Pages:
Author

Topic: İzmir karşıyaka da bitcoinci dükkanı açıldı. - page 5. (Read 13069 times)

legendary
Activity: 1863
Merit: 1020
Kapısında demir var kilitlimi acaba Smiley Battımı yoksa daha yeni keşfedilmişti.

Öğlen açıp akşam kafasına göre kapatıyordur, demir parmaklık var diye batacak hali yok.
Kolay yoldan para kazanmak için ponzilerle uğraşan bu kadar çok insan varken bu tarz yerler kolay kolay batmaz.
sr. member
Activity: 462
Merit: 250
Arianee:Smart-link Connecting Owners,Assets,Brands
Kapısında demir var kilitlimi acaba Smiley Battımı yoksa daha yeni keşfedilmişti.

forum üyeleri konuda bu tarz dükkanların insanları kandırmak&aldatmak için açılmış olduğunu söylemişti.beonpush nedir bir bakın,techman uyarmıştı.
hero member
Activity: 714
Merit: 500
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
Buldum  Grin

Helalin var hocam , bir caylarini icmeden donmus olman kabul edilemez, ne sohbetler donerdi be Smiley
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
Buldum  Grin
legendary
Activity: 2436
Merit: 1366
Tam olarak nerdeymiş burası? görsem dikkatimi çekerdi gidip ziyaret etmek gerek, sorularımla o adamı terletmeyi planlıyorum kolay lokma olmadığımdaki tepkilerini burada paylaşırım  Smiley

Hala duruyorsa adresi burada
https://www.google.com.tr/maps/@38.4637518,27.1165817,3a,90y,184.62h,91.67t/data=!3m6!1e1!3m4!1snfK5znykhhPMm97Fb0-2Zg!2e0!7i13312!8i6656

Tam olarak düşündüğüm gibi kalkmış sanırım ya birilerini araklayıp kaçtılar yada herhalde bir şey elde edemediler kapattılar dükkanı zaten her şeyden belliydi ponzi olduğu belkide şimdi yanına erkek kuaförü açılmış belki onların işidir gizliden yürütcekler. Grin
Erkek kuaförü fotoğrafı 2015 yılından kalma.
Bu yüzden hala orada bulunuyor olabilir.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Tam olarak nerdeymiş burası? görsem dikkatimi çekerdi gidip ziyaret etmek gerek, sorularımla o adamı terletmeyi planlıyorum kolay lokma olmadığımdaki tepkilerini burada paylaşırım  Smiley

https://www.google.com.tr/maps/@38.4637518,27.1165817,3a,90y,184.62h,91.67t/data=!3m6!1e1!3m4!1snfK5znykhhPMm97Fb0-2Zg!2e0!7i13312!8i6656

Tam olarak düşündüğüm gibi kalkmış sanırım ya birilerini araklayıp kaçtılar yada herhalde bir şey elde edemediler kapattılar dükkanı zaten her şeyden belliydi ponzi olduğu belkide şimdi yanına erkek kuaförü açılmış belki onların işidir gizliden yürütcekler. Grin
hero member
Activity: 519
Merit: 509
Tam olarak nerdeymiş burası? görsem dikkatimi çekerdi gidip ziyaret etmek gerek, sorularımla o adamı terletmeyi planlıyorum kolay lokma olmadığımdaki tepkilerini burada paylaşırım  Smiley

sr. member
Activity: 434
Tam olarak nerdeymiş burası? görsem dikkatimi çekerdi gidip ziyaret etmek gerek, sorularımla o adamı terletmeyi planlıyorum kolay lokma olmadığımdaki tepkilerini burada paylaşırım  Smiley
member
Activity: 93
Merit: 10
Adana'da da bu tarz işler yapan yerler var ulu orta dükkan değil ama iş hanları içerisinde ofislerde ponzi işleri yapıyorlar bitcoini ve kripto parayı sadece insanları kandırıp makyaj olarak kullanıyorlar insanları kandırmak içinse video paylaşım sitelerindeki rigleri gösteriyorlar

Adana'da ne hikmetse böyle şeylerde başı çeken illerden birisi oluyor her zaman. Zamanında kredi kartlarını taksitlendirme konusunda da epeyce ilerlemişlerdi şimdilerde nasıl bilemiyorum. Birde teknoloji geliştirme konusunda bu şekilde aşama kayıt etsek ne güzel olacak. Aslında teknoloji geliştirme üretme konusunda çok açız ve potansiyelimizde fazla eğitim seviyesi artarsa ve düzelirse birde bu işlere önem veren bir hükümet gelirse alır başımızı gideriz.

işsizlik oranı çok yüksek çünkü hocam buda insanları alternatif para kazanma yollarına itiyor kredi taksitlendirme öteleme hala tam gaz devam ediyor şu 12 aylar tekrar piyasaya çıkınca borçlu halk haliyle rağbet gösteriyor
legendary
Activity: 2436
Merit: 1366
Kesinlikle ponzidir bu güldürdü.
İsterseniz gidin uğrayın içerideki adam size nasıl en kolay yoldan zengin olunacağını anlatacak. En ufak bir şüphem yok.
legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
hayırlı olsun izmire uğradığımda fiziksel btc alımı yapayım bari

Fiziksel Bitcoin sattıklarını nereden öğrendiniz? Fiziksel Bitcoin'in ne olduğunu düşünüyorsunuz?
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
hayırlı olsun izmire uğradığımda fiziksel btc alımı yapayım bari
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Adana'da da bu tarz işler yapan yerler var ulu orta dükkan değil ama iş hanları içerisinde ofislerde ponzi işleri yapıyorlar bitcoini ve kripto parayı sadece insanları kandırıp makyaj olarak kullanıyorlar insanları kandırmak içinse video paylaşım sitelerindeki rigleri gösteriyorlar

Adana'da ne hikmetse böyle şeylerde başı çeken illerden birisi oluyor her zaman. Zamanında kredi kartlarını taksitlendirme konusunda da epeyce ilerlemişlerdi şimdilerde nasıl bilemiyorum. Birde teknoloji geliştirme konusunda bu şekilde aşama kayıt etsek ne güzel olacak. Aslında teknoloji geliştirme üretme konusunda çok açız ve potansiyelimizde fazla eğitim seviyesi artarsa ve düzelirse birde bu işlere önem veren bir hükümet gelirse alır başımızı gideriz.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
3 ay önce açıldı sanırım burası, benim eski oturduğum cadde, uğramak nasip olmadı.
member
Activity: 93
Merit: 10
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
Bu tarz girişimlerin devamını umuyoruz Smiley
sr. member
Activity: 462
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Açılmıştır ama kapanmıştır ne iş yapacak ki Trde ama bunları gormek sevindirici
sr. member
Activity: 490
bakkal dukkaninininm yanida bitcoin danismanlik sirketi guzel ulkem
bakkal amcaya nasil acikladi acaba bitcoini?

Bitcoin dükkanından çok network marketing işi yaptıkları için açıklaması zor olmamıştır. Bu tiplerin ağızları laf yapıyor, senden daha az bildikleri konularda bile senden çok konuşup ikna etmeye çalışabilirler. Bakkalı da ponzilerden birine dahil etmiştir kesin. Smiley

yok be hoca bu amcama anlat 1 saat, yarin deterjan markasi de, aklinda deterjan markasi kalir?
ne bekliyonuz ki

legendary
Activity: 1863
Merit: 1020
bakkal dukkaninininm yanida bitcoin danismanlik sirketi guzel ulkem
bakkal amcaya nasil acikladi acaba bitcoini?

Bitcoin dükkanından çok network marketing işi yaptıkları için açıklaması zor olmamıştır. Bu tiplerin ağızları laf yapıyor, senden daha az bildikleri konularda bile senden çok konuşup ikna etmeye çalışabilirler. Bakkalı da ponzilerden birine dahil etmiştir kesin. Smiley
Pages:
Jump to: