Pages:
Author

Topic: 2021-2022 Türkiye Süper Ligi Ana Konu - page 25. (Read 28328 times)

hero member
Activity: 1092
Merit: 631
Ali Koç başkanlık hakkında bir açıklama da yaptı. Eğer olur da ligden çekilme kararı alırlarsa takımı yeniden Süper Lig'e çıkarana kadar görevi bırakmayacağını açıkladı. Sadettin Saran da bu arada resmi olarak başkanlığa aday olacağını belirtmiş diye duydum. Başkanlık durumları ne olur bilmiyorum ama Fenerbahçe eğer ligden çekilme kararı alırsa bu son zamanların en büyük olaylarından birisi olur. Eğer bu gerçekleşirse ülkemizde futbolun kötü yönetilmesinin getirdiği sonuçlardan birisi olacak.
Şampiyonluk yarışı devam ederken ligden çekilme kararı alacak kadar büyük ve cesaretli bir karar alırsa Fenerbahçe başkanını tebrik ederim. Bir sene alt ligde mücadele ederler ama onuruyla devam ederler diye düşünüyorum. Galatasaray taraftarı tabi çekirdek çitleyerek olayı seyrediyor şu an en rahatı onlar. Ben 2 Nisandaki kongrede böyle bir karar alınacağını düşünmüyorum açıkçası.
legendary
Activity: 1904
Merit: 1750
Ali Koç başkanlık hakkında bir açıklama da yaptı. Eğer olur da ligden çekilme kararı alırlarsa takımı yeniden Süper Lig'e çıkarana kadar görevi bırakmayacağını açıkladı. Sadettin Saran da bu arada resmi olarak başkanlığa aday olacağını belirtmiş diye duydum. Başkanlık durumları ne olur bilmiyorum ama Fenerbahçe eğer ligden çekilme kararı alırsa bu son zamanların en büyük olaylarından birisi olur. Eğer bu gerçekleşirse ülkemizde futbolun kötü yönetilmesinin getirdiği sonuçlardan birisi olacak.
legendary
Activity: 1512
Merit: 1341
Catalog Websites
Fenerbahçe ligden çekilme konusunda net adımlar atabilir.Bu hem ligin gidişatı hem de türkiye'nin uefa sıralamasında gerilemesi demek olur eğer böyle bir şey olursa.2 Nisan'da yapılacak olan Genel olağan toplantı sonrası büyük ihtimalle ligden çekilme kararı alınacak.Bütün fenerbahçeliler bunun için artık ne olacaksa olsun kafasındalar.Ali koç'un da kesin kararı var ve çıkacak oylamayı merakla bekliyor olacağım.Türkiye liginden komple mi çekilirler bilemiyorum fakat küme düşmesi de söz konusu olabilir.Fenerbahçe'nin şuan da yayın gelirlerinin çoğunun da sahibi olduğunu söylemek gerekir.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
Bizim ülkede futbol uzun yıllardır bir arpa boyu yol alamadı zaten. 20 sene önce olan olaylar hala aynı şekilde devam ediyor. Holiganlık kültürü özellikle son yıllarda daha da arttı. Takımların fan sayfaları da olayı iyice düşmanlık haline getiriyorlar. Trabzonspor v Fenerbahçe maçından sonra yaşanan olaylar tamamıyla rezillik. Dünyaya rezil olma konusunda hiç şaşırtmıyoruz. Ayrıca stadyuma kesici delici aletleri hala bu kadar kolay sokabilmelerini aklı almıyor insanın. Bu nasıl bir güvenliktir ya?
hero member
Fenerbahçe ve Trabzonspor arasında 50 yıllık bir kinlenme var. Son senelerde daha çok büyümüştü. Ben azalmasının ümit ederdim ama 3 temmuz şike süreci ve Fenerbahçe otobüsünün kurşunlanması olayları bu süreci daha büyük bir çıkmaza sokmuştu.

Fakat bana göre artık bu rekabet bitti. Trabzonspor, Kadıköy'de bizi yendikten sonra futbolcularıyla taraftarlarımızı dövene kadar bir daha Trabzonspor'u rakip olarak göremeyeceğim.😅
Trabzonspor kurulalı ne kadar oldu  Cheesy 50 yıllık kinlenmek biraz Trabzon doğasında var sanırım. Futbol ile yatıp kalkan bir şehir olan Trabzon’da böyle şeyler yaşanması üzdü. Yakında Fenerbahçe ile birbiri arasında yapılacak müsabakalarda seyircisiz oynama durumları olabilir.
sr. member
Activity: 644
Merit: 392
Instant cryptocurrency exchange with own reserves!
Fenerbahçe ve Trabzonspor arasında 50 yıllık bir kinlenme var. Son senelerde daha çok büyümüştü. Ben azalmasının ümit ederdim ama 3 temmuz şike süreci ve Fenerbahçe otobüsünün kurşunlanması olayları bu süreci daha büyük bir çıkmaza sokmuştu.

Fakat bana göre artık bu rekabet bitti. Trabzonspor, Kadıköy'de bizi yendikten sonra futbolcularıyla taraftarlarımızı dövene kadar bir daha Trabzonspor'u rakip olarak göremeyeceğim.😅
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Yine dünyaya rezil etmişler hem kendilerini hem ülke futbolunu. Bu aynı yıl içinde yaşanan kaçıncı skandal olay? Neden her hafta federasyon düşürecek boyutta bir skandal olduğu halde insanlar hiç tepki koymuyor ortaya? Ülkedeki futbol ortamı tepeden dibe kadar pisliğe batmış durumda, nasıl bundan memnuniyet duyabiliyorlar? Yargılanması ve belki de müebbet yatması gerekenler önemli konumlarda önemli kararlara imza atıyorlar. Her hafta başka bir şike olayı gözlerimizin önünde oluyor. Bunlara gereken tepki verilmedikçe şiddetin boyutu artıyor. Nereye kadar böyle gidecek?
legendary
Catalog Websites
Dün yaşanan olaylar sonrası Trabzon valisi ve emniyet müdürünün gerçekten sınıfta kaldığını gördük.Bu yaşananların onlardan kaynaklı olduğunu da söyleyebiliriz.Yeterli seviye güvenlik güçleri yoktu ve çoğu müdahele etmedi bile.Sadece özel güvenlikler taraftarların peşinden koştu.Kenarda duran bazı çevik kuvvetlerin oralı bile olmadığını videolarda net bir şekilde gördüm.Sanki bunların hepsinin önceden planlandığını ve bu sayede bazı oyunculara ceza verilmesi gibi bir hareket söz konusu olabilir.Burada TFF'nin eğer oyunculara ceza vermesi gündem olursa Fenerbahçe'nin ciddi yaptırımlar alması gerekir.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1155
Hayırlı işler oradaki tüm emniyet mensupları soruşturma geçirecektir özellikle saha içinde görevli olanlar nasıl sahaya atlatıyorsun kardeşim adamları bir önlem alamadık hem emniyet olarak sınıfta kaldık hem de bu yüzden dünya gündemine rezil olduk işte bizim işimiz bu kadar önemli küçük bir zaafiyet nelere sebep oluyor başımızdaki amirler işi yönetemiyor gelelim saha içine korner direğinin sivri köşesini kaldırıp futbolcuya koşmak nedir adam öldürmeye teşebbüs sağolsun Trabzonlular bir kere daha dünyaya bizi rezil ettiler
hero member
Activity: 2086
Merit: 575
Abi bu artık olacak iş değil ya, vallahi olacak iş değil. Kurşunlanma olayı zaten kendi kendine bir kaostu, ve yine Trabzonla Fenerbahçe arasında olmuştu, o konuda bi s..im yapılmadı zaten, maşallah eline sopasını alan dalmış yine. Bende saf gibi bizim maçta ali samiyene, okana, herkese analı bacılı sövüyorlardı ve sürekli fetö fetö muhabbeti yapıyorlardı, delirdim sinirlendim, fener formalı adamlar doluydu bütün kasımpaşa tarafında açın bakın göreceksiniz, ama bu tabii hiçbir şey değilmiş bomboşmuş, boşu boşuna sinirlenmişim. Asıl bu olay nedir abi, adamlar sopalarla, bıçaklarla, keskilerle, resmen adam öldürmeye sahaya indiler lan, bugün türkiyede bir maçta sahaya adam öldürmeye inildi abi, normal mi lan bu? Trabzona şöyle temizinden 3 sene seyircisi ceza falan verseler içim anca soğur, o da yani hem 3 sene cezayı yazacaksın, hemde bütün bu inenlerin tamamını yakalayıp müebbet vereceksin. Adamın sadece yaptığı suç değil ki, eyv yaptığı suçtan zaten yargılanması lazım, adam onla yetinmiyor, üstüne futbolcuların maçta bu korkuyla yaşamasına sebebiyet veriyor, bu sahaya dalanlar yüzünden ya bi daha olursa korkusu yaşıyor, belkide takımı bırakıp avrupada başka takıma gidecek bu korkudan, belkide avrupadan iyi oyuncular gelmeyecek bu korkudan, resmen ligin seviyesi zaten yerlerdeyken parayla belki zamanı geçmiş adamları alıyorduk, zaten arap takımlar onuda elimizden almak üzereydi, artık iyice bu olayları görenler hiç gelmemeye başlar. Bunun cezası daha önce hiç tarihte görülmemiş büyüklükte olması lazım.
legendary
Catalog Websites
Bugün 2 maçtada rezil rüsva olaylar yaşandı.İlk olarak söyleyeceklerime galatasaray karşılaşmasıyla başlamak istiyorum.Maçı 3-2 önde götüren kasımpaşa hakemin maçı alıp galatasaraya vermesiyle önemli bir 3 puan kaybetti.Penaltının penaltı olmadığı daha önce elle oynama olduğu ve IFAB kurallarına göre hem penaltı hem de kırmızı kart verilmediği bu sahada her iki olayada tanıklık ettik.Tamamen iş artık çığrından çıkmıştır.Bu tiyatro ne zaman bitecek merak ediyorum.
Fenerbahçe maçına gelecek olursam maça meşale atılıyor maç durmuyor ve daha sonra gol oluyor.Bunun yanı sıra hakem rezalet bir yönetimle maçı sürdürmeye devam ediyor.Trabzonspor ve barbar taraftarları araplara karşı savunmadığı trabzonu fenerbahçeli oyunculara karşı savunuyor.İlk maçta siz galip geldiğinizde sahada sevinirken bir tane fenerbahçe taraftarı barbar gibi sahaya atlayıp bıçak ve tokmakla sizi kovaladı mı? TFF'nin veya devletin trabzonspora karşı artık sessiz kalmaması gerekiyor.Bu iş çığrından çıktı ve UEFA bile artık el atmalı.
hero member
Activity: 630
Merit: 463
Galatasaray, Kasımpaşa karşısında yokları oynuyor. Kasımpaşa’nın dalga dalga atakları en sonunda golle sonuçlandı ve 3-2 öne geçtiler. Sezonun maçını oynuyor Kasımpaşa. Galatasaray ise sezonun en kötü maçını. Trabzonspor karşısında Fenerbahçe çok kritik bir maça çıkıyor. Eğer Kasımpaşa bu maçtan galip ayrılırsa ve Fenerbahçe de Trabzon’da kazanırsa ligde lider değişecek.
legendary
Catalog Websites
evet bu akşam trabzonspor'un lig maratonu sona eriyor. adamların işleri güçleri fenerhahçe. becea ve çağlar'ı saymazsak takım neredeyse as kadro ile karşılaşmaya çıkacak. bakalım biz gol atarsak uğurcan, tıpkı galatasaray maçındaki gibi gülecek mi yoksa sağa sola salça mı olacak?
Hocam Bunun basit bir şekilde cevabı saldırmak ne kelime oyunu bozacak her şeyi yapacak.
Herkesin garezi Fenerbahçe'ye karşı.Anadolu takımlarının bile puana ihtiyacı olduğunda Fenerbahçe yardıma koşuyor.Evinde oynadığı maçlarda puan kaybı yaşamasaydı şuan da birkaç puan farkla liderdi.Çağlar'ı halen as takım oyuncusu sayabilir miyiz bilemiyorum ama Becao gibi bir stoperin eksikliğini umarım hissetmeyiz.Bir sürü oyuncunun sarı kart sınırında olduğu karşılaşmada sarı kartların havada uçuşmasını bekliyorum.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
evet bu akşam trabzonspor'un lig maratonu sona eriyor. adamların işleri güçleri fenerhahçe. becea ve çağlar'ı saymazsak takım neredeyse as kadro ile karşılaşmaya çıkacak. bakalım biz gol atarsak uğurcan, tıpkı galatasaray maçındaki gibi gülecek mi yoksa sağa sola salça mı olacak?
legendary
Catalog Websites
Bu haftanın merakla beklenen karşılaşması Trabzonspor-Fenerbahçe mücadelesi pazar günü saat 20.30 itibariyle başlayacak.Açıkcası 2 takımın da ligdeki hedefleri farklı.Fenerbahçe şampiyonluk için son gaz mücadele ederken Trabzonspor ise bir sonraki sezon avrupa kupalarına katılmak için puan almak zorunda.Oranlara baktığımızda Fenerbahçe deplasmanda olmasına rağmen ağır favori olan taraf.Fenerbahçe'nin trabzonspro ile oynadığı son karşılaşmalara bakcak olursak eğer çoğunda kırmızı kartı gören taraf oldu.Bu sefer sarı kart sınırında olan oyuncu sayısı fazla.Sarı kart görme potansiyeli oyuncuların daha dikkatli davranması gerekiyor ya da sarı kart görüp bu maçta cezasını çekip sıfırlanması lazım.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
Ligin kalitesi gitgide daha da vasatlaştı. Federasyonun başında liyakatlı insanlar olsa Türk futbolu bu konuma gelmezdi. Hal böyleyken insanın Süper Lig maçlarını izleyesi gelmiyor ne yalan söyleyeyim.  Sad  Sadece önemli maçlara bakmaya çalışıyorum ki o maçlar bile fazlasıyla oyunun durması, tartışmalara yol açması falan derken sıkıcı hale geliyor. Türk futbolu belki hiçbir zaman dört dörtlük olmadı ama eskiden bundan daha iyiydi sanki.
hero member
Bu hafta bir kez daha gördük ki, lig resmen sirke döndü, bir hafta Cimbom kayiriliyor diğer hafta fenere ayıp oldu diyip hooop ona da kıyak yapılıyor. Amaç ligi erken bitirmemek, GS fener derbisine kadar ite kaka götürecekler ligi bir şekilde, ama marka değeri olarak gittikçe dibe gomuluyoruz bundan haberi yok bu düzeni kuranların, naklen yayın ihalesi bildiğim kadarıyla iptal oldu, rakamlar günümüz şartlarına göre zaten komikti ama bizim ligin pardon sirkin ederi bence o paralar bile değil olan bitene bakınca.
Gelecek sene daha farklı olmasını umuyorum ama bu sene söylediklerinize tamamen katılıyorum. Bu sene farklı bir sezon. En çok takımlar ağlıyor bir de. Galatasaray veya Fenerbahçe fark etmez, ligin hakkı yenen tüm takımları da oynamayalım o zaman diyorlar haklı olarak . Sanırım Bein izlemeleri artsın diye düzeni daha yakın gitme üstüne kurmuşlar. Yabancı hakemle gelecek sene maçlara çıkarlarsa belki bir değişiklik olabilir. Yerlilerde iş yok.
sr. member
Activity: 994
Merit: 316
Bu hafta bir kez daha gördük ki, lig resmen sirke döndü, bir hafta Cimbom kayiriliyor diğer hafta fenere ayıp oldu diyip hooop ona da kıyak yapılıyor. Amaç ligi erken bitirmemek, GS fener derbisine kadar ite kaka götürecekler ligi bir şekilde, ama marka değeri olarak gittikçe dibe gomuluyoruz bundan haberi yok bu düzeni kuranların, naklen yayın ihalesi bildiğim kadarıyla iptal oldu, rakamlar günümüz şartlarına göre zaten komikti ama bizim ligin pardon sirkin ederi bence o paralar bile değil olan bitene bakınca.
legendary
Catalog Websites
Beşiktaş dün küme düşme bölgesindeki Gaziantep’e deplasmanda 2-0 yenildi. 2 hafta böylelikle mağlubiyet alam Beşiktaş trabzonspor ile olan puan farkını malesef açtı. Ligde bütün takımlar birbirini yenebilecek durumda ve som haftaya kadar tam olarak kimin ligde kalacağı veya lider olarak tamamlaması belirlenmeyecek diye düşünüyorum. Haftaya artık yavaştan her şeyin kopcağını söyleyebiliriz.
hero member
Activity: 1162
Merit: 719
Çok ilginç bi sezon yaşıyoz bana kalırsa. Birinci takım Galatasaray 78 puanda. Üçüncü takım Trabzonspor 49 puanda. Arada 29 puan var. Dördüncü takım Beşiktaş ile arada 32 puan var. Galatasaray, Fenerbahçe bu ligin hep bi favorisiydi. Her zaman böyledir. Şampiyonluk sayıları da bunu kanıtlar. Ama kalite hiç bu kadar bi şekil açılmamıştı daha önce. Birinci, ikinci takım başa baş bi yarışın içinde. Üçüncü takımdan itibaren arada derin bi boşluk var. Bana kalırsa Türkiye'de futbolun kalitesini Galatasaray, Fenerbahçe ayakta tutuyor. Diğer takımlar bunun için bi çaba bile göstermiyor.
Pages:
Jump to: