Pages:
Author

Topic: 2018'de Marketcap 1 Trilyon Doları Görür mü? - page 5. (Read 1072 times)

full member
Activity: 532
Merit: 100
Benim tahminim haziran sonu temmuz başına doğru 700-750m dolar civarı. Ondan sonra ufak bir düşüş kasım ayına kadar kasım ayı sonu gibi de boğa tekrardan başlar 1.3 1.4b doları görür diye düşünüyorum. Çünkü geçen yıl gereksiz bir hype yaşandı bu sene o hypeın geri geleceğini düşünmüyorum açıkçası
full member
Activity: 602
Her an her şey olabilir bu işi ben domino taşlarının dizildiği ve teker teker düşmeleriyle oluşturulan o muhteşem görüntü şölenine benzetiyorum, önemli olan ortamın ve zihinlerin buna güven duyarak hazır olması.
full member
Activity: 219
Merit: 109
Olabilir, herşey beklenir. Unutmayın daha 5-6 ay önce btc nin 10 bin doları görmesi çok çok çok uzakta, birgün belki gerçekleşebilecek bir ihtimaldi. 5-6 binler bile müthiş rakamlardı. Ama bir şekilde yürüdü gitti.

Yine benzer hiç beklemediğimiz birşey olup, halk desteğini alır da insanlar çılgınca btc almaya başlarsa gayet olası. Sonuçta millet bildiğin dolandırıcılık yapan insanlara, saadet zincirlerine bile tekrar tekrar ve tekrar para yatırıyor. Eminim btcnin de yine bir şekilde güzelce reklamı yapılıp popüler olursa yürür gider, ath ı da geçip gidebilir.
full member
Activity: 392
Merit: 101
1 trilyonu görmesi demek dünya ekonomisine yön verenlerin korkulu rüya görmesi demek, Bu da piyasada ciddi spekülasyonlar yaparak market hacmini düşürerek kendilerine karşı oluşabilecek tehdidi bertaraf etmeleri anlamını taşıyor...
newbie
Activity: 182
Merit: 0
Geçen yılki gibi hareket ederse yaz aylarında zorlayıp geri çekilir aralık sonu belki ocakta tekrar görebilir.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Bence üçüncü veya dördüncü çeyrekte o rakamlar görülücek, zaten 700 800 milyar doları görmüştük önceki büyük yükselişte, tekrar güzel yükselişler olduğu zaman çok daha yukarılara taşınacağını düşünüyorum market hacminin.
sr. member
Activity: 658
Merit: 255
Görmez çünkü daha yeni bitti ama daha ilerleyen dönemde 1 trilyon dip olur, en az 10 trilyon diyorum ama şimdi değil şuan herkes pastaya doydu yeni gelenler hariç. Zaman
full member
Activity: 546
Ocak ayındaki 800 milyar dolar seviyelerinden 300 milyar dolar seviyelerine düşmesi kaygı verici, tekrar 800 milyar dolar seviyesine çıkıp 1 trilyon dolar seviyesine çıkmak için ciddi gelişmeler gerekiyor aynı zamanda bu seviye sonrası küresel çapta kripto paralara yönelik mali yaptırımlar ve vergilendirmeler de hız kazanacaktır.
full member
Activity: 364
Merit: 102
birkaç güzel olumlu haber ve kullanım alanı yaygınlaştıkca görür ama 2018 yılı içerisinde görürmü şuanda zor gibi görünüyor. yinede belli olmaz süprizlerle dolu bir piyasa
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Bitcoinin ani bir çıkış yapması tekrar ilgiyi bulması lazım.Artık haberlerde bitcoin şöyle yükseldi böyle yükseldi şeklinde haberlerle yeni yatırımcılar piyasaya giriş yapmaya başladığında bu tutarları geçebilir.Şu an duraklama dönemindeyiz.Ocak şubat çöküş mart duraklama nisan mayıs yükseliş hareketi bekliyorum.
jr. member
Activity: 336
Merit: 2
Daha 2 ay kadar önce 800 milyar doları gördüyse bence 2018 yazının sonlarına doğru veya 2018 sonuna doğru 1 trilyon dolarıda görücektir tabi son 1 yıl içerisinde gerçekleşen ülkelerin baltalama çalışmalarının artık olmayacağını varsayarsak.
jr. member
Activity: 168
Merit: 2
Astorgame.com | ICO is LIVE | Get Your Bonus
Ben bu piyasaya artık ayı diye bakmıyorum açıkçası sanki buralara şimdilik oturdu gibi piyasa
member
Activity: 490
Merit: 16
görürse eğer bahsedildiği gibi 1 trilyon doları o zaman buradaki herkes zil çalıp oynar ilk 200 deki coinler minimum 4x yaparlar herkes parasını katlar bitcoin artık dünyada büyük sükse yaratır insanlar bu ne diye araştırmaya koyulur sonra ver elini moon
full member
Activity: 420
Ben bu yıl bitmeden göreceğimizi düşünüyorum o rakamları.Zaten ocakta nerdeyse yaklaştık o seviyelere piyasanın tekrar toplaması en fazla yılsonunu bulur tahminimce daha erken bile görebiliriz.Çünkü olumlu bi hava yakalanmış durumda şuanda ve daha da devam eder gibi duruyor.o yüzden şuanda zararına bişey satmıyorum beklemeye geçtim diyebilirim
sr. member
Activity: 728
Merit: 263
Marketin gördüğü en yüksek değer 1-10 ocak arasında nerdeyse 834 milyar dolar olmuştu arkadaşlar.Ondan sonrada düşüş başladı ve 279 milyar dolara kadar geriledi son 2 ayda birçok altcoin son gördüğü rakamlara göre %1000 değer kaybetti, tabi kimisi daha az kimisi daha çok.Ben artık açgözlülüğümden olsa gerek zirvede satıp çıkmak varken dahada gider diyerek çıkış yapmadım ve hala elimdekileri bekletiyorum.zararım artık o kadar büyüdü ki ümitsizliğe düştüm desem yalan olmaz.
Sizin görüşleriniz nelerdir.Market büyümeye devam edecek mi?

edit : düzeltme

2018 olmasa da 2019 da görür gibi geliyor. insanların kaybı yüksek güveni az. o yüzden kolay kolay o miktarda para kripto piyasasına girmez. yakın zamanda.
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
Marketcapin 1 trilyon doları görmesi için geçen yılki gibi bir boğa dönemine girmesi gerekiyor. Henüz yılın ilk çeyreğindeyiz ve tüm yılın bu şekilde sürüp gideceğinin sanmam. Biraz olumlu haber ve hafif yükselişlerin ardından olmaması için bir neden yok.
member
Activity: 448
Merit: 17
Olabilme ihtimali %75 olmama ihtimali %25 olmaması için g20 regülasyonundan kötü haber gelmesi lazım eğer iyi haber gelirse 1 trilyon olur piyasa bu sene içinde
newbie
Activity: 280
Merit: 0
1 trilyon doları çok rahat şekilde görür hocam, teknolojiye yatırım akıl almaz boyutta dünyada, ve dünya için 1 trilyon dolar komik bir rakam
full member
Activity: 336
The World’s First Blockchain Core
Bence gorur gorecektirde hatta cunku 1trilyon marketcap cokta buyuk bir rakam degil tum kripto paralari baz aldigimizda.
member
Activity: 406
Merit: 14
Ben en başından beri market capın 1 trilyon dolar olacağını düşünüyordum. Bunu çeşitli konu başlıklarında ve platformlarda da belirttim. Ayrıca 1 trilyon dolar çokta uzakta değil sonuçta 834 milyar dolara ulaşmış bir piyasadan bahsediyoruz. İnsanlar crypto paralara alıştıkça ve gerçeği gördükçe bu piyasalara olan inançda artacak ve 1 trilyon barajını yıkıp geçeceğiz diye düşünüyorum. Sadece bir rüzgara bakar. Olumlu bir rüzgarla birlikte bu piyasada olanların kazandığını görenlerde piyasaya giriş yaparak market hacmin dahada büyümesine neden olacaktır. Bu yıl 1 trilyon doları aşacağımızı önümüzdeki yıllardaysa market capın çok daha yukarılara 5 trilyon dolarlara ulaşacağını düşünüyorum.
Pages:
Jump to: