dünkü maçlardan sadece houston maçına biraz bakabildim, sanırım houston bu sezon ilk kez kendisinden çok daha iyi bir takıma maç boyunca direnebilerek kazandı, green resmen alev almış maçta, smith jr. savunmada çok iyiymiş, alperen de 8 sayı 8 ribaund ile 100 sayı barajının altında biten bir maç için iyi bir istatistik yakalamış. sene sonunda nerede olrular ligi nerede bitirirler bilmiyorum ama bu maçtaki dirençlerini devam ettirebilirseler konferans finalleri için küçük de olsa bir ışık yakabilirler...
Houston bu şekilde devam ederse 26 galibiyet civarı alıp sezonu son sırada bitirir. Tabi son maçlarda birçok takım dibe vurmaya çalışıyor, o sırada Spurs onlardan kötü sıra yapabilir. Bu sezonki draft çok iyi diye hatırlıyorum, eğer hatırladığım gibiyse son sıra mücadelesi ilginç olacaktır. Alperen iyi oynuyor, önümüzdeki sezonlarda adından söz ettirecektir.
Sezon başından beri Türk oyuncuları takip etmeye çalışıyorum ama Cedi arada bir süre alabiliyor ve Furkan maalesef çok çok az süre alabiliyor. Önceki senelerde ikisi de daha çok oynayabiliyordu. Ömer Faruk da sakatlandı ameliyat oldu, sezonu kapattı diye hatırlıyorum. Eurobasket'e gitmediği için ağlıyordur diye tahmin ediyorum. Bunlardan başka tabi ki gururumuz 20 yaşındaki Alperen iyi ki var. Houston hakkında çok konuşabilriz, özellikle koçları çok ilginç kararlar alan bir adam. Ama Alperen ne yaptı etti ve fena süre almıyor, ilk 5 başlıyor. Süperstar olabileceğini umsam da pek sanmıyorum ancak 20 yaşında bu kadar iyi oynayan ya da potansiyelini gösterebilen çok az oyuncu oldu. Çok çalışırsa, şutunu ve fiziğini geliştirebilirse çok iyi yerlere gidebilir. Uyanınca sabah yaptığım ilk işlerden biri Alperen'in maçı varsa onun özetini izlemek oluyor. Umarım daha en az 13-15 sene izleyebiliriz.
Philly maçları koptuktan sonra Furkan figüran olarak oyuna giriyor. Ömer Faruk Yurtseven'i çoktan unutmuştuk. Geçen ay ameliyat olduktan sonra uzun bir süre daha oynayamayacağı belliydi. Cedi ve Alperen iyi süre alıyor. Seneye bunların yanına muhtemelen Şehmus Hazer katılacaktır. Geçen yaz Cleveland onu denemişti.