Pages:
Author

Topic: YurtDışı SimKart 4 TL Whatsapp ve Sosyal Medya Mobil Onay işlemleri için 4TL - page 3. (Read 4087 times)

member
Activity: 260
Merit: 10
ben bunlarda aldım baya bir aldım sadece 2 tane kullandım, 1 ay geçmedi diğerleri taktım hepsi kullanım dışıydı

isminiz nedir? hatırlayamadım. Yeni hatların son aktiflik tarihi 30 eylül 2018 dir
newbie
Activity: 294
Merit: 0
ben bunlarda aldım baya bir aldım sadece 2 tane kullandım, 1 ay geçmedi diğerleri taktım hepsi kullanım dışıydı
member
member
20 tane daha alım yaptım arkadaştan hiçbir sorun yok her operatörden çekiyor ihtiyacınız varsa stok bitmeden alın derim

Memnuniyetinize sevindim. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. İyi çalışmalar...
full member
Activity: 532
Merit: 151
20 tane daha alım yaptım arkadaştan hiçbir sorun yok her operatörden çekiyor ihtiyacınız varsa stok bitmeden alın derim
member
Bende 20 tane alım yaptım simkartlar sorunsuz çalışıyor 20 tane daha sipariş vereceğim

güzel düşünceniz için teşekkürler...
member
öğlen eft yaptım 1 saat sonra kargoya verildi. hemen ardından takip numarasını da gönderdi kendisi...şu an denedim ve sorunsuz..gayet ilgili biri kendisi..çok teşekkürler.

memnuniyetinize ve kısa sürede size ulaşmasına sevindim doğrusu. İyi çalışmalar dilerim...
full member
Bende 20 tane alım yaptım simkartlar sorunsuz çalışıyor 20 tane daha sipariş vereceğim
full member
Activity: 728
öğlen eft yaptım 1 saat sonra kargoya verildi. hemen ardından takip numarasını da gönderdi kendisi...şu an denedim ve sorunsuz..gayet ilgili biri kendisi..çok teşekkürler.
member
Stok geldiyse bende 20 tane almayı düşünüyorum

stok martın 20-25'i arasında gelecek tam net gün bilgisi yok

Stok vardır arkadaşlar konu güncel...
member

stok martın 20-25'i arasında gelecek tam net gün bilgisi yok
full member
full member
Activity: 728
member
STok gelecektir konu güncellendi
member
Yeni hatlar ne zaman gelecek? 6 ay süreli olanlar konuyla ilgili bilgi verirseniz sevinirim. elinizdeki eski hatlardan bahsetmiyorum.

konu linki şu şekilde:

https://bitcointalksearch.org/topic/konu-silinebilir-3016857
hero member
Activity: 1918
Merit: 795
Yeni hatlar ne zaman gelecek? 6 ay süreli olanlar konuyla ilgili bilgi verirseniz sevinirim. elinizdeki eski hatlardan bahsetmiyorum.
member
güzel fiyat bende düşünüyorum almayı. ancak 6 ay açık kalma garantisinin olmaması beni düşündürüyor.

yeni stok pazartesi gelecek
newbie
Activity: 17
Merit: 0
güzel fiyat bende düşünüyorum almayı. ancak 6 ay açık kalma garantisinin olmaması beni düşündürüyor.
member
süre 2 haftadır stok eriyor gel
member
1 adet 2TL'dir  Stok 235 adet
Pages:
Jump to: