Slazem se u potpunosti
I mene je ugodno iznenadio post trece strane, i tim sto je pozitivan, vratilo uvelike nadu da ce Regulus biti pomilovan
Ali i dalje vlada zatišje onih koji odlučuju. Ovo što je mikey napisao svakako je pozitivno ali na tome je stalo. Svi ostali koji su se javljali, a da nisu sa našeg foruma su protiv bilo kakvog opraštanja banova.
Stvar je u tome da je uklanjanje permabana iznimka do koje je jako teško doći.
Vjerujem da se moraju ispuniti barem ova 3 minimalna uvjeta (iako ni onda naravno nema garancije):
1. Osoba se mora javno ispričati i preuzeti punu odgovornost za svoju pogrešku.
2. Mora dobiti veliku podršku zajednice na forumu
3. Mora dokazati da je kvaliteta njegovih postova i njegov doprinos na forumu ''good for the forum as a whole'' kako je to definirao admin kada je objasnio zašto je ukinuo permaban jednom članu
Prvu točku već imamo i djelomično drugu i treću ali sada treba do ''kraja'' dokazati drugu i treću točku.
Regulus je već dobio veliku podršku naše lokalne zajednice ali to nije dovoljno.
Mora dobiti i podršku sa engleskog, općeg dijela foruma, ali to je trenutno jako teško jer su svi njegovi kvalitetni postovi na hrvatskom i drugi članovi nemaju razloga, volje ni motivacije da ih prevode i pokušaju razumijeti, jer ne znaju Regulusa osobno.
Tu mi moramo uskočiti i pomoći Regulusu.
Mikey si je dao truda i pomoću Google trasnslatora preveo neke REgulusove postove i to je bilo dovoljno da ga uvjeri da Regulus zadovoljava adminov kriterij za iznimku od permabana: ''good for the forum as a whole''.
No, to nije dovoljno i treba nam šira pomoć stranih članova na forumu.
Ne možemo očekivati od ostalih da će, kao mikey, tražiti i prevoditi regulusove postove da bi se uvjerili da li zaslužuje oprost ili ne i zato to moramo učiniti mi i tako približiti Regulusa općoj ppulaciji na forumu.
U ovom postu sam pokazao 10 kvalitetnih postova od Regulusa, zbog kojih zaslužuje iznimku od permabana:
https://bitcointalksearch.org/topic/m.49948650no njih bi trebalo prevesti na Engleski da bi ih i drugi članovi na forumu mogli razumijeti i nakon toga vjerujem da bi se našlo još stranih članova, osim mikey-a, koji bi dali svoju podršku našem prijedlogu da se ukine ovaj permaban odnosno učini iznimka za Regulusa.
Što se više stranih članova bude javljalo s tim prijedlogom, oni kojima se neće moći predbaciti da su ''pristrani'' u ovom slučaju, tako će se povećavati šanse za Regulusa.
Ja zbog gužve na poslu i brojnih obveza ne stignem prevesti tih 10 postova na Engleski i staviti ih u regulusov topic na Meti.
Ima li tko tko ima vremena i volje da to učini i pomogne našem Regulusu?
S ovim bi jako puno pomogli Regulusu i vjerujem napravili presudan korak da pobjedimo u ovom slučaju i ispravimo veliku nepravdu.
Ima koji dobrovoljac?