Pages:
Author

Topic: 2021-2022 Türkiye Süper Ligi Ana Konu - page 29. (Read 30861 times)

sr. member
Activity: 1890
Merit: 333
Galatasaray gerçekten gol şov yaptı. 6-1 çok sağlam galibiyet. Sivasspor zaten pek bir numarası olan bir takım değil ama Galatasaray biraz ekstra da oynadı. Şu an Konyaspor - Fenerbahçe maçı devam ediyor. İlk yarı 0-0 sona erdi. Fenerbahçe çok üstün bir ilk yarı geçirse de bir türlü gol bulamadı. Eğer ikinci yarıda da böyle oynarlarsa bence öyle ya da böyle kazanırlar. Galatasaray'ı ben çoktan şampiyon olarak görüyorum ama Fenerbahçe bugün puan kaybederse neredeyse resmi olacak.
hero member
Activity: 1610
Merit: 773
Süper ligde bugün Galatasaray ile Sivasspor karşılaşacak. Fenerbahçe ile de Konyaspor oynayacak. 2 takımın da galip geleceğini düşünüyorum. Kayıpsız devam edilecek ve süper ligde aralarındaki maça kadar devam edecek rekabet. Galatasaray çok avantajlı. Fenerbahçe ise bir puan kaybı yaşarsa şampiyonluğu hediye edecek.

GS rahat bir maç oynadı ve net bir skorla kazandı. Şu anda şampiyonluğa en yakın takım hatta Sivasspor maçındaki takımın motivasyonu ve kenetlenmesini gördükçe şimdiden şampiyon takım diyebilirim. Fenerbahçe ise bugün ligin iddiasız takımlarından Konyaspor ile karşılaşacak. Ancak Konyaspor küme düşme hattına çok yakın ve bu maçta en az 1 puan almak isteyeceklerdir. Küme düşme hattındaki Gaziantep Hatay maçının berabere bitmesi Konyaspor için bir avantaj ve bu maçta daha agresif bir futbol oynayabilirler. Fenerbahçe’nin ise puan kaybı gibi bir lüksü olmadığı için Konya maçını mutlaka kazanacaktır. Şampiyonluğun Rams Park’ta belirleneceğini düşünüyorum.
hero member
Activity: 2198
Merit: 575
Canavar gibi takım olduk harbiden, her sezona biraz daha yavaş başlıyoruz, sonra sezonu yaratık düzeyde bitiyoruz, harbiden çok güçlü takımız. Şimdi seneye açın izleyin sene başında yine bir ton aptal saptal transferi monte etmeye çalışıp, beceremeyip, mümkün mertebe 1-2 tanesinden max verim alıp, gerisi aynı kadro devam ederiz yine ahahahah. Bence bu maç ile şampiyonluk bitti gibi bir şey, galatasarayın son 3 maçta 2 puan kaybı yapması lazım, biz bu oyunla 3 maçın 3ünüde rahat alırız, veya belki bi ihtimal salarız bi yerden sonra diyorum ama ne zaman salarız desem 4-5-6 gönlünden ne geçerse atıyorlar bizimkiler ahahahahah
sr. member
Activity: 770
Merit: 442
Süper ligde bugün Galatasaray ile Sivasspor karşılaşacak. Fenerbahçe ile de Konyaspor oynayacak. 2 takımın da galip geleceğini düşünüyorum. Kayıpsız devam edilecek ve süper ligde aralarındaki maça kadar devam edecek rekabet. Galatasaray çok avantajlı. Fenerbahçe ise bir puan kaybı yaşarsa şampiyonluğu hediye edecek.
legendary
Activity: 1946
Merit: 1762
Geçenlerde bir maça rastlamıştım. TFF 2. Lig'de oynanan Ankaraspor - Nazilli Belediyespor maçında 1 tane bile şut atılmamış. Bir pozisyonda da hatta Nazilli Belediyespor'un hücum oyuncusu gole gider gibi olunca Ankaraspor'un bir defans oyuncusu ona kızmış. Bu beraberlik hem Ankaraspor'un playofflara kalmasını hem de Nazilli Belediyespor'un kümede kalmasını sağlamış. Şike şüphesinin yüksek olduğu bir maçmış ama herhangi bir şey çıkar mı bundan artık bilmiyorum.

Bu da bahsettiğim gol pozisyonunun anı: https://www.youtube.com/live/ws-67NdlIPQ?si=PTwt4BoKaOEj3N53&t=6017
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Fetöekşi döneminde skandal rekoru kırıldı. Ülkenin en üst liginden en alt ligine kadar hepsinde iğrenç şikeler dönüyor. 2. ligde Serik Belediyespor maça 16 yaşında çocuklarla çıktı ve 6-0 yenildi. Bu sonuçla Esenler Erokspor üst lige çıktı. Ülkede temiz eller operasyonu yapılmadıkça, fetöcüler temizlenip tüm şike yapanlar hapse atılmadıkça 1 adım ileri gidemeyecek ülke futbolu.
copper member
Activity: 1498
Merit: 1110
Uzun yıllar boyu şampiyon olunamıyorsa bence de yönetim en başta sorgulanmalı. Aziz Yıldırım döneminde Fenerbahçe bir sürü kupa elde etti ama Süper Lig şampiyonluğunu bir noktadan sonra elde edememeye başlayınca yönetim değişti. Ali Koç 6 senedir başkan ve döneminde elde edilen tek başarı 1 adet Türkiye Kupası şampiyonluğu. Böyle bir istatistiğe Fenerbahçe gibi büyük bir takımın sahip olması normal bir şey değil o yüzden artık onlar için bence tekrar değişim zamanı çoktan geldi.

Ali Koç duruş olarak birçok taraftarın sevdiği bir isim. Ama diğer yandan istatistiksel olarak Fenerbahçe'nin en kötü dönemleri de bu son yıllarda oldu. Kulüp basketbol ve diğer spor branşlarında başarılar elde edebiliyor ama futbolda durum tam tersi. Her sene bir şeyler oluyor ve şampiyonluk yarışından kopuyorlar.
Futbolda mutlaka bir başarı elde etmeleri gerekiyor. Şu anki durumları genel tabloya bakınca gerçekten iyi değil, en azından bu sene şampiyon olmaları gerekiyor bence
Bu sene şampiyonluk kazanmaları mucizelere bağlı.Galatasaray yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişken vermez şampiyonluğu.Şu an 4 puan öndeler ve Fenerbahçe aralarında oynanacak derbiyi kazansa bile cimbomun puan kaybetmesini bekleyecek yani Fenerbahçe’nin işi gerçekten zor.Bu Galatasaray ise kimseye puan kaybetmez.Fenerbahçe dünyada görülmemiş rekor puanla ikincilik yaşayacak gibi.
legendary
Activity: 2814
Merit: 1576
Uzun yıllar boyu şampiyon olunamıyorsa bence de yönetim en başta sorgulanmalı. Aziz Yıldırım döneminde Fenerbahçe bir sürü kupa elde etti ama Süper Lig şampiyonluğunu bir noktadan sonra elde edememeye başlayınca yönetim değişti. Ali Koç 6 senedir başkan ve döneminde elde edilen tek başarı 1 adet Türkiye Kupası şampiyonluğu. Böyle bir istatistiğe Fenerbahçe gibi büyük bir takımın sahip olması normal bir şey değil o yüzden artık onlar için bence tekrar değişim zamanı çoktan geldi.

Ali Koç duruş olarak birçok taraftarın sevdiği bir isim. Ama diğer yandan istatistiksel olarak Fenerbahçe'nin en kötü dönemleri de bu son yıllarda oldu. Kulüp basketbol ve diğer spor branşlarında başarılar elde edebiliyor ama futbolda durum tam tersi. Her sene bir şeyler oluyor ve şampiyonluk yarışından kopuyorlar.
Futbolda mutlaka bir başarı elde etmeleri gerekiyor. Şu anki durumları genel tabloya bakınca gerçekten iyi değil, en azından bu sene şampiyon olmaları gerekiyor bence
sr. member
Activity: 1834
Merit: 402
hero member
Activity: 994
Merit: 772
Fenerbahçe’nin bu sezonu nasıl kapatacağı önemli. Her kulvarda boy gösterirken sadece lig şampiyonluğu kalması hem oyuncular hem de yönetim açısından bir sezonu daha başarısız kapamalarına neden olacak. Özellikle bazı oyunculara gelen teklifler eğer değerlendirilecek olursa kadronun yeniden yapılanma ihtimali doğuyor. Bu yüzden önümüzdeki sezon için eğer kim başkan olacaksa bir an önce başlaması gerekiyor. Ferdi ve İrfan’ın yüksek bonservisle beraber gitmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Birçok şey denediler ama maalesef ki şampiyon olamıyoruz. Hep bir şeyler eksik kalıyor. Benim en çok eleştireceğim nokta şu ki; başarılı olunamamasına rağmen uzun seneler yönetim devam ediyor. Başka kulüplerde bu böyle değilken Fenerbahçe'de neden böyle. Futbolda şampiyon yapılmıyoruz gibi sözlere girmek istemiyorum. Hakemi de karşı takımı da yenmeniz gerekiyorsa yeneceksiniz ki şampiyon olacaksınız. Eğer şampiyonluk gelmiyorsa yönetim değişir başka bir yönetim dener. Fenerbahçe uzun yıllardır bu durumdan çok uzak.

Bazı oyuncular transfer sezonunda ayrılacaktır çünkü çok fazla teklif var diye haberler dönüyor. Yeni yönetim gelecekse bunun planını yapmalı. Fenerbahçe taraftarı uzun süredir şampiyonluk bekliyor ama maalesef bu zor görünüyor.
legendary
Activity: 1624
Merit: 1436
Fenerbahçe’nin bu sezonu nasıl kapatacağı önemli. Her kulvarda boy gösterirken sadece lig şampiyonluğu kalması hem oyuncular hem de yönetim açısından bir sezonu daha başarısız kapamalarına neden olacak. Özellikle bazı oyunculara gelen teklifler eğer değerlendirilecek olursa kadronun yeniden yapılanma ihtimali doğuyor. Bu yüzden önümüzdeki sezon için eğer kim başkan olacaksa bir an önce başlaması gerekiyor. Ferdi ve İrfan’ın yüksek bonservisle beraber gitmesine kesin gözüyle bakılıyor.
hero member
Activity: 1162
Merit: 719
Rezalet bir beşiktaş ve ondan bir tık iyi bir fenerbahçe karşı karşıya geldi..

Bir beşiktaşlı olarak zaten bu sezondan daha kötüsü izlemedim, şayet fenerbahçe de bir o kadar şampion olamam benn diye bağıran bir futbol sergiledi.. Bir anadolu takımı 3-5 atardı.

Galatasarayın şampiyonluğunu garanti olarak görüyorum.

Bu yüzden sezon bitmiş gibi transfer haberleri çıkmaya başladı bir bir. Galatasarayımız yeni sezon transfer çalışmalarına başlamış. Yusuf Yazıcı ismi gündemde bi kaç gündür. Lille ile sözleşmesi biticek sezon sonunda. Lille kariyeri inişli çıkışlı bi kariyer oldu. Ama 266 maçta 64 gol atmış milli futbolcumuz. 38 asist yapmış bi de. Yaklaşık 10 maçın 4'ünde skor katkısı yapmış. Bi on numara için iyi bi otalama. Fena diiil. Fransa Lig 1'i dikkate alırsak dikkat çekici.

Beşiktaş çok erken veda etti yarışa bu sezon. Fenerbahçe Son dakkalarda attığı gollerle Galatasaray'ı zorladı biraz. Ama nereye kadar dedirtti herkese. Bana kalırsa Fenerbahçeliler de bu yarışı sonuna kadar götüremeyeceklerini biliyordu. Sonunda beklenen oldu.
legendary
Activity: 1624
Merit: 1436
Trabzonspor Gaziantep karşısında ilk yarıyı geride kapatsa da ikinci yarı bulduğu gollerle maçı çevirmeyi başardı. İlk yarıyı 2-0 önde kapatan Gaziantep ikinci yarıdaki Trabzonspor’a karşı bir şey yapamadı. Trabzonspor’da onuachu’nun 3 gol attığı karşılaşmada trabzonspor’un kazanması çok da zor olmadı. 3.’lük yarışında önde oldukları için şuanda rahatlar.
sr. member
Activity: 770
Merit: 442

Bir beşiktaşlı olarak zaten bu sezondan daha kötüsü izlemedim, şayet fenerbahçe de bir o kadar şampion olamam benn diye bağıran bir futbol sergiledi.. Bir anadolu takımı 3-5 atardı.

Galatasaray büyük ihtimalle şampiyon olacak zaten. 4 puanlık fark var. Diyelim Fenerbahçe maçı kazandı derbide. Galatasaray hala 1 puan önde olacak. Futbol olarak da Galatasaray yeneceklerini zannetmiyorum. Galatasaray rahat bir galibiyet alır. Şampiyonluk olarak da rahat bir şampiyonluk kazanır. Yine Mayıs ayı Galatasaray ayı olacaktır.
newbie
Activity: 17
Merit: 0

sr. member
Activity: 2268
Merit: 469
Beşiktaş daha yeni teknik direktöründe karar kılmamasına rağmen fark yemeden maçı tamamladı. Ben şüphe duyuyordum yalan yok. Bir de kırmızı kart gördüler yani ona rağmen 2-1 bitti. Fenerbahçe'nin yeteri kadar iyi oynamaması yüzünden de oldu. 3 puanı almak en önemlisi tabi ama güven veren bir futbol sergilemediğiniz sürece şampiyonluk elde etmek iyice zorlaşır.

Bence 4 puanlık farkı öne geçecek derecede kapatamayacaklar. Galatasaray iyi de kötü de başlasa maçını kazanıyor. Derbi dışında kaybetmezler diyorum hatta derbide de en kötü beraberlik beklerim.
sr. member
Activity: 1036
Merit: 311
Fenerbahçe bugün 2-1 kazanarak şampiyonluk umutlarını sürdürdü ama Sivas deplasmanındaki o puan kaybının aslında Galatasaray'a şampiyonluğu çoktan hediye ettiğini düşünüyorum. Derbide farkı 1'e indirsek bile yine de Galatasaray'ın son hafta takılacağını sanmıyorum. İsmail Kartal bu noktada en başta suçlanması gereken kişi. Yaptığı seçimlerle hem Konferans Ligi'ni hem de Süper Lig'i bize kaybettirdi. Derhal takımdan gönderilmesi lazım.
Fenerbahçe , evinde Beşiktaş karşısında az farkla maçı tamamladı, dün geceki galibiyetle Fenerbahçe , şu anda Türkiye ligi şampiyonluğunu 4 puan farkla elinde bulunduran Galatasaray yaklaşıyor ama bana göre bu, Galatasaray'ın şampiyonluğu olacak. Bakarken gerçekçi olmak lazım Galatasaray'ın sahip olduğu takım gücü veya iç kadrosu çok iyi Bu takımın sahip olduğu güçlü bir zihniyet ve istek var.
hero member
Activity: 1442
Merit: 256
Bjk 10 kişi kalmasa puan alacakmış gibi geldi bana.
Bu Fenerbahçe çok acayip bir takım rakibi 10 kişi kalmış ama yine son dakikalarda taraftarını merak içinde bıraktı.
Cenk Tosun'un golü çok hoşuma gitti alıp dönüp vurması tam bir golcü vuruşu.
Bir parantez de liva'ya kornerden gelen kafa şutunu çok iyi çıkarmış.
Puan farkı 4 ama ligin boyu kısa ve Fenerbahçe'nin elinde olan bir şey yok
legendary
Activity: 1946
Merit: 1762
Fenerbahçe bugün 2-1 kazanarak şampiyonluk umutlarını sürdürdü ama Sivas deplasmanındaki o puan kaybının aslında Galatasaray'a şampiyonluğu çoktan hediye ettiğini düşünüyorum. Derbide farkı 1'e indirsek bile yine de Galatasaray'ın son hafta takılacağını sanmıyorum. İsmail Kartal bu noktada en başta suçlanması gereken kişi. Yaptığı seçimlerle hem Konferans Ligi'ni hem de Süper Lig'i bize kaybettirdi. Derhal takımdan gönderilmesi lazım.
hero member
Activity: 1610
Merit: 773
Fenerbahçe-Beşiktaş maçında Al Musrati’nin kasıtlı faulle kırmızı kart görmesi maçın kaderini belirledi. Oyun aslında Beşiktaş lehine gidiyordu ama Beşiktaşlı oyuncuların maça çok sert başlaması kırmızı kartın habercisi gibiydi. Al Musrati Galatasaray maçında da takımın başını yakmıştı. Kırmızı karttan sonra maç çok daha farklı ilerledi. Fenerbahçe oyunu Beşiktaş yarı sahasına yıktı ve sonucunda golü de buldu.

İkinci yarıda İrfan Can’ın golü Feneri rahatlattı ancak Beşiktaş’ın 70. dakikadan sonra Fenerbahçe üzerinde baskı kurması sonuç verdi ve Cenk Tosun harika bir gol attı. Maçın son dakikaları ise Fenerbahçe taraftarı için sıkıntılı geçmiştir ancak Beşiktaş’ın bu sezon genel anlamda kötü bir performans göstermesi Fenerbahçe maçını çevirmeye yetmezdi zaten.
Pages:
Jump to: