Sahada çok kötü bir oyun vardı. Bireysel hatalardan yenen gollerin yanısıra gol atma çabalarının karşılıksız kalması büyük bir problem. Pendikspor yeni transferleriyle sonuca ulaştı. Umut Nayir ve Mame Thiam nokta atışı transferler olmuş. Pendikspor ligde kalabilirse bu yapılan eklemeler sayesinde olacak.
Bakhtiyor ve Talha stoper ikilisi verimsiz oldu. Oraya mutlaka transfer yapılması şart. Sol bekte de Masuaku'nun yokluğunda Umut Meraş tökezliyor. Savunmada bu sıkıntılar varken hücumda da üretken olamayınca böyle akıl almaz bir skor ortaya çıktı. Santos'un yapması gereken çok iş olduğu artık görülmüştür.
Santos, kadrosu iyi olmayan bir takımın başına geldi. Takım üst üste galibiyet aldı ama bunun böyle gitmeyeceği de belliydi. Bir anda ne oldu bu takıma da puan almaya başladı deniyordu ve bu maçta son buldu. Maçın yağışlı bir havada oynanması da skoru etkilemiş olabilir. Böyle hava şartlarında Beşiktaş için bu hava şartındaki oyununa tam bir şey söyleyemem ama iyi futbol oynamadığını ve bazı oyuncuların kadro dışı kaldıktan sonra tekrar oynatılması ve istenilen performansın alınmaması sonucunda işlerin iyice zorlaşacağını düşünüyorum.
Yeni yönetime ve teknik direktöre kadro böyleyken bir eleştiri yapmak doğru olmaz ama yönetim bu transfer döneminde niyetini belli etmeli. Bu kadroyla ligi ilk 4'te bitirmek için zorlayıp yazın transferlerle yeni bir takım kurmayı tercih edecekler gibi. Aynı zamanda mali durumu da düşünmek zorundalar o yüzden çok fazla transfer yapabileceklerini sanmıyorum. Beşiktaş sezonu ilk 4'te bitirmek için zorlar ve Anadolu takımlarının da kadrolarının o kadar iyi olmaması Beşiktaş'ın bu isteğini gerçekleştirmesini kolaylaştırır.
Beşiktaş-Pendikspor maçını izlemedim ama maçtan önce Beşiktaş'ın farklı kazanacağını söylüyordum, bunun sebebi son haftalarda alınan farklı galibiyetler amma ve lakin bugün bizi şaşırtan bir sonuçla karşılaştık.
Ligin en kötü takımlarından birinden 4 tane gol yemek cidden can sıkıcı, hiç beklemiyordum böyle bir sonuç.
Beşiktaş'a tam toparlanıyor derken bir çelme de Pendikspor'dan geldi.
Pendikspor transferlerini çok iyi seçmiş. Böyle bir maçta yaptıkları transferlerle sonuca gittiler. Takıma da olumlu bir etkisi olmuş. Bu maçta aldıkları puanla beraber takım bir seri yakalayabilir ve sonucunda düşme hattından sonraki haftalarda çıkacaklarını düşünüyorum. Zaten altlardaki takımların puanları birbirine çok yakın. Pendikspor'un bundan sonraki maçları ilgi çekici olabilir.