Artık lokal postlarda kabul edilmeye başlandığına göre artık bu kampanya çokta sürdürülebilir olamaz gibime geliyor. abi Bu adamlar bu kadar insana bu ödemeleri nasıl devamlı yapacaklar ki ? en baba çok sağlam 1 ay reklam yaptıracaklar 2.ay fos olacak gibime geliyor.ya ücretler düşecek yada komple kampanyayı sonlandıracaklar.hepsi bir yana şu cryptotalk forumununda reklamını iyi yaptılar.Yarın öyle bir ayar getrecekler ki o forumda post atmak buradaki kampanyadan daha çok kazandıracak.bir çok kişide sanıyorum ki o foruma kaçacak.Özellikle yeni üyeler.
Ödemeler konusu ne olacak hep birlikte göreceğiz. Yobit bu konuda hep ısrarcı oldu. Belki limit getirebilir, günlük post sayısını azaltabilir veya ödeme rakamını düşürebilir. Ama bence post başına ödenen rakamı düşürmeyeceklerdir. Çünkü bu katılımcıları diğer kampanyalara kaçırır. Belki günlük mesaj sınırını 5-10 civarına çekebilirler bir süre sonra.
Yobit'in burada stratejik bir hatası olabilir. Exchange her zaman insanların ihtiyaç duyabileceği bir ortam. Ama forum için Bitcointalk'a rakip olamayacakları çok açık. Bu şekilde para vaat ederek açılan çok forum oldu. Daha iyisi olacak vs. vs... En iyileri bile, iyi birer yedek olmaktan öte geçemedi. Bitcointalk hep ilk 11'de ve performansı hep yüksek. Akıllı bir teknik adam bu koşullarda hiç bir zaman çıkarmaz oyundan
BTC ödesi vaat edenler, kendi tokeninin sunanlar, çok iyi bounty'leri listelemeyi vaat edenler falan... Geçiniz efem bunları. Bitcointalk'ı geçebilecek forum yok şu anda. Bu forum öyle sıradan bir forum değil. Sadece satoshi'nin buralarda dolanmış olması bile artı yazar tahtaya. Ben olsam imzayı yobit olacak şekilde güncellerim. Boşa kürek çekmek olur. Bu forumda imajını düzeltmesi daha iyi bir seçenek olurdu, forum geliştirmek yerine.
Söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum dostum
Bitcointalk ruhu çok başka.Yeni üyeler pek bilmez ama eskiden buralarda o buram buram öğrenme duygusunu hissederdiniz.Yani ben ilk bu foruma geldiğimde baya mutlu olmuştum.Çoğu forumda içeriği ile alakalı bu kadar ayrıntılı türkçe kaynak bulamazsınız.Birde o satoshinin,hall finney reisin konuşmaları,btcleriyle Pizza alan adam,fparayı bulup ferrari alan adam
Tam bir tarih ansiklopedisi gibi. Bu foruma bu alanda rakip olabilecek başka bir forum çıkmaz.
Size özel not.
Bu arada personel mesajı girmemişsiniz hocam.Bir sıkıntı olmasın.