Pages:
Author

Topic: Yobit imza kampanyası geri döndü!!! - page 15. (Read 3791 times)

sr. member
Activity: 448
Merit: 250
October 01, 2019, 12:31:07 PM
Yobit 2015te yapmıştı sanırım ilk signature bountysini forum kullanıcılarına son zamanlarda para kazandıran-kazandıracak tek bounty diyebiliriz. Multicileri ayıklaması hakkında yahooya güveniyorum ben şahsen kendisi buraların eski kurtlarından. Ayrıca local postların da atılabileceğini duydum ama kesin bir bilgisi olan var mı aramızda?

Evet hocam kesin bilgi.Bunun yanında zaten bir sürü insan şuan kampanyadan banlanmış durumda. https://bitcointalksearch.org/topic/list-of-banned-participants-in-the-cryptotalk-campaign-5188200 buradan kontrol edebilirsiniz.Kampanyadan banlanan arkadaşlara baktım çoğu saçma sapan ard arda kısa spam mesajlar atmış.Kimiside member olduğu halde kampanyaya girmiş Cheesy En çokta negatif trust alan üyeler  atılmış kampanyadan.

Yok artık sadece kampanya dışı bırakılanlar 100 kişiye yaklaşmış. Kaç kişi aktif sayısını tam olarak bilmek çok zor herhalde Smiley Bütün SR, Hero ve Leg hesaplar uyanıyor sanırım teker, teker.
Aslında bunun uyanmakla alakası yok forumda artık airdropcular ve türk coin haber sitelerinin PR'ları dışında başka bir şey göremiyorsunuz. E bountyler desen 5 kuruş para vermiyorlar, böyle kampanyalar gördükçe girip bakmak gerekiyor. Ben eminim bu kampanya uzun sürerse forum 2 ay içinde 2 yıl önceki kalitesine yaklaşacaktır.
hero member
Activity: 1918
Merit: 795
October 01, 2019, 12:22:05 PM
Yobit 2015te yapmıştı sanırım ilk signature bountysini forum kullanıcılarına son zamanlarda para kazandıran-kazandıracak tek bounty diyebiliriz. Multicileri ayıklaması hakkında yahooya güveniyorum ben şahsen kendisi buraların eski kurtlarından. Ayrıca local postların da atılabileceğini duydum ama kesin bir bilgisi olan var mı aramızda?

Evet hocam kesin bilgi.Bunun yanında zaten bir sürü insan şuan kampanyadan banlanmış durumda. https://bitcointalksearch.org/topic/list-of-banned-participants-in-the-cryptotalk-campaign-5188200 buradan kontrol edebilirsiniz.Kampanyadan banlanan arkadaşlara baktım çoğu saçma sapan ard arda kısa spam mesajlar atmış.Kimiside member olduğu halde kampanyaya girmiş Cheesy En çokta negatif trust alan üyeler  atılmış kampanyadan.

Member ve full member kabul etmediği halde imzayı nereye koydu bu elemanlar anlamış değilim. Full member in forumda ki imza yerinin genişliği belli. Nasıl sığdırmışlar? Full kabul etseydi yine  de düşünürdüm katilmak için. Hesabı komple kaybetmekte var işin ucunda.

Sığdırması önemli değil yobit sistemini kandırmaya çalışmışlar ama olmamış. Yobit UID üzerinden çalışıyor yani oraya koyduğunuz UID numarasını siteye giriyorsunuz sistem otomatik olarak imza, üyelik seviyesi, kampanyaya giriş zamanındaki post sayısı vs. bunları kontrol ediyor. Bu arada hesabı komple kaybedeceğiniz bir konu yok. normalde spam yapmayan biriyseniz ve forumu aktif olarak kullanıyorsanız neden banlanasınız? dakikada 15 adet mesaj atarsanız elbette banlanırsınız ama zaten forumu düzgün kullanan kişiler için ban korkusunun olmaması lazım. Ben lokal bölüm kabul etmiyor diye daha önceden çıkmıştım şimdi yeniden girdim.. şimdilik gayet güzel gidiyor bakalım.
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
October 01, 2019, 12:18:18 PM

Yok artık sadece kampanya dışı bırakılanlar 100 kişiye yaklaşmış. Kaç kişi aktif sayısını tam olarak bilmek çok zor herhalde Smiley Bütün SR, Hero ve Leg hesaplar uyanıyor sanırım teker, teker.
full member
Activity: 980
Merit: 207
October 01, 2019, 11:57:31 AM

Member ve full member kabul etmediği halde imzayı nereye koydu bu elemanlar anlamış değilim. Full member in forumda ki imza yerinin genişliği belli. Nasıl sığdırmışlar? Full kabul etseydi yine  de düşünürdüm katilmak için. Hesabı komple kaybetmekte var işin ucunda.
sr. member
Activity: 409
October 01, 2019, 11:52:54 AM

sr. member
Activity: 448
October 01, 2019, 11:43:07 AM
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
October 01, 2019, 10:48:16 AM

Vispilio hocam yeni imzanız hayırlı olsun. Önceki imzanız da epey ilgi çekici idi. Sanki +18 havası estiriyordu. 😄
Görünce imzayı şimdilerde adı bile ortalıkta olmayan sexcoin geliyordu  aklıma 😀

hahahah teşekkürler, bir önceki imza zaten IEO yapmış ve listelenmiş bir token'a ait olduğu için katılmaktan kendimi alamadım  Grin,

fakat spekülasyonlara mahal vermemek adına biter bitmez bıraktım o imzayı Smiley, erotika projeleri içinde yine en iddialısı diyebilirim RachelX...
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
October 01, 2019, 10:45:54 AM
Forumun 1 numaralı kampanya yöneticisi kabul edilen yahoo işi devraldıktan sonra bence güvenli bir kampanya haline dönüştü,

sıkı bir denetim var doğrudur, ama spam'e, burst posting'e kaçmadan değerli mesajlar yazarsanız önemli kazanç vaad eden bir kampanya,

en azından bu sefer bütün katılımcıların mimlenmesi gibi bir durumun söz konusu olmayacağını düşünüyorum.

Vispilio hocam yeni imzanız hayırlı olsun. Önceki imzanız da epey ilgi çekici idi. Sanki +18 havası estiriyordu. 😄
Görünce imzayı şimdilerde adı bile ortalıkta olmayan sexcoin geliyordu  aklıma 😀
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
October 01, 2019, 10:40:40 AM
Forumun 1 numaralı kampanya yöneticisi kabul edilen yahoo işi devraldıktan sonra bence güvenli bir kampanya haline dönüştü,

sıkı bir denetim var doğrudur, ama spam'e, burst posting'e kaçmadan değerli mesajlar yazarsanız önemli kazanç vaad eden bir kampanya,

en azından bu sefer bütün katılımcıların mimlenmesi gibi bir durumun söz konusu olmayacağını düşünüyorum.
sr. member
Activity: 409
October 01, 2019, 10:37:20 AM
Yobit borsasını çok uzun zaman önce kullanmıştım.Şuan var mı bilmiyorum ama o zamanlar dice vardı Smiley Bir kripto para borsasında bu tür bir şeyi gördüğümde biraz şaşırmıştım ve ürkmüştüm doğrusu Smiley Ama sonra alıştık.Herkes yobite karşı biraz önyargılı davranıyor ama Piyasaya bakarsak sapa sağlam ayakta kalan ender borsalardan biri yobit.Şu zamanda bile böyle bir ödeme yapabilecek kadar gücü var.
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
October 01, 2019, 08:24:41 AM
risk alıp girsek mi, lokal kabul ediliyormuş, nedese yobit e karşı ciddi bir tepki var forumda, uzun süredir scam söylentileri var, ama hangi borsa için yokki, bence gereksiz bir tepki var yobite karşı.

Binance'yi incelesen Yobit'ten on kat daha beter kripto paralar listeledi. Bittrex, Poloniex'te onlarca kullanıcının parası aylarca hapsoldu ama suçlu kim? Yobit ve Livecoin çünkü onlar Rus borsası. Bu arada negatif trustun olduğu için katılamayabilirsin. Katılsan dahi yahoo yasaklıyor diye biliyorum.

Bende Yobit kullandım. Fakat hiç bir sorun yaşamadım. İnsanların gerçekten tepkisi buna olabilir mi? Yani biz bitcoin ve kriptolarla bu ulusal muhabbetlerden kurtulmaya gerçekten başlamadık mı? Amacımız insanoğlunun geleceği, merkeziyetsizleşmesi değil miydi? Bu ortamda eğer milliyetçilik duygusu ağır basacaksa mevcut USD eksenli durumdan ne farkımız olacak? Sadece Rus diye, ABD'li diye karşı çıkarak ayak sürürsek doğruya gidemeyiz. Ben mevcutta katılımcısı olduğum kampanyayı terk etmeyi düşünmüyorum ama katılan herkese de saygı duyuyorum.
legendary
Activity: 1456
Merit: 1005
October 01, 2019, 07:11:39 AM
risk alıp girsek mi, lokal kabul ediliyormuş, nedese yobit e karşı ciddi bir tepki var forumda, uzun süredir scam söylentileri var, ama hangi borsa için yokki, bence gereksiz bir tepki var yobite karşı.

Binance'yi incelesen Yobit'ten on kat daha beter kripto paralar listeledi. Bittrex, Poloniex'te onlarca kullanıcının parası aylarca hapsoldu ama suçlu kim? Yobit ve Livecoin çünkü onlar Rus borsası. Bu arada negatif trustun olduğu için katılamayabilirsin. Katılsan dahi yahoo yasaklıyor diye biliyorum.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
October 01, 2019, 06:54:42 AM
sr. member
Activity: 1134
Merit: 342
October 01, 2019, 03:46:53 AM

Size özel not.
Bu arada personel mesajı girmemişsiniz hocam.Bir sıkıntı olmasın.

Yahu onu ekleyesim yok hiç Smiley Şimdiye kadar geldi ödemeler ama bilemedim ki napsak Smiley
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
October 01, 2019, 03:03:56 AM
Artık lokal postlarda kabul edilmeye başlandığına göre artık bu kampanya  çokta sürdürülebilir olamaz gibime geliyor. abi Bu adamlar bu kadar insana bu ödemeleri nasıl devamlı yapacaklar ki ? en baba çok sağlam 1 ay reklam yaptıracaklar 2.ay fos olacak gibime geliyor.ya ücretler düşecek yada komple kampanyayı sonlandıracaklar.hepsi bir yana şu cryptotalk forumununda reklamını iyi yaptılar.Yarın öyle bir ayar getrecekler ki o forumda post atmak buradaki kampanyadan daha çok kazandıracak.bir çok kişide sanıyorum ki o foruma kaçacak.Özellikle yeni üyeler.

Ödemeler konusu ne olacak hep birlikte göreceğiz. Yobit bu konuda hep ısrarcı oldu. Belki limit getirebilir, günlük post sayısını azaltabilir veya ödeme rakamını düşürebilir. Ama bence post başına ödenen rakamı düşürmeyeceklerdir. Çünkü bu katılımcıları diğer kampanyalara kaçırır. Belki günlük mesaj sınırını 5-10 civarına çekebilirler bir süre sonra.

Yobit'in burada stratejik bir hatası olabilir. Exchange her zaman insanların ihtiyaç duyabileceği bir ortam. Ama forum için Bitcointalk'a rakip olamayacakları çok açık. Bu şekilde para vaat ederek açılan çok forum oldu. Daha iyisi olacak vs. vs... En iyileri bile, iyi birer yedek olmaktan öte geçemedi. Bitcointalk hep ilk 11'de ve performansı hep yüksek. Akıllı bir teknik adam bu koşullarda hiç bir zaman çıkarmaz oyundan Wink BTC ödesi vaat edenler, kendi tokeninin sunanlar, çok iyi bounty'leri listelemeyi vaat edenler falan... Geçiniz efem bunları. Bitcointalk'ı geçebilecek forum yok şu anda. Bu forum öyle sıradan bir forum değil. Sadece satoshi'nin buralarda dolanmış olması bile artı yazar tahtaya. Ben olsam imzayı yobit olacak şekilde güncellerim. Boşa kürek çekmek olur. Bu forumda imajını düzeltmesi daha iyi bir seçenek olurdu, forum geliştirmek yerine.

Söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum dostum Smiley Bitcointalk ruhu çok başka.Yeni üyeler pek bilmez ama  eskiden buralarda o buram buram öğrenme duygusunu hissederdiniz.Yani ben ilk bu foruma geldiğimde baya mutlu olmuştum.Çoğu forumda içeriği ile alakalı bu kadar ayrıntılı türkçe kaynak bulamazsınız.Birde o satoshinin,hall finney reisin konuşmaları,btcleriyle Pizza alan adam,fparayı bulup ferrari alan adam Cheesy Tam bir tarih ansiklopedisi gibi. Bu foruma bu alanda rakip olabilecek başka bir forum çıkmaz.

Size özel not.
Bu arada personel mesajı girmemişsiniz hocam.Bir sıkıntı olmasın.
sr. member
Activity: 1134
Merit: 342
October 01, 2019, 01:06:00 AM
Artık lokal postlarda kabul edilmeye başlandığına göre artık bu kampanya  çokta sürdürülebilir olamaz gibime geliyor. abi Bu adamlar bu kadar insana bu ödemeleri nasıl devamlı yapacaklar ki ? en baba çok sağlam 1 ay reklam yaptıracaklar 2.ay fos olacak gibime geliyor.ya ücretler düşecek yada komple kampanyayı sonlandıracaklar.hepsi bir yana şu cryptotalk forumununda reklamını iyi yaptılar.Yarın öyle bir ayar getrecekler ki o forumda post atmak buradaki kampanyadan daha çok kazandıracak.bir çok kişide sanıyorum ki o foruma kaçacak.Özellikle yeni üyeler.

Ödemeler konusu ne olacak hep birlikte göreceğiz. Yobit bu konuda hep ısrarcı oldu. Belki limit getirebilir, günlük post sayısını azaltabilir veya ödeme rakamını düşürebilir. Ama bence post başına ödenen rakamı düşürmeyeceklerdir. Çünkü bu katılımcıları diğer kampanyalara kaçırır. Belki günlük mesaj sınırını 5-10 civarına çekebilirler bir süre sonra.

Yobit'in burada stratejik bir hatası olabilir. Exchange her zaman insanların ihtiyaç duyabileceği bir ortam. Ama forum için Bitcointalk'a rakip olamayacakları çok açık. Bu şekilde para vaat ederek açılan çok forum oldu. Daha iyisi olacak vs. vs... En iyileri bile, iyi birer yedek olmaktan öte geçemedi. Bitcointalk hep ilk 11'de ve performansı hep yüksek. Akıllı bir teknik adam bu koşullarda hiç bir zaman çıkarmaz oyundan Wink BTC ödesi vaat edenler, kendi tokeninin sunanlar, çok iyi bounty'leri listelemeyi vaat edenler falan... Geçiniz efem bunları. Bitcointalk'ı geçebilecek forum yok şu anda. Bu forum öyle sıradan bir forum değil. Sadece satoshi'nin buralarda dolanmış olması bile artı yazar tahtaya. Ben olsam imzayı yobit olacak şekilde güncellerim. Boşa kürek çekmek olur. Bu forumda imajını düzeltmesi daha iyi bir seçenek olurdu, forum geliştirmek yerine.
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
September 30, 2019, 04:33:35 PM
Artık lokal postlarda kabul edilmeye başlandığına göre artık bu kampanya  çokta sürdürülebilir olamaz gibime geliyor. abi Bu adamlar bu kadar insana bu ödemeleri nasıl devamlı yapacaklar ki ? en baba çok sağlam 1 ay reklam yaptıracaklar 2.ay fos olacak gibime geliyor.ya ücretler düşecek yada komple kampanyayı sonlandıracaklar.hepsi bir yana şu cryptotalk forumununda reklamını iyi yaptılar.Yarın öyle bir ayar getrecekler ki o forumda post atmak buradaki kampanyadan daha çok kazandıracak.bir çok kişide sanıyorum ki o foruma kaçacak.Özellikle yeni üyeler.
sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
September 30, 2019, 04:13:56 PM
Yobit imza kampanyası için istediğiniz rütbede (legendary dışında) ve istediğiniz sayıda hesap tedarik edebilirim. Satın alabilir ya da pay şeklinde kiralayabilirsiniz, forumu spam ile kirleteceğini düşündüğüm kişilerle ticaret yapmama hakkı bende saklı. Düzeni bozmadan ilerleyebilecek kişiler PM. Ana hesabınızla yazarsanız daha iyi olur.

Türkçe mesajlar kabul edildiğine göre satış dönemim başlamıştır. kira dönemi sonlanmıştır.

Yobit imza kampanyasından 2 haftada kazanacağınız ücreti bana göndererek senior hesap sahibi olabilirsiniz.

Tekil, Senior 0,033 BTC
Çoğul, Senior 0.03 BTC

Hesaplar Orhun Yazıtları'ndan itibaren benim tarafımdan kullanılmıştır. Autoban'dan sağ çıkmıştır, sağlamdır, plagiarism yoktur, eski sahibi kullanmamaktadır çünkü bana satmıştır ya da direkt eski sahibi benimdir. Kısacası, piyasadaki en sağlam hesaplardır. Her biri için ayrı Ethereum ve Bitcoin adresi kullanılmış olup hesaplar arasında bağlantı bulmak mümkün değildir. Ticari etiğe sahip olmayanlar, vaktimi alacaklar mümkünse mesaj atmasınlar.

Sendeki ticari zekaya hayranım valla Smiley ağa sata sata bitiremedin bu hesapları valla...

Bu kadar çok hesabı idare etmek için ne yaptın 7/24 hiç mi uyumadın? hiç mi sıçmadın? hiç mi masturbasyon yapmadın?  Azmin valla fenaymış....

"Orhun Yazıtlarından itibaren benim Smiley " Efsanesin...
legendary
Activity: 1456
Merit: 1005
September 30, 2019, 04:06:41 PM
Yobit imza kampanyası için istediğiniz rütbede (legendary dışında) ve istediğiniz sayıda hesap tedarik edebilirim. Satın alabilir ya da pay şeklinde kiralayabilirsiniz, forumu spam ile kirleteceğini düşündüğüm kişilerle ticaret yapmama hakkı bende saklı. Düzeni bozmadan ilerleyebilecek kişiler PM. Ana hesabınızla yazarsanız daha iyi olur.

Türkçe mesajlar kabul edildiğine göre satış dönemim başlamıştır. kira dönemi sonlanmıştır.

Yobit imza kampanyasından 2 haftada kazanacağınız ücreti bana göndererek senior hesap sahibi olabilirsiniz.

Tekil, Senior 0,033 BTC
Çoğul, Senior 0.03 BTC

Hesaplar Orhun Yazıtları'ndan itibaren benim tarafımdan kullanılmıştır. Autoban'dan sağ çıkmıştır, sağlamdır, plagiarism yoktur, eski sahibi kullanmamaktadır çünkü bana satmıştır ya da direkt eski sahibi benimdir. Kısacası, piyasadaki en sağlam hesaplardır. Her biri için ayrı Ethereum ve Bitcoin adresi kullanılmış olup hesaplar arasında bağlantı bulmak mümkün değildir. Ticari etiğe sahip olmayanlar, vaktimi alacaklar mümkünse mesaj atmasınlar.
full member
Activity: 980
Merit: 207
September 30, 2019, 02:55:06 PM
Update: msgs in local forums are also counted from now

Yobit bir güncelleme yaptı arkadaşlar. Local bölümlerde sayılacakmış artık. Haydi hayırlısı olsun. Yalnız peşin peşin söyleyeyim, attığınız postlar manager olarak atanan Yahoo tarafından inceleniyor. Yani boş post atanlar sıkıntı yaşayabilir. Bu nedenle dikkatli olmakta fayda var. Boş ve gereksiz post atıp kendinizi attırmayın. Ve bir olay daha Yahoo eğer sizi bir kampanyada atarsa, bir daha onun yönettiği hiç bir imzaya almıyor.

En azından local bölümü de şenlendirecek bence. Aklında soru olan varsa local de başlık açıp sorsun rütbesi iyi olup bilgisi olan detayına varıncaya kadar anlatır artık 😄
Pages:
Jump to: