Pages:
Author

Topic: İzmir karşıyaka da bitcoinci dükkanı açıldı. - page 2. (Read 13066 times)

sr. member
Activity: 560
Merit: 256
Cidden bi uğrayıp bakan olmadı mı ya ne oluyor ne bitiyor diye. Valla merak ediyorum ben de açıkçası. Bir de beonpush yazmış cama düşündürücü Huh
member
Activity: 266
Merit: 10
İstanbul'dan cevap gelmesi lazım *5 yapar.
Bol başaralı işler dilerim.
newbie
Activity: 14
Merit: 0
Bir ara uğramak lazım Smiley En azından bir hal hatır sorarız iki fikir alışverişinde bulunuruz Smiley
sr. member
Activity: 420
Merit: 252
Adam akıllı iş yapmak için açtıysa niye kapatmış acaba gayet güzel fikir? Milleti çarpıp gitmemiştir umarım.
full member
Activity: 161
Merit: 100
ICO Live! betterbetting.org
Genede böyle bir hareket umut verici ve güzel birşey bence inşallah tutar yürür kazanır kazandırır 😊
ikm
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
bildiğim kadarıyla aylar önce kapandı diye biliyorum Cheesy ama güzel bir durumdu ilk gördüğümde
full member
Activity: 308
Kırk yıl düşünsem bizim ülkede böyle bir faaliyet olacağı aklıma gelmezdi.Şaşırtıcı ama güzel bir şey olmuş.Bakalım neler olacak.  Grin
member
Activity: 113
Merit: 20
Bir gidip görmek lazım galiba danışmanlık üzerine kurulmuş olabilir bu mekan ve 1 tane ile sınırlı kalmasın çoğalsın hatta bitcoin döviz büroları kurulsun bence bu da iyi olur.
sr. member
Activity: 473
"Proof-of-Asset Protocol"
Hahahha bunu nasıl kaçırmışım Cheesy Bit Yatırım ve Danışmanlık gerçekten komik olmuş Smiley Ama böyle haberler görmek hoşumuza gidiyor, ne olursa olsun kripto paraların giderek günlük hayatımızın parçası haline gelmesi güzel gelişme. Vatandaştan başka orijinal fikirler de bekliyoruz Grin
newbie
Activity: 56
şimdi bunu gören cesaret alıp btc dükkanı açmaya başlar. keşke gerçekten coin piyasası ile ilgili olsa. Yokca btc adını kullanıp ponzi kasıyorsa çok yazık.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Herkes kendi işini kendisi görürse daha faydasına olur diye düşünüyorum. Dükkan bana hiç güvenilir gelmedi ama gidip gören deneyimli arkadaşlar varsa da bizi aydınlatabilirler tabii ki
full member
Activity: 210
Web Developer
Yalniz cogu kisi turkiyede yayilir ise guzel olur gibi sozler kurmuş. Bu resimdeki ofis bir ponzi sistemin tanitici yeridir yani dolandiricilar.
newbie
Activity: 42
Umarım bu bütün insanlara ilham olur da tüm dünyada bitcoin yayılır.  Wink
member
Activity: 82
Merit: 13
Geleceği gören yatırımcı diye buna denir. Şimdi gülüyoruz eğleniyoruz ama adam yakında köşeyi dönerse tebrik için sıraya gireriz.
İzmir'in her hali başka güzel. Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa!
full member
Activity: 252
Türkiye'deki ilklerden biri olarak anılacak ilerde Grin Açan kişiyi tebrik ederim iyi bir cesaret örneği bu hayırlı uğurlu olsun. Gerçekten işe yarar bir şeyler yapılırsa daha da ünlenir yakın zamanda çok daha büyük bir dükkana taşınır.
full member
Activity: 126
Aslinda koyacaksin dev ekrandan preev kurunu.. crypto para exchange i yapacaksin.. normal doviz burolarindan ne farki olur ki?
member
Activity: 87
Merit: 10
Burası ponzi reklamı yapan bir yer diye biliyorum.
sr. member
Activity: 378
Bunu nasıl açabilmişler devlet nasıl izin vermiş anlayamadım.Herhangi bir vergi veriliyor mu insanlar neye güvenerek yatırım yapacak?
full member
Activity: 378
Merit: 114
beonpush reklamı var ... sıkıntılı ....bu ülkede bitcoin için adam öldürdüler... şakası yok yani
full member
Activity: 504
Merit: 103
Böyle bir dükkan açıp danışmanlık yapıyor için açıldıysa biraz cesur bir hareket olmuş aynı zamanda madencilikte yapıyorsa güzel bir iki daışmanlık para sorumluluğu alır geçinir gider işte daha ne güzel olmuş dükkan bu arada küçük ama çok iş başarılır
Pages:
Jump to: