Pages:
Author

Topic: Yüklü miktarda BTC satmak - page 4. (Read 3839 times)

newbie
Activity: 8
Merit: 0
November 21, 2017, 06:33:55 AM
Cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim. Eminim bu soru sadece benim kafama takılmıyordur, aramızda bunun cevabını merak edenler de vardır. Son 6 aydır banka hesabımın hareketleri nispeten yüksek oldu. Exchange ile de iletişime geçtim, günlük ve aylık limitlerde eğer banka ile bir sorunum yoksa herhangi bir sorun çıkmayacağını, rahatlıkla çekebileceğimi ilettiler. Şükür banka ile de bir sorunum yok. Hayırlısı bakalım.
member
Activity: 81
Merit: 10
November 21, 2017, 01:34:50 AM
İnceleme limiti sabit değil kişiye göre değişmektedir. Örnek olarak sizin bankalarda aylık transfer miktarınızı 5-10 kat geçtiğinde incelemeye girebilirsiniz. Örnek aylık 5-10 bin TL bankalarda kredi kartı veya hesap hareketi olan bir kişi 50-100 bin TL transferlerde sorun çıkmaz. Fakat bu kişi durup dururken 500 bin TL ve üstü işlem yaparsa izlemeye takılabilir. Bunu aşmak için kolay yöntem tanıdıklarınıza borsa hesabı açıp parayı parçalar halinde transfer etmektir.
newbie
Activity: 21
November 21, 2017, 01:17:22 AM
Öncelikle herkese iyi geceler. Elimde bulunan BTC'lerin çoğunu en bilinen sitelerden biri üzerinden satmaya karar verdim. Fakat bu sefer bankaya çekeceğim mebla daha önceki işlemlerinden oldukça büyük olacak. Benim sorum ise sizce herhangi bir problem yaşar mıyım? Yoksa bu meblayı aylara bölerek çekmem daha mantıklı mı olur? Ayrıca bu sitelerde de günlük 100.000 TL aylık 500.000 TL benzeri meblalar var, bir sıkıntı yaşar mıyım? Yoksa direk satacağım yere mi sormalıyım?
nice
member
Activity: 560
Merit: 12
November 21, 2017, 01:15:44 AM
Koskoca forumda yok mu bir bankacı arkadaşa cevap verecek.
full member
Activity: 448
Merit: 124
November 20, 2017, 10:00:06 PM
yinede bir bankacı varsa sorarsanız iyi olur. Ben sorduğumda cevap hesapta beklenilmeyen yani olağan dışı bir durum olmadıktan sonra MASAK a çok başvurulmadığıydı. Yani sizin hesabı tam olarak kullanma şeklinize bağlı gibi duruyor. Çok göze batıcak birşekilde yaparsanız bunu sıkıntı olabilir. Hemde yollayacak kurum direk olarak exchange firması gözükecekse bu da ayrı bir konu tabi.
member
Activity: 308
November 20, 2017, 09:57:28 PM
Yavas yavas ara ara çekmek en mantiklısı olabilir bu durumda
full member
Activity: 126
Merit: 100
November 20, 2017, 09:17:46 PM
bu konu benim de merak ettiğim bir konu..yarın bir gün go to the moon olunca banka işini nasıl halledebiliriz ? sanırım yakın sağlam kişilerin üzerine hesap açmak lazım e tabi bir miktarda komisyonlarını vermek gerekebilir .d

maliye yıllık 15.000 tl üzerindeki hesapları incelemeye alıyor diye biliyorum..yarın gel buraya vergisini öde diyebilir yani

Maliye 8000 tl lik islemlerin altiyla cok fazla ilgilenmiyor da bankaniz masak a supheli islem olarak bildirebilir gunluk duzenli cekim veya surekli ayni hesaplar arasi transferler gibi durum olursa. Eger uzun vadeye yayilirsa problem olmaz gibi duruyor.
member
Activity: 148
November 20, 2017, 05:44:33 PM
bu konu benim de merak ettiğim bir konu..yarın bir gün go to the moon olunca banka işini nasıl halledebiliriz ? sanırım yakın sağlam kişilerin üzerine hesap açmak lazım e tabi bir miktarda komisyonlarını vermek gerekebilir .d

maliye yıllık 15.000 tl üzerindeki hesapları incelemeye alıyor diye biliyorum..yarın gel buraya vergisini öde diyebilir yani
newbie
Activity: 8
November 20, 2017, 04:46:17 PM
Öncelikle herkese iyi geceler. Elimde bulunan BTC'lerin çoğunu en bilinen sitelerden biri üzerinden satmaya karar verdim. Fakat bu sefer bankaya çekeceğim mebla daha önceki işlemlerinden oldukça büyük olacak. Benim sorum ise sizce herhangi bir problem yaşar mıyım? Yoksa bu meblayı aylara bölerek çekmem daha mantıklı mı olur? Ayrıca bu sitelerde de günlük 100.000 TL aylık 500.000 TL benzeri meblalar var, bir sıkıntı yaşar mıyım? Yoksa direk satacağım yere mi sormalıyım?
Pages:
Jump to: