Pages:
Author

Topic: 2018'de Marketcap 1 Trilyon Doları Görür mü? - page 8. (Read 1072 times)

full member
Activity: 490
Merit: 105
ocağınn hemen başında gördüğünüz gibi çok yaklaşmıştı bu hedefine artık büyük ihtimalle gelecek yıla kaldı bu hayaller uzun zamanda böyle bir değişiklik yaşanmaz diye tahmin ediyorum.
member
Activity: 504
Merit: 12
aşrı büyümeler bir balon oluştuğunun göstergesidir her zaman o yüzden böyle büyük düşüş bekleniyordu sizde iyi kar ettiğinizde satmayı da biliniz
full member
Activity: 686
Merit: 111
Amerika ve Çin'den gelebilecek 2 güzel haber , 2018 sonuna kadar marketcap değerini 1 trilyon dolara rahat ulaştırır. Dolar da olduğu gibi yine ekonomik anlamda büyük ülkelerin hamleleri her zaman etkili olmuştur. Olacaktır da.
full member
Activity: 434
Merit: 109
Winklevoss ikizleri uzun vadede Market Cap'ın 8 Trilyon Doları görebileceğini tahmin ediyorlar. Bunlar epey zeki elemanlar. Önümüzdeki bir kaç yıl içerisinde kripto paralar nirvanaya ulaşabilir.
https://www.nytimes.com/2017/12/19/technology/bitcoin-winklevoss-twins.html?smid=tw-nytimes
newbie
Activity: 4
Merit: 0
Market cap miktarı piyasanın durumu ile ilgili olduğu için net bir şey söylemek mümkün değil. Değişkenlik gösterecektir. Ama kripto para piyasası yükselse bile insanlar eskisi gibi gözünü karartmayıp daha temkinli davranacaktır. Daha yakın takip edecekler piyasayı. Yani iki düşünüp bir hareket edecekler o yüzden de market cap miktarı hiç bir zaman net olmayacak.
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
Devletler devamlı manipüle ediyor. Ne kadar çok vatandaşını seven kollayan devlet varmış tabi yersen. Çin hükümetinin hamlesi en büyük etkiyi oluşturacaktır. Eğer söylentiler gerçek olur Çin hükümeti ICO ları serbest bırakırsa,ABD de karşı hamle olarak serbest bırakır. Tabi bunu yapmadan önce dibin dibini göstermeden yapmazlar.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
CHIEF GROWTH OFFICER OF GLOBAL ENTERPRENEUR
Bence görmez neden dersen herkes görecek diye bekliyor çünkü ayrıca piyasada bu kadar boş insan varken yeniden oralara çıkması imkansız en az 2 yıl ayı

Twitter da çok fazla kişi 2 yıl söylemlerini dile getiriyor . 2 yıl bu piyasa için çok uzun süre . Her an herşey olabiliyor .
full member
Activity: 560
Merit: 113
Bence görmez neden dersen herkes görecek diye bekliyor çünkü ayrıca piyasada bu kadar boş insan varken yeniden oralara çıkması imkansız en az 2 yıl ayı
full member
Activity: 315
Merit: 103
İki tane olumlu habere bakar grafik falan yalan olur 1 trilyon doları görmesi esasında. Ama olumsuz habersen başka birşey olmuyor işte.
member
Activity: 336
Merit: 10
bu gidişe göre biraz zor geliyor ama piyasalar biraz  düzelirse market capı 1 trilyonu gecer .dünyada daha coinler ile tanışmayan dünya kadar insan var.2018-2019 tanışacağı düşünülürse olur diye düşünüyorum hemde çok rahat .Ama piyasalar böyle devam ederse millette korkuya sebep oldugu için biraz zor gibi geliyor.
member
Activity: 532
Merit: 12
Niye olmasın. Ocak ta bile o değeri gördü BTC nin yapacağı 20-30 bin dolar hareketi olursa yıl sonuna kalmaz. Hatta Mayıs haziran ayında bile olabilir... Ben bekliyorum açıkçası
member
Activity: 546
Merit: 10
bu sene marketcap haciminde yeni rekorlar göremezsek eğer bunlar bitcoinin iyice tepesine binecekleri yıl olacak demektir. Topluluğu kışkırtabilirler ve bu kararları ülkelere ters de tepebilir. Kore'de kripto borsaları için 100 binlerce insan dilekçe verdi ve diğer ülkelerden buna benzer olaylar gelebilir.
member
Activity: 378
Merit: 11
Çok zor 2018 de 500 üzerinde çok kalamaz gibi duruyor şu an piyasa, en ufak yükselişlerde hemen olumsuz bir iki açıklama ile çakıyorlar dibe. Ben 2018 den hiç umutlu değilim artık
member
Activity: 336
Merit: 17
Sene sonuna doğru belki ama zor gibi duruyor. Şuan çoğu kişinin ağzı yandı ve daha temkinli bir şekilde yaklaşıyor piyasaya. Burasi kripto dünyası olduğu için ne olacağı pek te kesin değil. Bakarsin bir anda balinalar giriş yapar 1 ayda bile yukselebilir.
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
bu sene zor gibi önümüzdeki sene belki ama 2020 senesinde kesin görürüz bence.
member
Activity: 532
Merit: 29
Market cap miktarı, tamamen piyasanın durumu ile ilgili olduğu için net bir şey söylemek her zamanki gibi mümkün olmayacaktır. Fakat kripto para piyasası, yükseliş trendine geçse bile insanların artık daha temkinli davranacağını varsayarak, 2018 yılında 1 trilyon dolara ulaşamayacağını düşünüyorum.

sr. member
Activity: 548
Merit: 251
Piyasa şu an düşüşe baskılanıyor, tüm senaryolar çok daha düşeceğimiz yönünde, 2018 yılı içinde 1 trilyon dolarlık bir kripto piyasası göreceğimizi sanmıyorum şahsen, belki 2019 yılı ortasında mümkün olur.
hero member
Activity: 686
Merit: 501
Blockchain Just Entered The Real World
Yeniden boğa piyasasına girdiğimiz zaman görür. 2018 mi olur 2019 mu olur orası gelecekte belli olacak. Şu an kimse kesin konuşamaz. Bu piyasaya yön veren yüzlerce değişken var. Bu hareketler tek bir merkezden yönetilmiyor.
member
Activity: 742
Merit: 19
Bitcoini duymayan kalmadı gibi.Özellikle genç nesil bu işe meraklı.Ben gün geçtikçe tekrar eski ilgisini görüp yatırım alacağını ve bu rakamları göreceğini düşünüyorum.Diğer arkadaşlar gibi bende 2018 yılı sonuna doğru 15k ile 20k arası bitcoinin ulaşabileceğini düşünüyorum.senenin ilk 3 ayı kötü geçti.Bujndan sonra iyi olması umudumuz.
full member
Activity: 322
Merit: 112
Marketcaptaki verdiğiniz bilgilerhatalı olmuş..Zirve 7 ocakta ve 832 milyar dolar.Dip ise 6 şubatta 279 milyar dolar.Sorunuza gelirsek btc nin 20 k yı görmesi 2018 sonuna doğru en geç olabilir.Ben şahsen temmuz ayında bu seviyeye ulaşacağını düşünüyorum.Ancak tek bir şart var btc 7800 ü kesinlikle aşağı kırmamalı.Eğer btc yi 7800 altında görürseniz bilin ki eski seviyeye gelmesi yani 20k ya ulaşması,2013 te olduğu gibi 3 yıl sürer.

aynen şimdi siz söyleyince marketcapten grafiği genişleterek baktım ve 834 milyar tepe olarak görünüyor deiğiniz gibi dipte 279 muş düzeltiyorum
Pages:
Jump to: