Pages:
Author

Topic: Yobit imza kampanyası geri döndü!!! - page 11. (Read 3791 times)

sr. member
Activity: 560
Merit: 250
October 08, 2019, 07:07:04 PM
Tabii ki de gelir kapısı olamaz ama ilerleyen zamanlarda gelir kapısı olabileceğe benziyor özellikle sr member üstleri için çünkü yobitin başlattığı kampanya meyvelerini toplamaya başladı artık projeler btc eth gibi coinlerle ödeme yapmaya yönelecekler gibi duruyor. Kaliteli postlar atıp adımızı kirletmemeye bakmak lazım
Sadece projelerin değil forumun da daha kaliteli bir yer olması için buna teşvik etmesi lazım. Geçen yobit imzasında bildiğin milletin elini kolunu bağladılar. Forumda değişim rüzgarları esiyor zaten. Bundan 6 7 ay öncesine kadar türküz demeye korkar olmuştuk
sr. member
Activity: 1106
Merit: 273
October 08, 2019, 06:54:15 PM
Hocam böyle anlatılınca sanki gelir kapısı gibi duruyor. Bu kampanya bugün var yarın ne olacağı belli olmaz. Çok da şeyetmeyelim bence. Nazar değmesin.
Bende hiç 20 post atamadım sanırım atamam da bu gidişle hiç. Tabiki laf olsun diye post atmaya kalkarsak ben günde 50 tane de atarım ama hem doğru bir şey değil, hemde banın kralını çakarlar.
Tabii ki de gelir kapısı olamaz ama ilerleyen zamanlarda gelir kapısı olabileceğe benziyor özellikle sr member üstleri için çünkü yobitin başlattığı kampanya meyvelerini toplamaya başladı artık projeler btc eth gibi coinlerle ödeme yapmaya yönelecekler gibi duruyor. Kaliteli postlar atıp adımızı kirletmemeye bakmak lazım

umarım öyle olur. çünkü projelerden shit token almaktan bıktı, çoğu patladı. btc veya eth olarak ödeme yapmak çok daha mantıklı. bounty managerlerin sayıyı az  tutup sadece full,sr ve üstü gibi bi kıstas belirleyip bunlar arasında imza kampanyası düzenlemesi mantıklı. hem bu şekilde diğer jr, member üyeler de biraz hırslanıp kaliteli post atmaya başlarlar  full ve sr olabilmek için. bu şekilde bence iki taraf da mutlu olur hem kaliteli içerikler üretilmeye başlanır, hem de kullanıcılar ya da bounty hunterlar ödüllerinin karşılığını alır az da olsa.
sr. member
Activity: 746
Merit: 251
October 08, 2019, 02:40:36 PM
Hocam böyle anlatılınca sanki gelir kapısı gibi duruyor. Bu kampanya bugün var yarın ne olacağı belli olmaz. Çok da şeyetmeyelim bence. Nazar değmesin.
Bende hiç 20 post atamadım sanırım atamam da bu gidişle hiç. Tabiki laf olsun diye post atmaya kalkarsak ben günde 50 tane de atarım ama hem doğru bir şey değil, hemde banın kralını çakarlar.
sr. member
Activity: 1134
Merit: 342
October 08, 2019, 02:36:44 PM
Aabi o zaman günde 300 dolar mı yapıyor ben mi yanlış hesaplıyorum Huh
Laayyn zaten her dakka burdayım Cheesy
Başvurular nereye yapılıyor, alım devam ediyor mu, girmemi tavsiye eder misiniz? Alın size 15 dolarlık question  Smiley

hahahah, Senior Member mesaj başı 1.2 USD falan yapıyor (BTC'ye yuvarlak 10k USD dersek),
çok çalışıp günde max. 20 msj atarsan, 24 USD / day, fena diil  Wink.

Başvurular direkt Yobit'in sitesinden yapılıyor, imzayı taktıktan sonra Profile ID'ni https://yobit.net/en/signature/ adresinde ilgili bölüme yazarak katılabilirsin Profile ID profilin numaralı kısmı.

Değerli ve özgün mesajlarla foruma büyük renk katan biri olduğun için, sana yakışır bu kampanya Wolwoo
Tabii ki de iyi para değil günde 140 tlye geliyor aylık hesaplarsanız 4200 tl 2 tane asgari ücret demek neredeyse evet kolay bir iş değil ama asgari ücretlere ne meslekler var kendilerini yırtıp para kazanıyorlar. Bence mükemmel bir kampanya biraz da krizi fırsata çevirmek gibi oluyor

copper member
Activity: 1358
Merit: 523
October 08, 2019, 01:05:14 PM

Her taraf cyan renk, benim pembe araya kontrast atıyorum  Cheesy
Şaka bir yana galiba post başı ödeme iyi
İlk sayfada yazan miktar doğru mu, değişti mi? 0.00012-16-20 btc mi veriliyor
Benim imzayı haftalardır taşıyorum ne gelecek belirsiz  Undecided

Oranlar doğru zaten attığınız mesajın ödemesi hemen aynı gün içinde Yobit hesabınıza yansıyor, yani Yobit bu sefer gerçekten profesyonel çalışıyor,

yalnız bazı arkadaşlar tamamen geçmişte kalmış tedavülden kalkmış meseleleri sanki güncel bir olaymış gibi anlatıp mesajlar atmaya başlamış Smiley bunu global forumda yakalasalar anında kampanyadan uzaklaştırırlar o yüzden Yobitçilere biraz özen göstermelerini tavsiye edeceğim,

günde 15-20 tane değerli mesaj atmak gerçekten meşakkatli bir iş, bu max. kotayı her zaman tutturamamak doğal olur...

Ben bütün gün işte bilgisayar başındayım artı evde biraz pubg biraz bura şeklinde takılıyorum yinede 20 post atamadım 1 günde. Artı arka arkaya post atmama konusundada ben uyarayım herkesi burstposting kotmuşlar adını herhalde onlarıda banlıyor. postlar arasında zaman olması gerekiyor. Adam girmiş 3 dk bir post atmış direk çıkarılıyor artı banda yiyebilirsiniz.
sr. member
Activity: 746
Merit: 251
October 08, 2019, 12:37:31 PM
Başvurular nereye yapılıyor, alım devam ediyor mu, girmemi tavsiye eder misiniz? Alın size 15 dolarlık question  Smiley

hahahah, Senior Member mesaj başı 1.2 USD falan yapıyor (BTC'ye yuvarlak 10k USD dersek),

Başvurular direkt Yobit'in sitesinden yapılıyor, imzayı taktıktan sonra Profile ID'ni https://yobit.net/en/signature/ adresinde ilgili bölüme yazarak katılabilirsin Profile ID profilin numaralı kısmı.

Değerli ve özgün mesajlarla foruma büyük renk katan biri olduğun için, sana yakışır bu kampanya Wolwoo
Tabii ki de iyi para değil günde 140 tlye geliyor aylık hesaplarsanız 4200 tl 2 tane asgari ücret demek neredeyse evet kolay bir iş değil ama asgari ücretlere ne meslekler var kendilerini yırtıp para kazanıyorlar. Bence mükemmel bir kampanya biraz da krizi fırsata çevirmek gibi oluyor
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
October 08, 2019, 12:19:07 PM

Hee bir sıfır fazla hesaplamışım😂 ama yine de gerçekten iyiymiş üstelik Cash 💵 para
Neyse şu an mobilden giriyorum. Öteki kampanya da baya ilerledi, zaten bende şans yok, girip size de bulaştırmayayım bahtsızlığımı😉
Güzel iltifatlar ve verdiğin bilgiler için teşekkür ederim 🙂
legendary
Merit: 1657
October 08, 2019, 12:06:15 PM

legendary
October 08, 2019, 12:00:45 PM
Başvurular nereye yapılıyor, alım devam ediyor mu, girmemi tavsiye eder misiniz? Alın size 15 dolarlık question  Smiley
legendary
Merit: 1657
October 08, 2019, 11:35:34 AM

Her taraf cyan renk, benim pembe araya kontrast atıyorum  Cheesy
Benim imzayı haftalardır taşıyorum ne gelecek belirsiz  Undecided

Oranlar doğru zaten attığınız mesajın ödemesi hemen aynı gün içinde Yobit hesabınıza yansıyor, yani Yobit bu sefer gerçekten profesyonel çalışıyor,

yalnız bazı arkadaşlar tamamen geçmişte kalmış tedavülden kalkmış meseleleri sanki güncel bir olaymış gibi anlatıp mesajlar atmaya başlamış Smiley bunu global forumda yakalasalar anında kampanyadan uzaklaştırırlar o yüzden Yobitçilere biraz özen göstermelerini tavsiye edeceğim,

günde 15-20 tane değerli mesaj atmak gerçekten meşakkatli bir iş, bu max. kotayı her zaman tutturamamak doğal olur...
legendary
October 08, 2019, 10:53:25 AM
Forumu canlandırdığı kesin. Bütün konular aynı renge bütünmüş.
Her taraf cyan renk, benim pembe araya kontrast atıyorum  Cheesy
Benim imzayı haftalardır taşıyorum ne gelecek belirsiz  Undecided
member
Activity: 168
Merit: 10
October 08, 2019, 10:03:44 AM
Forumu canlandırdığı kesin. Bütün konular aynı renge bütünmüş.
sr. member
Activity: 560
October 07, 2019, 06:08:18 PM
cryptotalkta ne kadar verecekler ki post başı ödeme hiç girip araştırmadım varsa bilen yeşillendirsin lütfen beni. Bir de şu var acaba sadece promosyon amaçlı mı yani ilk zamanlar mı vercek yoksa forumun vizyonu mu o şekilde?
Ben ufak bir göz attım ama verilecek post başı ücret hakkında bir bilgi bulamadım ama forum genel haliyle katı kurallara sahip gibi duruyor. Konuları genelde bir kaç isim açmış ve çok fazla post yok forumda. Ödemeler nasıl olacak ona göre forum kalabalıklaşabilir. Ruslar ve Çinlileri nasıl durduracaklar ama onu bilmiyorum
sr. member
Activity: 616
October 07, 2019, 05:58:38 PM
cryptotalkta ne kadar verecekler ki post başı ödeme hiç girip araştırmadım varsa bilen yeşillendirsin lütfen beni. Bir de şu var acaba sadece promosyon amaçlı mı yani ilk zamanlar mı vercek yoksa forumun vizyonu mu o şekilde?
sr. member
Activity: 364
October 07, 2019, 05:23:57 PM
Aşağıdaki konuda kampanya öncesinde günlük kaç mesaj attığınız, kampanya sonrasında günlük kaç mesaj attığınız, kampanya genel mesaj ortalamanız ve mesaj uzunluğunuz yer almakta. burada kendinizi bulup ortalamanızı ve değerlerinizi kontrol edebilirsiniz. Liste nasıl güncelleniyor bilmiyorum sadece 2. konunun sonunda linkini gördüm yine kontrol edersiniz.

https://bitcointalksearch.org/topic/cryptotalk-signature-campaign-participants-2019-10-06-5190565.
https://bitcointalksearch.org/topic/m.52674469
Yuh 450 kişi katılmış gerçekten yobitte sağlam para var demekki bu kadar günlük para dağıttığına göre. Türkçe hinduca çince gibi localler de gelir çok yakın bir zaman içinde. Yönetimden ve forum işlerinden anlayan varsa bence başvurmalı bu cryptotalka bu arada adamlar gerçekten çok ciddi gibi
sr. member
Activity: 392
October 07, 2019, 05:18:04 PM
Bitcointalk devirilmesi kolay bir yer değil temelleri çok sağlam ama post başı para veren bir forum varsa oraya büyük bir topluluk toplanabilir ve yararlı bir forum olabilir. Para için herkes kaliteli içerik üretmeye çalışır bu su götürmez bir gerçek. Burası biraz biraz ırkçı hareketlere kaymaya başladı laudanın ban sevdası gibi izleyip göreceğiz ilerleyen süreçleri
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
October 07, 2019, 08:32:24 AM
Aşağıdaki konuda kampanya öncesinde günlük kaç mesaj attığınız, kampanya sonrasında günlük kaç mesaj attığınız, kampanya genel mesaj ortalamanız ve mesaj uzunluğunuz yer almakta. burada kendinizi bulup ortalamanızı ve değerlerinizi kontrol edebilirsiniz. Liste nasıl güncelleniyor bilmiyorum sadece 2. konunun sonunda linkini gördüm yine kontrol edersiniz.

https://bitcointalksearch.org/topic/cryptotalk-signature-campaign-participants-2019-10-06-5190565.
İmzaya katılan hesapların çoğu daha önce 0 post yazmış olarak görülüyor. Büyük ihtimalle uzun zamandır uyuyan hesapları. Bakmayın iyi tarafı foruma hareketlilik getirmiş olması. Umarım katılanlar iyi para kazanır ve uzun süre sürer kampanya.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
October 07, 2019, 06:38:30 AM

Çok ciddi katılım var ama sırf bunun için bile Yobit tebrik edilir Smiley
hero member
Activity: 1918
Merit: 795
October 07, 2019, 02:30:08 AM

legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
October 07, 2019, 12:56:42 AM
Yazdıklarıma o kadar dikkat ediyorumki bazen cevap vermek istediğim konularda yada arka arkaya mesajlaştığım konuları bile es geçiyorum. Forumu kullanma süresini artırmak için pozitif bir motive oluyor, günde 4-5mesajı geçmemeye çalışıyorum. Banlananlara baktım bence hepsi ya önceden tebliğ ettiği konular yada spamcılar.
İlk kez yobit kampanyasına girdim büyük endişelerim vardı ancak şuan için bir sorun gözükmüyor.
Pages:
Jump to: