Pages:
Author

Topic: 20k dan bitcoinleri satsaydık yine pişman olurduk - page 4. (Read 2077 times)

newbie
Activity: 196
Merit: 0
geçmişte 700 dolar civarındayken alma fırsatım vardı almamıştım.eğer almış olsaydım muhtemelen 2000 dolar seviyesinde elimden çıkarmıştım.o yüzden 20 k da satmak ya da satmamak gibi durumlar tamamen kişisel.işinize geldiği gibi yapın.akıl sizin. 
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Işte bu durumda biraz daha sabırlı olup en uç noktaları yakalayamasak da daha yakın noktalardan satış için daha dikkatli ve uzun süren takipler yapmalıyız. Bizi uzmeyecek tek durum daha fazla vakit gecirip iyi analiz yapmak. Yoksa elbette para kaybeden kimse asla mutlu olmaz.
member
Activity: 252
Merit: 10
İnsanlar olarak doymadıgimizi düşündüğüm için elbette ne kadar kazansak bile daha fazlasını isterdik . 10x kazanınca keşke 20x kazansaydim derler . Maalesef bu kolayca bitmez
member
Activity: 462
Kesinlikle öyle olurdu. Ne zaman artar ne zaman düşer tahmin edemeyiz ama kripto paraların her geçen gün biraz daha değerleneceği kesin  Smiley
jr. member
Merit: 1
Her zaman olur bu pişmanlık . Hatta insanlarda vardır 50 oran tutturur 'ulan keşke 100 lira yatirsaydim ' der. Gözümüz hiçbir zaman doymaz hep daha fazla hep daha fazla diyoruz .
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Ünlü bir söz geldi aklıma şimdi: "Ne yaparsan yap pişman öleceksin, belki yaptıklarından belki de yapamadıklarından" Cheesy Yani 'en doğru karar' diye bir şey yoktur. Doğrularınız da yanlışlarınız da verdiğiniz kararlar da zaman ve şartlar doğrultusunda değerlendirilmeli. Mesela 1 sene önce herhangi bir konu hakkında 'tüh keşke yapmasaydım' derken, 1 yıl sonra 'iyi ki de öyle yapmışım' diyebiliyoruz. Bazen 'hayırlısı böyleymiş' deyip, kafaya takmamayı öğrenmek gerek.
member
Activity: 224
Bu durumlar nasip isi yapacak birsey yok. Umarim tekrar yukselirde pisman olmadan satariz.
newbie
Bu durumda en mantıklısı bekletmek çünkü uzun vadede biyerlere çıkacağından hepimiz eminiz o yüzden bu alım satımları uç noktalardan yapmayı hayal etmeyin kendi alım satım noktalarınızı belirleyin ve bu ölçüde devam edin.
full member
Activity: 252
Merit: 105
Aslında dediğiniz şey mantıklı,  öyle yüksek kârlar içeren bir piyasadayız ki bir şeyi satar satmaz hemen düşeceği bir nokta gözümüze kestirip yeniden almaya çalışıyoruz, bu anlamda fazla dayanamaz 15.000den geri Bitcoin alırdık.
full member
Activity: 413
Merit: 100
Zaten pişman oluruz düşüncesiyle satmadık. Satsan pişman oluyorsun, satmasan pişman oluyorsun. Söz konusu Bitcoin olunca malesef satmak kolay olmuyor. Özelliklede kripto paraların geleceğine inanan biri olarak ne olursa olsun durması gerekiyormuş gibi hissediyorum.
member
Activity: 322
Merit: 12
Kimse net olarak en ust noktadan tum bitcoinlerini satip en alt noktadan alamaz bence bu gelecegi gormekle mumkun olabilir.
sr. member
Activity: 476
Merit: 251
Nasıl ki yıllardır dolar alıp satıyorsak Bitcoini de alır satarım kârıma bakarım, ama gelecek için elimde ne kadar çok Bitcoin olursa o kadar güzel olur, çoğaltmaya çalışmaktayım, fiyat önemli fakat elimde biriken adet ondan da önemli, uzun vadeciyiz.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
İnsanoğlu doyumsuz bir varlık. Elindekine kanaat edip bi yerde dur diyebilen insan az bulunur.
O yüzden kendimize bi hedef belirlemeliyiz ve kesinlikle o hedefte sabit kalmalıyız.
Yıl olabilir. 2020'ye kadar diye mesela. Ya da mebla olarak. 1 milyon dolar olana kadar mesela.
Aksi taktirde daha çok kazanmanın ya da daha çok kaybetmenin bir sınırı yok Smiley
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Yani mantıklı aynen böyle yapacaktım ama daha az zarar etmiş olurdum o belki mutlu ederdi beni .
sr. member
Activity: 434
Merit: 253
Valla bir holder olarak piyasa inmiş ya da çıkmış pek umurumda değil. Ben gelecekte Bitcoin'in çok daha değerli olacağını biliyorum.
sr. member
Activity: 617
Merit: 250
Bu piyasada günlük işlem yapmak ve kısa vadeli kar kovalamak çok yorucu ve her dakika gece gündüz fiyat takibi yapmak gerekiyor. Böyle bir vakit herkeste yok malesef. Düşüş esnasında biraz zarar etmeyi göze alıp daha düşükten alabilirdik fakat her düşüşte artık burada durur diye düşünmekten dibi gördük. Ders niteliğinde tavsiye olmuş.
sr. member
Activity: 420
Merit: 260
20K'dan sattığınızda neden zarar edesiniz ki? Siz bitcoini 21K'dan mı aldınız da 20K'da sattığınızda zarar edesiniz? 20K'dan Bitcoin satan adam 15'ten geri aldığında da kardadır. 12'den geri aldığında da. 
Zarar ettim diyebilmek için sizin bitcoini aldığınız fiyatın altından satmanız gerekiyor.
Ha siz sonradan bitcoininizi katlamış olabilirsiniz ve bu yüzden böyle bir şey söylüyor olabilirsiniz. Tamam ona da okey! O zaman 1 BTC aldığınızı ve bunu 20K olmadan 2 yaptığınızı varsayalım.

Siz 20K olduğunda o 1 BTC'lik kârınızı USD'ye dönüp kalanını yani anaparayı yine BTC'de tutmuyorsanız bu sizin amatörlüğünüzdür. Düştüğünde dipten toplarım diye kenara ayıracağınız para her daim yaptığınız kâr üzerinden olmalı yoksa anaparayla alınan riskler her daim gözleriniz kapalı bir şekilde  trafikte karşıdan karşıya geçmeye benzer. (Bu piyasada!)
member
Activity: 308
ben bitcoinin sağlam bir yatırım aracı olduğunu düşünenlerdenim ve öyle düşünmeye de devam edeceğim. 20 bin değilde 100 bin dolar olsaydı satmaz beklerdim. sert düşüşte bin dolar olsa bekleyecektim. ben planlarımı 2 yıllık yaptım ve beklemeye geçtim. bakalım 2 yıl sonra nerede olacağım Smiley
member
One Token to Move Anything Anywhere
abi bu işlerde en önemlişey hissetmek en iyi anı hissettiğin anda alacaksın ve bi okadar sabırlada bekleyeceksin bence temel kural bunlar.
newbie
Activity: 88
bitcoini sanal ortamda bir ödeme aracı olarak kabul ettiğim ve bitcoinin dayandığı tekniğin hala güvenilir olması nedeniyle kullanmaya veya yatırım yapmaya devam ederim.

bunu bir kazanç kapısı olarak görmedim ve bunun bir parçası olmak istedim. o yüzden de gözden çıkardığım bir miktarla bu işin içindeyim.
Gözden çıkarılabilir bir miktarla bu işe girince yatırım yapsan da korkmazsın ben de senin gibi düşünüyorum. Yani evi arabayı satıp bitcoine  basmak mantıklı değil Smiley
Pages:
Jump to: