakacaklar. Adam haftada 100 post yazmış, ama aldığı merit 0. İleride böyle bir şeyler araya sokabilirler.
- en önemlisi imzadan önce haftada 10 post yazan birisiyseniz, bir anda bunu 100e çıkarırsanız dikkat çeker.

Hesabiniz gitmez sanırım ama Yahoo gibi yöneticiler sizi kara listeye alır. Dikkatli olun.
Pages:
Jump to: