Pages:
Author

Topic: 2021-2022 Türkiye Süper Ligi Ana Konu - page 30. (Read 28328 times)

sr. member
Activity: 994
Merit: 316
February 05, 2024, 05:18:09 AM
Beşiktaş Trabzonspor maçı, son dönemdeki anlamsız hakem hatalarına bir büyük halka daha ekledi. Son maçlarda iki takımı da doğrayan hakemler, iki takım karşı karşıya gelince aynı anda ikisini de doğrayamayacaklarından tercihlerini Trabzonspor dan yana kullandılar sanırım. Beşiktaş son dönemdeki maçlarından farklı bir oyun ortaya koymadı, ancak Trabzonspor daha derli toplu göründü ama işte futbolda futbolcunun hatası ile hakemin hatası başka sonuçlara yol açıyor.
legendary
Activity: 1512
Merit: 1341
Catalog Websites
February 05, 2024, 02:22:52 AM
Bugünkü karşılaşmalarda birbirinden zevkli geçecek karşılaşmalar olduğunu düşünüyorum.Pendikspor son haftalarda kaybetmemeye çalışıyor ve böylelikle küme düşme bölgesinden sıyrılmak istiyorlar fakat işleri kolay değil.Onlar son haftalarda yaptıkları transferlerle birlikte güçlü bir hale geldiklerini söyleyebiliriz ve maçları kazanabiliyorlar.Bugün ise 1 saat sonra adana demir ile karşılaşacaklar.Adana Demirspor son haftalarda iyi gitmiyor ve maç kazanmakta zorlanıyorlar.Pendikspor deplasmanında ise onların kazanabileceğini açıkcası düşünmüyorum.

Pendikspor bugün kendi evinde Adana Demirspor'u 2-1 yendi ve ligde yenilmezlik serisini 5 maça çıkardı. Umut Nayir gollerine kaldığı yerden devam ediyor. Pendikspor devre arasındaki yeni transferlerin katkısıyla küme düşme hattından uzaklaşmaya başladı. Açıkçası Umut Nayir'in takıma bu kadar iyi katkı yapacağını düşünmemiştim. Maçta zaman zaman gerginlik olsa da Pendikspor maçın ilk yarısında baskın olan taraftı ve erken gelen goller ile oyunu daha rahat organize edebildi. Pendikspor seriye devam ederse ligi rahat bir şekilde orta sıralarda tamamlayacaktır.
Pendikspor küme düşmek istemediği için ara transfer döneminde birazcık paraya kıydı ve sağlam oyuncular aldı. Umut nayir iyi bir forvet fakat dzeko ve batshuayi gibi oyuncular olduğu sürece onun forma şansı bulması zordu ve o da tercihini gitmekten yana kullandı. Mantıklı olanı yaptı fakat madem Umut Nayir gönderilecekti neden tekrar Serdar dursun alındı anlamlandıramıyorum.
hero member
Activity: 938
Merit: 763
February 05, 2024, 01:48:36 AM
Bugünkü karşılaşmalarda birbirinden zevkli geçecek karşılaşmalar olduğunu düşünüyorum.Pendikspor son haftalarda kaybetmemeye çalışıyor ve böylelikle küme düşme bölgesinden sıyrılmak istiyorlar fakat işleri kolay değil.Onlar son haftalarda yaptıkları transferlerle birlikte güçlü bir hale geldiklerini söyleyebiliriz ve maçları kazanabiliyorlar.Bugün ise 1 saat sonra adana demir ile karşılaşacaklar.Adana Demirspor son haftalarda iyi gitmiyor ve maç kazanmakta zorlanıyorlar.Pendikspor deplasmanında ise onların kazanabileceğini açıkcası düşünmüyorum.

Pendikspor bugün kendi evinde Adana Demirspor'u 2-1 yendi ve ligde yenilmezlik serisini 5 maça çıkardı. Umut Nayir gollerine kaldığı yerden devam ediyor. Pendikspor devre arasındaki yeni transferlerin katkısıyla küme düşme hattından uzaklaşmaya başladı. Açıkçası Umut Nayir'in takıma bu kadar iyi katkı yapacağını düşünmemiştim. Maçta zaman zaman gerginlik olsa da Pendikspor maçın ilk yarısında baskın olan taraftı ve erken gelen goller ile oyunu daha rahat organize edebildi. Pendikspor seriye devam ederse ligi rahat bir şekilde orta sıralarda tamamlayacaktır.

Pendikspor ligden düşmemek adına ilk yarıda çok iyi takviyeler yaptı büyük risk aldı ve bu transferlerden beklediğini de aldı. Takımın şu anki performansına bakarsak ligde kalacaklar. Mame Thiam ve Umut Nayır’ı transfer ettikten sonra takımın hücum hattı rahatladı ve rahat gol atmaya başladılar.

İşin açıkçası Thiam’ın takıma etkisi olacağını düşünüyordum ama Umut Nayır’ın bu kadar fazla etki edeceğini düşünmemiştim. İyi bir forvet olduğunu biliyordum ama Fenerbahçe’de istediğini bulamaması biraz düşündürmüştü. Yeni takımına harika başladı ve iyi bir forvet olduğunu gösterdi. Ceza sahası içindeki etkisini biliyoruz ve oralarda çok tehlikeli bir forvet olabilir. Bunun yanı sıra ceza sahası üstünden attığı goller ile de dikkat çekmeye başladı.

Adana Demirspor ligin standart üstü takımlarından ve her zaman zorlu maçlardan biri olmuştur. Kendi evinde Pendikspor 3 puan almayı başardı. Takımın forvetlerinin bu maçta da katkılarını gördük. Sonuç olarak Pendikspor iyi bir takım oluşturmayı başardı ve yoluna devam ediyor.
hero member
Activity: 1484
Merit: 726
February 04, 2024, 04:12:40 PM

legendary
Catalog Websites
February 04, 2024, 05:33:00 AM
hero member
Activity: 1400
Merit: 913
February 04, 2024, 03:38:16 AM
Antalyaspor Fenerbahçe maçının berabere biter diye düşünmüştüm, ilk yarıda Antalyaspor bir gol bulabilseydi muhtemelen skor 1-1 olabilirdi. Oyuncu kadrosu olarak Fenerbahçe çok daha iyi oyunculara sahip, uzatma dakikalarında Batshuayi gelen pası yakın mesafeden gol yapmayı becerdi ve Fenerbahçe 2 gol ile 3 puanın sahibi olmuş oldu, zorlu bir deplasmanı geride bıraktı.
legendary
Catalog Websites
February 04, 2024, 02:04:23 AM
Antalyaspor bu sezon Sergen Yalçın ile birlikte korkulacak bir takım haline gelmiş.Fenerbahçe iyi oyunculara sahip olmasaydı bu maçın böyle biteceğini söyleyemezdim.2 takımda çok baskılı oynadı ve açıkcası Fenerbahçe kaliteli ayaklarıyla birlikte maçı kazanmayı başardı.Cengiz'in attığı golü çoğu oyuncu atamaz gerçekten muazzam bir vuruş.Aynı olay Batshuayi'nin golünde de var.Dzeko olsa öyle bir vuruş yapabileceğini sanmıyorum ki ona gelene kadar Bonucci'nin efsane falsolu attığı pas da ayrı güzeldi.Tam topa emir verir gibi yön vermiş Cheesy
hero member
Activity: 630
Merit: 463
February 03, 2024, 04:03:59 PM
Fenerbahçe zorlu geçen maçta 3 puanı almayı başardı. Antalya deplasmanı çok zor geçen bir deplasman. 2-0 kazanarak Galatasaray ile yarışa devam ediyorlar. Ben son yıllarda böyle kaliteli bir yarış izlememiştim. İki takım da kusursuz gidiyor neredeyse. Nerede yarıştan uzaklaşacaklar bilmiyorum ama düğüm herhalde kendi aralarında oynanacak maçta çözülecek muhtemelen.
Antalyaspor eskisi kadar iyi değil aslında. Ben Fenerbahçe’den rahat bir maç bekliyordum ama bunu başaramadıkları halde 3 puanı kazandılar. Maç alt bitti benim için üzücü olan bu oldu uzun zamandan sonra ilk defa kupon yaptım 2.5 üst oynadım ama kupon yattı  Grin
hero member
Activity: 1092
Merit: 631
February 03, 2024, 03:44:40 PM
Fenerbahçe zorlu geçen maçta 3 puanı almayı başardı. Antalya deplasmanı çok zor geçen bir deplasman. 2-0 kazanarak Galatasaray ile yarışa devam ediyorlar. Ben son yıllarda böyle kaliteli bir yarış izlememiştim. İki takım da kusursuz gidiyor neredeyse. Nerede yarıştan uzaklaşacaklar bilmiyorum ama düğüm herhalde kendi aralarında oynanacak maçta çözülecek muhtemelen.
copper member
Activity: 1190
Merit: 925
February 03, 2024, 02:38:50 PM
Fenerbahçe Antalya deplasmanında ilk yarının bitimine az bir süre kala golü buldu. İkinci yarıda benzer durum yaşanmış oldu uzatmalara kadar iki takımda gol bulamazken uzatmalarda Batshuayi 2. golü kaydetmiş oldu sonrasında zaten bitiş düdüğü çaldı. Fenerbahçe zorlu bir deplasmanı geride bırakarak liderliğe tekrar yükselmiş oldu, rekabet kaldığı yerden devam ediyor.
Yarın Trabzonspor Beşiktaş’ın konuğu olacak iki takımda son zamanlar kötü oyun sergiliyor bakalım bu maçın kazananı kim olacak.
Beşiktaş’ın kazanmasını isterim.Gelecek sene başkan iyi bir kadro kuracak diye umut ederek, Avrupa kupalarına katılmasını istediğim Beşiktaş’ı destekliyorum bu maçta.Trabzonspor ise konferansa katılabilirse ne güzel olur.Ülke puanı gelecek seneyi etkiliyor.Konferans ve Avrupa ligindeki temsilcilerimizin şampiyon olamasa da yüksek yerlere gelmelerini isterim.
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
February 03, 2024, 02:36:27 PM
İki takımlı mücadele devam ediyor ve ikisi de hata yapmıyor. Dün Galatasaray'ın kazandığı skorun aynısıyla bugün Fenerbahçe kazandı. Gerçi maçlar çok farklı geçti, Galatasaray ilk dakikalardan 2-0 skoru bulup rahat bir şekilde maçı bitirdi. Fenerbahçe ise son dakikada ikinci golü buldu. Antalyaspor'un son ana kadar beraberlik fırsatı vardı ama bir türlü gol atamadılar. Buksa etkisiz oynayınca Jehezkel'in yokluğu daha çok hissedildi. Bu şampiyonluk düğümü son haftalara kadar çözülmeyecek gibi duruyor.
hero member
February 03, 2024, 02:05:29 PM
Fenerbahçe Antalya deplasmanında ilk yarının bitimine az bir süre kala golü buldu. İkinci yarıda benzer durum yaşanmış oldu uzatmalara kadar iki takımda gol bulamazken uzatmalarda Batshuayi 2. golü kaydetmiş oldu sonrasında zaten bitiş düdüğü çaldı. Fenerbahçe zorlu bir deplasmanı geride bırakarak liderliğe tekrar yükselmiş oldu, rekabet kaldığı yerden devam ediyor.
Yarın Trabzonspor Beşiktaş’ın konuğu olacak iki takımda son zamanlar kötü oyun sergiliyor bakalım bu maçın kazananı kim olacak.
sr. member
Activity: 644
Merit: 392
Instant cryptocurrency exchange with own reserves!
February 03, 2024, 09:56:20 AM
Fenerbahçe Antalyaspor deplasmanında önemli bir maça çıkacak bu akşam. Galatasaray dün oynadığı maçı kazanarak liderliğe yükseldi. Bu akşamki maçı Fenerbahçeliler kadar Galatasaraylılar da takip edecektir. Liderliğin günden güne el değiştirdiği, şampiyonluk yarışının daha çekişmeli olduğu bir döneme giriyoruz. Bugünlerde küçük bir hata bütün sezonun emeklerini heba edebilir.

Savunmada Dijiku ve Bonucci ikilisinin oynaması bekleniyor. Becao antrenmanlara başladı. Fakat fiziksel olarak henüz hazır değil. Güçlendirme çalışmalarına devam ediyor. Batshuayi bana göre her zaman Dzeko'nun gerisinde bir profil. Fakat son haftalarda iyi oynuyor. Forma adaleti sağlanırsa Batshuayi'nin ilk 11'de başlaması gerekir. Batshuayi mi Dzeko mu başlar? Bilmiyorum. Neyse bunlar tatlı telaşlar. Sakat ve cezalı oyuncumuz yok. En önemlisi bu.
hero member
February 03, 2024, 09:37:47 AM
Galatasaray için zor bir maç bekliyordum ama maçın ilk 10 dakikasında 2-0 yapıp maçı kazandılar. Şampiyonluk yarışında önemli bir 3 puan daha aldık.

Yarın akşam Antalyaspor - Fenerbahçe maçı var bakalım, Fenerbahçe için sıkıntılı bir maç olarak görüyorum, puan kaybı yaşanabilir, bu Galatasaray galibiyeti onları biraz sıkıntıya da sokmuş olabilir.
Bakalım yarın maç nasıl sonuçlanacak.
Galatasaray için kolay bir deplasman maçı oldu kısa sürede Galatasaray 2 gol atınca resmen skoru oynamak üzerine oynadılar, 2 gol sonrası Samsunspor daha baskın oynamış olsada etkili olamadılar. Fenerbahçe bu akşam Antalya deplasmanına gidiyor nitekim daha zorlu bir deplasman maçı olacağa benziyor muhtemelen beraberlikle sonuçlanacaktır Smiley
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
February 03, 2024, 07:59:57 AM
fenerbahçe, bu akşam antalyaspor ile çok zor geçecek bir karşılaşma yapacak. tahminim bu maçta puan kaybedeceğimiz yönünde. bakalım ismail kartal'ın takım yönetimi nasıl olacak? takım iyi giderken fazla sırıtmıyordu kendisi ama artık tıkanma noktasına geldi. okan buruk'u şu an için ayıran nokta burası.
dzeko kötü başlayıp 70-80 dakika hala sahada kalırsa ya da çift forvete geçmezse artık ben tek kelime daha etmem. adamın kafasında öyle bir kurgu var ki 60. dakikadan önce oyuncu değişikliğine gidemiyor. ha umarım ilk 15 dakikada fişi çekip çok keyifli bir karşılaşma izleriz.
legendary
Activity: 1358
Merit: 1313
February 02, 2024, 06:28:54 PM
Galatasaray için zor bir maç bekliyordum ama maçın ilk 10 dakikasında 2-0 yapıp maçı kazandılar. Şampiyonluk yarışında önemli bir 3 puan daha aldık.

Yarın akşam Antalyaspor - Fenerbahçe maçı var bakalım, Fenerbahçe için sıkıntılı bir maç olarak görüyorum, puan kaybı yaşanabilir, bu Galatasaray galibiyeti onları biraz sıkıntıya da sokmuş olabilir.
Bakalım yarın maç nasıl sonuçlanacak.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
February 01, 2024, 07:42:47 AM
Hocam son maçta da gördük, Torreira varsa birçok riski aynı anda alabiliyorsunuz, tüm pas kanallarında var adam, ve kaptığı topları da yüksek yüzde ile oyuna sokabiliyor. Bu da size arkada alan bırakabilme özgürlüğü ile hücumda daha çok adamla baskı yapabilme imkanı sağlıyor. Seviye yükselince ise üçüncü bölgedeki olası top kayıplarında, örneğin Bayern Münih iki pasta kontraya çıkabildiği için 70 lerden sonra çözmüştü Galatasarayı. Ancak bizim ligde o tarz kaliteli ayak az takımda olduğundan bu risk daha az bence.
Kaan ve Barış Alper mevzusuna gelirsek, bence Kaan bizim ligdeki fundementali en yüksek oyunculardan, çok hızlı değil ama yavaş ta değil, Barış Alper ise daha yolun başında sayılır, doğru çalışma metodları ile üzerine daha çok koyabilir, defans için pozisyon bilgisi eksikliği belki sorun yaratabilir ama onu da Abdülkerim ile tölere edebilir takım.

Açıkçası Kaan ve Barış'ın kendini defansif anlamda da geliştirmesi ve birer alternatif olmaları Galatasaray için çok iyi olur. Fakat dediğim gibi alternatif olarak kalsalar daha iyi bana göre. Galatasaray zaten sol bek ve sağ bek mevkileri için galiba dün transfer toplantısı düzenleyip bütün alternatiflerin üzerinden geçmiş. Bugün yarın çalışmalar hızlandırılır ve her iki mevki de yeni oyuncularla doldurulur bence. Bu arada ligde evet risk daha az olabilir ama Avrupa Ligi'nde başarıyı da düşünerek kadroyu sağlamlaştırmak lazım.
sr. member
January 31, 2024, 07:57:15 AM
Galatasaray'ın çok acil bir şekilde sol bek ve sağ beke ihtiyacı var. Boey'in gitmesiyle takımda resmen sağ bek kalmadı o yüzden en acil doldurulması gereken pozisyon orası. Angelino da Roma ile anlaşma sağladığı için kiralık sözleşmesi feshedilip yollanacak. Sol bekte de takımda sadece Kazımcan kaldı. Gaziantep maçında oyuncu yetersizliğinden solda Berkan Kutlu sağda Kaan Ayhan oynadı. Bu şekilde sezonu bitirmeye karar verirlerse Galatasaray'ın şampiyon olması bence oldukça zor olur.

Hocam dün akşamki maçta Galatasarayın aslında pek de ihtiyacı varmış gibi görünmedi beklere ama ligin daha sonuna çok var, içerideki maçları seyirci baskısı ile birlikte tölere edebilir fakat özellikle düşme hattındaki takımlarla dışarıda oynanacak maçlar için kesinlikle haklısınız. Kaan Ayhan ve Barış Alper ilk bakışta tam joker gibi görünseler de, özellikle Barış' ın sadece süratine güvenerek sezon riske edilemez çünkü sürat kadar pozisyon bilgisi de lazım. Bu arada Kerem ne yapsa yaranamıyor taraftara, bu adam neredeyse beleşe gelmiş bir futbolcu, maliyetinin bin katı verim verdi, yahu arada bu çocuk da kötü oynayabilir.

Evet sadece bir maçtan çıkarım yapmak çok zor çünkü Berkan Kutlu ve Kaan Ayhan'ın ana mevkileri bek değil. Kaan Ayhan yine oynayabiliyor ikincil mevki olarak ama Boey gibi bir oyuncunun yerini onun kadar iyi dolduramaz diye düşünüyorum. Okan hoca Barış Alper'i de sol bek ve sağ bekte denedi ama yine onun da bence hücum hattında oynaması Galatasaray için daha faydalı olur. Bunun dışında Abdülkerim yokken defans hattı onun varlığı kadar güven vermiyor oraya da bir çözüm üretmek lazım.

Hocam son maçta da gördük, Torreira varsa birçok riski aynı anda alabiliyorsunuz, tüm pas kanallarında var adam, ve kaptığı topları da yüksek yüzde ile oyuna sokabiliyor. Bu da size arkada alan bırakabilme özgürlüğü ile hücumda daha çok adamla baskı yapabilme imkanı sağlıyor. Seviye yükselince ise üçüncü bölgedeki olası top kayıplarında, örneğin Bayern Münih iki pasta kontraya çıkabildiği için 70 lerden sonra çözmüştü Galatasarayı. Ancak bizim ligde o tarz kaliteli ayak az takımda olduğundan bu risk daha az bence.
Kaan ve Barış Alper mevzusuna gelirsek, bence Kaan bizim ligdeki fundementali en yüksek oyunculardan, çok hızlı değil ama yavaş ta değil, Barış Alper ise daha yolun başında sayılır, doğru çalışma metodları ile üzerine daha çok koyabilir, defans için pozisyon bilgisi eksikliği belki sorun yaratabilir ama onu da Abdülkerim ile tölere edebilir takım.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
January 31, 2024, 06:15:46 AM
Galatasaray'ın çok acil bir şekilde sol bek ve sağ beke ihtiyacı var. Boey'in gitmesiyle takımda resmen sağ bek kalmadı o yüzden en acil doldurulması gereken pozisyon orası. Angelino da Roma ile anlaşma sağladığı için kiralık sözleşmesi feshedilip yollanacak. Sol bekte de takımda sadece Kazımcan kaldı. Gaziantep maçında oyuncu yetersizliğinden solda Berkan Kutlu sağda Kaan Ayhan oynadı. Bu şekilde sezonu bitirmeye karar verirlerse Galatasaray'ın şampiyon olması bence oldukça zor olur.

Hocam dün akşamki maçta Galatasarayın aslında pek de ihtiyacı varmış gibi görünmedi beklere ama ligin daha sonuna çok var, içerideki maçları seyirci baskısı ile birlikte tölere edebilir fakat özellikle düşme hattındaki takımlarla dışarıda oynanacak maçlar için kesinlikle haklısınız. Kaan Ayhan ve Barış Alper ilk bakışta tam joker gibi görünseler de, özellikle Barış' ın sadece süratine güvenerek sezon riske edilemez çünkü sürat kadar pozisyon bilgisi de lazım. Bu arada Kerem ne yapsa yaranamıyor taraftara, bu adam neredeyse beleşe gelmiş bir futbolcu, maliyetinin bin katı verim verdi, yahu arada bu çocuk da kötü oynayabilir.

Evet sadece bir maçtan çıkarım yapmak çok zor çünkü Berkan Kutlu ve Kaan Ayhan'ın ana mevkileri bek değil. Kaan Ayhan yine oynayabiliyor ikincil mevki olarak ama Boey gibi bir oyuncunun yerini onun kadar iyi dolduramaz diye düşünüyorum. Okan hoca Barış Alper'i de sol bek ve sağ bekte denedi ama yine onun da bence hücum hattında oynaması Galatasaray için daha faydalı olur. Bunun dışında Abdülkerim yokken defans hattı onun varlığı kadar güven vermiyor oraya da bir çözüm üretmek lazım.
sr. member
January 30, 2024, 08:53:43 AM

Pages:
Jump to: