Pages:
Author

Topic: 30 Bin Tl lik Sepetim Hakkında Görüşleriniz - page 3. (Read 1105 times)

legendary
Activity: 1946
Merit: 1762
geçen sene mart aylarında çok ekstrem bi artış yaşanmıştı kriptopara piyasasında. bu senede bi benzerinin yaşanmasını bekliyorum. mart ayı güldürebilir bizi.
full member
Activity: 333
Merit: 100
Kripto para yatırım sepetinin total zararının gerilemeye başlaması piyasalardaki toparlanmaya işaret. Alternatif kripto para birimlerinin sağlam bir atak yapmasını bekliyorum. Mart ayından umutluyum.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
Sepet bugun Ƀ 0.005482 kar gösteriyor toplam zarar -21%den -16% geriledi kısa sürede kar düşünüyorum. Kendimce mantıklı yatırım yaptıgıma inanıyorum öyleki kısa süre sonra dudaklarınız uçuklayabilir, halisinasyonlar görebilirsiniz.

hallucination zaten gormeye basladik galiba, bu adresin asil sahibi Caroline Weishaupt adinda exotic bir kız sanmıştık Smiley)), bazi düşler gerçek de olabilir tabi.
member
Activity: 173
Merit: 50
sepetinize ven, icx veya aion eklemenizi öneririm.
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
Sepet bugun Ƀ 0.005482 kar gösteriyor toplam zarar -21%den -16% geriledi kısa sürede kar düşünüyorum. Kendimce mantıklı yatırım yaptıgıma inanıyorum öyleki kısa süre sonra dudaklarınız uçuklayabilir, halisinasyonlar görebilirsiniz.
full member
Activity: 490
NEO, ZRX, VEN sizi üzmez zaten ve sepetin üstüne INS Ecosystem ve OmiseGO ekleyebilirisiniz bana göre bu coinlerde sizi üzmez.
member
Activity: 126
Merit: 10
Piyasanın Bitcoin tarafından veya Bitcoin tutanlar tarafından yönlendirilemediği zamanları muhakkak bekleyelim. Bitcoin dominasyonu %40. Bu oran düşmeli. Listeden NEO, QSP, İOST ve LEND altcoinlerini destekliyorum.
full member
Activity: 378
Merit: 103
seçimlerin çok güzel ama ne olacağını kestirmek zor gerçekten tamamen btc'nin hareketleirne bağlı ter4s bi harekette pranın yarısı puf olabilir.
member
Activity: 504
Merit: 11
Beklentisi olan tokenlere yatırım herzaman kazandırır. Ama çok fazla beklentiye girmek bazen ters tepebilir. Benim mantığımda piyasa aşağıya gelme sinyalleri verince eldeki kardaki tokenlerin satılması ve piyasanın tekrar toparlanan kadar parada kalınması, en akıllıca harekettir
full member
Activity: 616
Merit: 108
Daha öncede yazmıştım. Yıl sonuda bu sepetin mutlu edeceğine inanıyorum.
Bitcoin hareketlerine göre giriş çıkış yapabilirseniz fazlasıyla mutlu eder.
member
Bunlara yatırım yapıp bekleyerek para kazanabileceğinizi sanmıyorumi ,iniş çıkışları takip ederseniz artışlarda kar çekerek para kazanabilirsiniz. Uzun vade beklerseniz ortalama da zarar edebilirsiniz. Şu an piyasalar düştü, çıkışı takip edip çıkışta çıkarak kazanabilirsiniz sanırım.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Eğer o kadar parayla yatırım yapmayı düşünüyorsanız 15yle coin alın 15 de kenarda acil durumlar için beklesin. Düşüşlerde yan cepte nakit olmayınca çok sıkıntı oluyor tecrübeyle sabittir
member
Activity: 280
Merit: 13
O listeye vertcoin de eklenmeli.
jr. member
Activity: 46
Merit: 6
Neo ve Ven iyi tercih. Bilinenler ve bilinen potansiyeli olanları ile devam etmek riski azaltacaktır. Ltc mesela, yakın zamanda Btc karşısında %20 arttı. Btc karşısında düşen bilinen coin lerden almak ve bunlar yükselince satmak iyi bir strateji olabilir. En azından daha belirli sularda bulunmayı sağlar. -%60 lar olmayacaktır. 
legendary
SPF eklendi hedefimiz 100x.

bu arada diğer hesabına ne oldu kızım, onda daha yüksek meritle başlardın,

Turkish scene needs more crypto girls !!
legendary
Seçimleriniz içinde NEO ve KMD en iddialı olanlar, NEO'yu kademeli olarak arttırmanızı öneriririm.

POWR, ADA, DGB, VTC gibi muadili olmayan çok sağlam projeleri de uzun vadeli olarak düşünün derim.
jr. member
Merit: 1
SPF eklendi hedefimiz 100x.
member
Activity: 365
Sepet güzel yatırılan tutar optimal coinler güzel ama zamanlama nasıl. BTC yi uygun fiyata aldıysanız o da güzel. Bu aralar BTC nin hareketleri can yakıyor. Dikkatli olmak lazım.
jr. member
Activity: 462
Merit: 4
Sepet güzel olmuş en beğendiğim neo ve ins sepetinde iyi kazançlar getirir long yaparsan yapmazsan 3-4x alırsın gibi geldi
full member
Activity: 336
Kripto para yatırım sepeti oluşturmak çeşitli coinlere yatırım yapmak anlamına gelir. Mutlaka uzun vadeli bekleme süreci şart, boğa piyasası tekrar geri döndüğünde kripto para yatırım sepetlerinin coştuğuna tanık olacağız.
Pages:
Jump to: