Pages:
Author

Topic: İzmir karşıyaka da bitcoinci dükkanı açıldı. - page 3. (Read 13069 times)

full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
Nekadar güzel ya çok hoşuma gitti umarım tutunur iyi kazancı olur da , benim anlamadığım tam olarak ne iş yapacak bitcoinmi satacak yatırım danışmanlığınamı para alacak çok kestiremedim sizce nedir ?
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
İzmir karşıyaka da bitcoinci dükkanı açılmış.
tivitır da haber olmuş Smiley

https://twitter.com/BitcoinHaber/status/790163899882635264

unvan süper yalnız : Bit yatırım danışmanlık ve takip ofisi
bir diğer unvan da şu : Bitcoin Madencilik Network Yatırım Danışmanlığı
üçüncü unvan : RTB Reklam ve Yatırım Danışmanlığı

Bravo bunlarin devamini bekliyoruz tum turkiyede gecerli olsun bitcoin.
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
10 20 yıl sonra türkiye'de ki ilk bitcoin dükkanını ben açmıştım mavraları dönmeye başlar artık Cheesy
hayırlı olsun tabiki yolumuz düşerse izmir'e kesinlikle uğrayacağım.
full member
Activity: 322
Merit: 102
Yarın o taraflarda olucam eğer hala faaliyette ise uğramak isterim. faaliyette olup olmadığıyla ilgili bilgisi olan var mı ?
sr. member
Activity: 412
son durum ne oldu gerçekten faliyet yapıyor mu ?
Ban de merak ettim  Smiley
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
son durum ne oldu gerçekten faliyet yapıyor mu ?
full member
Activity: 322
Merit: 101
acaba gri-siyah cekedi var mıydı arkadaşın
sr. member
Activity: 406
Merit: 252
Bu tür girişimlere Türkiye'nin ihtiyacı var, kim açtıysa ben kendime adıma teşekkür ediyorum. Ancak dükkanı daha iyi bir konumdan seçseydi, İstanbul'da işlek bir cadde vesaire kısa sürede popüelr olup köşeyi dönebilirdi.  Roll Eyes

Yatırım, ponzi vesaire konularında ise yorum yapmak istemiyorum.  Grin
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
reklamın ıyısı kotusu olmaz. ponzı ıle baslarlar polo ıle cıkarlar Cheesy bellı olmaz bu ısler. dukkanı acanıda tebrık etmek lazım. boyle gırısken ınsanlara ıhtıyac var. gayet basarılı Smiley yalnız gelırlerı bu devlete anlatmak zor olabılır. dukkan varsa ruhsat ta olmalı ruhsat varsa vergı olmalı vergı varsa kazanc olmalı kazanc varsa fatura olmalı . fatura ne dıye kesılıo Cheesy
sr. member
Activity: 448
Ponziyle işim olmaz yazmıl dükkanın sahibiyim diyen. Onun üstüne paket satıyoruz 4 5 yıl sonra 130 160 bitcoin kazanırsınız yazmış. Mega dan eli yananların aynı stratejiyi uygulayıp milleti dolandırma çabası. %100ponziciymiş zaten  Grin
hero member
Activity: 1400
Merit: 536
adam parayı vurdu heralde Smiley kaçmış

Kaçmış derken herhalde bir dolandırıcılık falan yapmadı değil mi öyle bir yazmışsınız ki adam kaçtı diye.

Izmirli adam dolandiricilik falan yapmaz, tanidigim en durust insanlar izmirliler manisalilar, ayrica manisalilar biraz delidir Smiley memleketcilik yapmiyorum benim gozlemlerim bu sekilde

izmir liler dürüst olabilir ama hayatımın en büyük kazıklarını bu şehirde yedim. Cheesy

valla senin durum almanyaya gidip hemsehrileri tarafindan kaziklananlarin durumuna benzemis, bende izmirde telefon aldim, adam bataryasi olmus telefonumu bana kaktirdi, 1 ay sonra farkettim batayanin olu oldugunu, tipi athirsizi malum irkdan biriydi buyuk ihtimal
hero member
Activity: 1330
Merit: 533

Kaçmış derken herhalde bir dolandırıcılık falan yapmadı değil mi öyle bir yazmışsınız ki adam kaçtı diye.

Izmirli adam dolandiricilik falan yapmaz, tanidigim en durust insanlar izmirliler manisalilar, ayrica manisalilar biraz delidir Smiley memleketcilik yapmiyorum benim gozlemlerim bu sekilde

izmir liler dürüst olabilir ama hayatımın en büyük kazıklarını bu şehirde yedim. Cheesy
hero member
Activity: 1400
Merit: 536

sr. member
Activity: 340
Merit: 278
bitclub.com, net neyse yazıp bakacaktım...

Google direk buraya YOLLADI: https://steemit.com/scam/@steeme/criminals-behind-bitclub-network-investment-scam
full member
Activity: 367
Merit: 100
Çok cesur davranmış dükkanı açan. Ama o dükkan hiç ışık almıyo dışarıdan içerde neler döndüğü de görünmüyo büyük ihtimal, bu insanları korkutur büyük ihtimal, ben bile düşündüm ne dönüyo acaba içeride diye Smiley
sr. member
Activity: 308

full member
Activity: 420
Merit: 100
İzmir karşıyaka da bitcoinci dükkanı açılmış.
tivitır da haber olmuş Smiley

https://twitter.com/BitcoinHaber/status/790163899882635264

unvan süper yalnız : Bit yatırım danışmanlık ve takip ofisi
bir diğer unvan da şu : Bitcoin Madencilik Network Yatırım Danışmanlığı
üçüncü unvan : RTB Reklam ve Yatırım Danışmanlığı

hayırlı olsun ne diyelim. umarım kötü örnek olup bitcoinin karizmasını düşürmez.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533

Orasını hiç açık görmedim zaten
newbie
Activity: 31
Merit: 0
Daha da açilacaktir böyle dükkanlar. Millet ne dükkani açicağini şaşirmiş sorsalar ne iş yapiyorsun diye 1 saat anlatmasi sürer.
newbie
Activity: 44
Merit: 0
Pages:
Jump to: