Hakemlerin acil sağlam bir eğitime girmesi gerekiyor, bunlarla bu lig izlenmez hale gelecek neredeyse.
Galatasaray bu akşam 3 puan alarak şampiyonluk yarışını sürdürdü, bakalım daha ne kadar bu yarış devam edecek.
Her maç saçma sapan kararlar veriliyor. Bu maçta Galatasaray’ı kolladılar gibi demiyorum yarın da Fenerbahçe’yi kolladılar demeyeceğim. Penaltı pozisyonunda birisi diyor ki oyuncu atacağı köşeyi bilmesi için direğe vuruyor sonra Muslera tribün çekimi bir görüntüde sağ köşeyi gösteriyor falan ve sonra oyuncu çok yavaş bir şut atıyor ve kaleci kurtarıyor. Son dakikalarda topu kalecinin rahat alacağı bir pozisyonda Galatasaray’lı oyuncu çekiliyor ve yoktan penaltı kazanıyorlar. Bu açılardan bakarsak büyük bir oyun dönüyor ama gerçekten bunları konuşmaktan sıkıldım. Futbol diye bir şey bırakmadılar. Zaten maçın sadece sahada oynanmadığını biliyoruz ama bu sene gerçekten işin tadı kaçtı.
Fenerbahçe’liyim belki de tarihimizin sayılı kadrolarından birini kurduk ama gönül rahatlığıyla maçları izleyemiyorum. Bir Fenerbahçe’li olarak Galatasaray’ın kollandığını düşünüyorum desem Galatasaray’lı olan da sizi kolluyorlar diyecek. Yani bunun bir ortası ve tartışmayı kazanacak bir taraf yok. Temiz bir lig istiyoruz ama onca şeye rağmen ne TFF ne hakemlerde bir değişim yok. Belki de değişim olsa bile böyle şeyler devam edecek bilemiyorum.