Pages:
Author

Topic: 2018'de Marketcap 1 Trilyon Doları Görür mü? - page 4. (Read 1072 times)

full member
Activity: 322
Merit: 100
Bu zamanlar sanal para dünyası çok kararsızlaştı ve artık karar vermek zorunda kalacak gibi sanal paralar galiba biraz daha böyle gidecek gibi geliyor düşüş veya yükseliş kestirmek zor beklemek lazım
newbie
Activity: 196
Merit: 0
2018 degilde 2019 yili marketcap icin yukselis yili olacaktir diye dusunuyorum beklenti baya saglam bu yonde btcyi iyi okumak ve pozisyon almak lazim
member
Activity: 266
Merit: 10
Kesinlikle görecektir. Belki 2018de görmez 2019da görür er ya da geç olacak bu. Hatta uzun vadede diğer coinlerden bile bu değerlri görebileceğimizi düşünüyorum
member
2018 senesinde bu düzeyi görmesi daha yılın ilk çeyreği yeni yeni bitiyorken bile çok zor gözüküyor hocam. hatta zor bile değil ben olmaz diyorum.
full member
Activity: 588
Merit: 125
Artık bekliyoruz bu değerleri.Şu an zaten güncel borsalar karşısında değeri çok düşük.Yani abartıldığı kadar yüksek bir hacim yok kripto borsalarında.Bu yüzden kesin olacaktır
member
Activity: 252
OPEN GAMING PLATFORM
Bitcoin fiyati ve marketcap dogru baglantili, ikiside birbirini tetikliyor ve birbirine ihtiyac duyuyor. Anlamsiz sekilde birden yukselip eski gunlerine donmustu sonra tekrar geriye cakildi. Ozellikle altlar kotu bir duruma dustu
member
Activity: 742
Merit: 19
Görmesi gerekir.Yoksa bizim için pek iyi günler olmaz.Bu kadar coin çıkıyor elbet alıcısıda olmalı ki artsın.Bence 2018 yılında bir çok şirket kendi coini çıkarmaya başlayacak.Piyasaya biraz can gelecek hareket gelecek.
full member
Activity: 476
CAT.EX Exchange
900'leri geçer bence ama 1 trilyon doları görür mü tam bilemem eğer böyle birşey olursa piyasaya yine sazan akışı olur ve tekrar düşer bundan eminim.
full member
Activity: 392
Merit: 101
valla dünya üzerinde fiat para çok fazla kullanılıyor, bu açıdan btc nin de fiat para cinsinden 1 trilyon doları görmesi kolay bir hedef
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Geçen sene 1 trilyona yaklaşan bu sene 2 trilyonuda geçer. Sadece bitcoin ethereum olarak bakmayın, dk başı ico çıkıyor ve genel olarak çoğu az da olsa para topluyor. Market için 2 trilyon aşılamayacak zorlukta değil
full member
Activity: 392
Merit: 101
1 Trilyon dolar bence psikolojik bir sınır, bu değere ulaşılır da aşılırsa ekonomi devleri bunu kendileri için bir tehdit olarak görüp piyasayı bocaltmak için ellerinden geleni yapacaktır.
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
Düşüş bu denli yüksek olmasaydı muhtemelen şimdiye kadar 1 trilyon dolar aşılmış olurdu. 1 trilyon dolar kripto para piyasasının rahatlıkla ulaşabileceği bir rakam bence. Piyasa olumlu bir sürece girerse devamı kısa sürede gelecektir.
full member
Activity: 448
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Marketin gördüğü en yüksek değer 1-10 ocak arasında nerdeyse 834 milyar dolar olmuştu arkadaşlar.Ondan sonrada düşüş başladı ve 279 milyar dolara kadar geriledi son 2 ayda birçok altcoin son gördüğü rakamlara göre %1000 değer kaybetti, tabi kimisi daha az kimisi daha çok.Ben artık açgözlülüğümden olsa gerek zirvede satıp çıkmak varken dahada gider diyerek çıkış yapmadım ve hala elimdekileri bekletiyorum.zararım artık o kadar büyüdü ki ümitsizliğe düştüm desem yalan olmaz.
Sizin görüşleriniz nelerdir.Market büyümeye devam edecek mi?

edit : düzeltme

Rakamları görünce şöyle bir düşünüp baktım tablo korku verici, market kapasitesinin artması hepimizin temennisi ama düşüp erime ihtimali de var açıkçası buna göre düşünüp yatırımlarımızı korumaya almak daha öncül bir adım olur
sr. member
Activity: 420
1 Trilyon dolar kısa sürede aşılacak rakamlardan. En son btc 20k olduğunda market 550 750 milyar dolar civarlarındaydı tam hatırlamıyorum, tekrar ulaşıp 1 e tamamlayacaktır ve ben o zaman elimde ne var ne yok bozdurup nakitle yoluma devam edeceğim  Wink
member
1 trilyon dolar kesinlikle hayal değil, bence ileri ki zamanda bir şeyler olur, 2-3 trilyon dolarlar gözükebilir, zira dünya ekonomisi için büyük rakam bunlar
member
Activity: 154
bu mümkün 1 trilyon dolar ulaşılabilecek bir rakam, talebin ve popülerliğin artması halinde olur.
sr. member
Activity: 420
Şuan olacak gibi durmuyor yani 1 2 ay içinde olacağını düşünmüyorum. Belki ekim kasım gibi hareket gelir ben o zaman gelene kadar beklerim elimdekilere dokunmama kararı aldım çünkü zarar dip noktada
member
Activity: 322
Merit: 23
2018 sonuna kadar geçer bile. Ama birileri sürekli indir kaldır yapmaya devam ederse marketin şu anki hacminin yarısına düşmesi, yatırımcıyı ürkütmesi içten bile değil. Btc bu işin amiral gemisi. Diğer altların ne olacağı da bu yıl belli olacak. Gelecek vaat etmeyen altların canı çıkacak...
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Çıkmaması için gerekçe yok aslında tam olacakken geri döndü haziranda ya olacak yada yeni yılı bekleyecek gibi duruyor.
newbie
Activity: 274
Merit: 0
Bu sene marketcapin 1 trilyon doları görebilmesi gayet olası, uçuk bir fiyat değil, çok hızlı bir yükselişte olabilir.
Pages:
Jump to: