Pages:
Author

Topic: 2018'de Marketcap 1 Trilyon Doları Görür mü? - page 7. (Read 1072 times)

member
Activity: 448
Merit: 10
bu gidişle 200milyar dolar olur keşke yıl sonunu görebilecek gibi olsada olmuyor işte acayip bi düşüş var piyasada
full member
Activity: 336
Merit: 100
1 trilyon dolar kafadan olur hocam, 1 trilyon dolar para değil, sırf o kadar servete sahip kurumlar var, neler var neler, hedefleri büyütmek lazım
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Olma ihtimali yüksek ama zor gibi duruyor yada bizleri baya zorlayacaktır. Kısacası paraya ihtiyacı olmayan kişilerin mutlaka beklemesi lazım.
member
Activity: 182
Merit: 22
ben inanıyorum olacagına ama bir türlü kötü haberler durmuyor ki . hergün bir haber çıkıyor felaket tellarları iş başında malesef.
member
Activity: 322
Merit: 15
https://bitsdaq.com/signup?referralCode=S8RESFC8
Devletler çok fazla sıkmaz ise bence daha da ilerler. 1 trilyon finans piyasası için çok büyük bir para değil. Ama devletlerin yapacakları ataklar çok önemli. Eğer çok fazla üstüne giderler ise o zaman buralarda bile zor tutunur. Bildiğiniz gibi 19 Mart da bir durum değerlendirmesi olacak. Orada çıkacak olan kararlar fikir açısından iyi olacaktır.
full member
Activity: 938
Merit: 115
Hiç zor bir hedef değil. Yaklaşık 4x. Bence bir yıl içinde kesin bu hedef yakalanır. Zaten btc tekrar 20000 i görse piyasa yarım trilyonu görüyor. Diğerleri de yükselse, 800-1000 arlığı kolaylıkla görülür.
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
Çok hızlı büyümüştü 800 milyarları geçicek kadar hazır değildi piyasa, birden oraya çıkardıkları gibi geri de indirdiler, bu yıl rahat geçicektir ama bu rakamları, bir boğa dönemine bakıyor herşey, güzel bir boğada moraller düzelir, bu sefer ders almış olarak 4-5 kat yapıldığında satılması gerektiğini anlamış olunur, tecrübe bunlar öyle bakın.
member
Activity: 560
Merit: 12
Piyasadaki para kadar para gelmesi lazım. Bu biraz zor gibi piyasanin büyük patlama yapıp tekrar yatırımcı çekmesi lazım.
full member
Activity: 266
Merit: 148
Çok yüksek bir ihtimalle yazın bu rakamlar geçilecektir. Şu anda ayı piyasasının etkileri hala devam ediyor ama vakti geldiğinde kartopu misali marketcap 1 trilyon doları geçecektir. YTD
full member
Activity: 210
hayır görmez. en azından 2018 sonunda falan görebilir belki. şuan her gün eriyen bir market cap var. şuan için çok zor duruyor. bence biraz düşüşü göz önünde bulundurun derim.
member
Activity: 406
Merit: 11
Geçen seneyi tekrar ederse mayıs haziran aylarında söylediğiniz rakamları yakalayabilir. Şu anki hale bakınca hiç olmayacak gibi görünüyor.
member
Activity: 504
Merit: 12
her sene olduğu gibi kendini kat kat yükselten bu hacimi büyük ihtimalle bu yılda tekrar edecektir çünkü geçmişten bu çıkarım çıkıyor ortaya.
member
Activity: 364
Her sene bu tip periyotlar ile karşılaşıyoruz malesef. Bence bu gibi durumlarda en önemli şey sabır. Ben açıkcası 1 trilyon doları göreceğini düşünüyorum. Bu piyasanın daha çok başındayız ve önümüzde çok uzun bir yol var.
full member
Activity: 420
Abi 2018 kriptoparaların yılı olacak diye bekliyoruz ama bildiğin ilk 15 gün oldu eyw tamam dedik 2018'e bi gazla girdik ve öyle gideceğini sandık.ama sonra öyle bi sçtılarki ağzımıza afedersin battık da battık diyoruz.ocak ayındaki seviyesine dönsün bana yeter trilyon dolar olmasada olur yaw şu altlar eski halini görsün artık.satıpta nakite döneminin rahatlığını yaşamak istiyorum artık resmen eridik
full member
Activity: 770
Merit: 103
ben bu dönemde ayı piyasasının 2 sene süreceğine ihtimal vermiyorum. normalde bu kadar da uzun sürmemesi gerekiyordu fakat son olaylar piyasayı allak bullak etti. yoksa çoktan çıkmıştık. ayı dayı kalmamıştı Smiley
full member
Activity: 252
The Standard Protocol - Solving Inflation
1 trilyon doları bence rahat görür 2018de ama olumlu haberler lazım 1trilyon görmesi için aşagı cekmemesi için 2018 iyi geçicek diyorlardı bakalım nasıl geçicek şuanlık berbat.. Smiley
hero member
Activity: 868
Merit: 500
Eğer büyükler daha yüksek kazanç elde etmek isterler ise 1 trilyon doları gösterecekler sonra küçüklerin eline vereceklerdir.
full member
Activity: 179
Augmented Reality World Discovered
800 milyar dolarları görebildiğine göre trilyon dolar olması içten bile değil.
member
Activity: 448
1 Trilyon dolar olmasa da oldukça yükselir hele bir güven sağlasın yine girişler olacaktır. En zor günleri atlattık mı acaba diye bir soru var aklımda ama şu mtgox ta ki btcler canımı sıkıyor.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
G20 zirvesinde görüşülecek olması tedirginlik yaratıyor şu anda ama bence bu sene crypto piyasası öncekilerden çok daha büyük bir patlama yapacak ve tam bir FOMO örneği göreceğiz.
Pages:
Jump to: