Hatayspor maçında tribünler Fenerbahçe taraftarları ile doluydu. Deplasman takımı değil ev sahibi takım gibiydik. Hatayspor'un onursal başkanı Lütfü Savaş Fenerbahçe kongre üyesi olduğu için Fenerbahçe maçlarında böyle bir ayrıcalık yapıyormuş. Bazıları bu konuda onu eleştiriyor ama Anadolu kulüpleri büyük maçlarda rakip takım taraftarlarına sattıkları biletlerden para kazanıyor.
Eşit bi yaklaşım olmuyor böyle yapınca. Fenerbahçe kongre üyesi. Peki aynı şekil başka bi başkan Galatasarayımızın kongre üyesi olsa. Galatasaray taraftarlarını stada alsa. Fenerbahçe taraftarlarını almasa hoş olur mu? Bana kalırsa hoş olmaz. Lütfü Savaş bilet parası kazanmak istiyorsa bütün büyük kulüplere aynı şekil bi yaklaşım yapsın. İstanbulspor öyle yapıyor. Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe maçlarında rakip takıma istediği kadar bilet satıyor. Adil bi yaklaşımları var. Bana kalırsa hoş bişi diiiil bu şekil bi yaklaşım.
Galatasarayımız maçın başında öne geçti. Beşiktaş'ı istediği gibi yönetti maçın temposuyla. Yorulmadan kazandık bana kalırsa. Maçın temposunu düşürerek oynadık çünkü. Bilek güreşinde güçlü taraf karşısındakinin tüm gücüyle saldırmasını izler. O şekil Beşiktaş'ı tuttuk maç boyunca bana göre.